Menu
Cos cumparaturi

Acoperitori Pantofi ( Botosi )

Filtre
Brand: Matopat SKU: cm-ep-ap-06
Acoperitori Pantofi ( Botosi ) Matodress 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi sunt ideali p..
6,22 lei
Cu TVA:7,40 lei
Brand: EuroMed SKU: cm-ep-ap-05
Acoperitori Pantofi ( Botosi ) EuroMed 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi sunt ideali pen..
6,20 lei
Cu TVA:7,38 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-ap-11
Acoperitor Pantofi ( Botosi ) PPSB Prima 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi sunt ideali p..
29,97 lei
Cu TVA:35,66 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-ap-12
Acoperitor Pantofi ( Botosi ) 2G Albi CPE Prima 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi sunt i..
9,14 lei
Cu TVA:10,88 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-ap-13
Acoperitor Pantofi ( Botosi ) 2G Albastri CPE Prima 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi su..
9,14 lei
Cu TVA:10,88 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-ap-14
Acoperitor Pantofi ( Botosi ) 3 G Albi CPE Prima 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi sunt ..
10,83 lei
Cu TVA:12,89 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-ap-15
Acoperitor Pantofi ( Botosi ) 3G Albastri CPE Prima 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi su..
10,83 lei
Cu TVA:12,89 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-ap-16
Acoperitori Pantofi HDPE Pt dispenser Prima 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi sunt ideal..
26,10 lei
Cu TVA:31,06 lei
Brand: Jiangxi 3L SKU: cm-ep-ap-17
Acoperitor Pantofi ( Botosi ) Albastrii 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi sunt ideali pe..
8,52 lei
Cu TVA:10,14 lei
Acoperitor Pantofi ( Botosi ) GreenLine 100 Buc / Punga
-10 %
Brand: GreenLine SKU: cm-ep-ap-09
Acoperitor Pantofi ( Botosi ) GreenLine 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi sunt ideali pe..
5,09 lei 5,66 lei
Cu TVA:6,06 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.