Menu
Cos cumparaturi

Alimentatie

Filtre
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-01
Biberon Minut Baby Din Sticla Premium 150 ml Cu Gat Larg Biberon fabricat din sticla 100 %,fara Bisphenol A ( BPA ) . Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului...
12,48 lei
Cu TVA:14,85 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-01
Cana Anticurgere Minut Baby 6+ Cu Manere Si Cioc Silicon 275 ml Roz Prevazuta cu manere care o fac usor de tinut. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase. Evitati spalarea..
9,78 lei
Cu TVA:11,64 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-pss-01
Sterilizator Electric Pentru Biberoane Minut Baby Caracteristici : Evitarea recontaminarii : Design avansat de drenaj al apei printr-un singur slot, ce capteaza apa murdara care deja a fost condensata, astfel se evita recontaminarea in sistemul de sterilizare. Sterilizare completa prin vapori : D..
144,82 lei
Cu TVA:172,34 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-02
Biberon Minut Baby Din Sticla 125 ml Biberon Minut Baby fabricat din sticla 100% si cu componente fara Bisphenol A (BPA). Produsul este fabricat din material non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Pentru a evita pericolul de sufocare inspectati regulat tetin..
7,14 lei
Cu TVA:8,50 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-02
Cana Anticurgere Minut Baby 6+ Cu Manere Si Cioc Silicon 275 ml Bleu Prevazuta cu manere care o fac usor de tinut. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase. Evitati spalare..
9,78 lei
Cu TVA:11,64 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-03
Biberon Minut Baby Din Sticla Premium 240 ml Cu Gat Larg Biberon fabricat din sticla 100 %,fara Bisphenol A ( BPA ) . Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valve pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului...
14,98 lei
Cu TVA:17,83 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-03
Cana Anticurgere Minut Baby 6+ Cu Manere Si Cioc Silicon 275 ml Indigo Prevazuta cu manere care o fac usor de tinut. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase. Evitati spala..
9,78 lei
Cu TVA:11,64 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-pss-03
Pompa Pentru San 2 In 1 Minut Baby Electrica Si Manuala Caracteristici : 9 trepte de viteza pentru stimulare / masaj. 9 trepte de viteza pentru colectare lapte. Design unic al supapei de aer-lichid ce previne refluxul de lapte. Protectie moale de silicon. 2 moduri de functionare : electric si ..
274,67 lei
Cu TVA:326,86 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-04
Biberon Minut Baby Din Sticla 250 ml Biberon fabricat din sticla 100 %,fara Bisphenol A ( BPA ) . Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabri..
7,79 lei
Cu TVA:9,27 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-04
Cana Cu Cioc Tare Cu capac Si Manere Minut Baby 6+ 250ml Anticurgere Roz Cana cu cioc tare cu capac si manere Minut Baby este special creata pentru a nu curge. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Puteti sa o spalat..
15,37 lei
Cu TVA:18,29 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-pss-04
Incalzitor De Biberon Si Borcanele Minut Baby Pentru Casa Si Masina Incalzitorul de biberon Minut Baby 2 in 1 este foarte usor de folosit atat acasa, la priza, cat si la drum, in masina, la priza de 12V. Timp de incalzire pentru casa : 4-7 minute. Timp de incalzire pentru masina : 7-10 minute. Incal..
91,14 lei
Cu TVA:108,46 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-05
Biberon Minut Baby Cu Tetina Din Silicon 0+ 150 ml Si Capac Lapte Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene, fara BPA . Produs realizat din polipropilena (PP). Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticu..
9,36 lei
Cu TVA:11,14 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-05
Cana Cu Cioc Tare Cu capac Si Manere Minut Baby 6+ 250ml Anticurgere Bleu Cana cu cioc tare cu capac si manere Minut Baby este special creata pentru a nu curge. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Puteti sa o spala..
15,37 lei
Cu TVA:18,29 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-pss-05
Pompa Pentru San Minut Baby Manuala Cu Biberon Si Tetina Caracteristici : Usor de folosit si de asamblat. Este portabila si silentioasa. Palnia pompei este confortabilă, stimuleaza extragerea usoara a laptelui. Pompa se poate actiona cu o singura mana. Va permite sa hraniti copilul oricand si ..
61,53 lei
Cu TVA:73,22 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-06
Biberon Minut Baby Cu Tetina Silicon 3+ 250 ml Si Capac Lapte Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in coformitate cu normele Comunitatii Europene, fara BPA. Produs realizat din polipropilena (PP). Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere ..
9,86 lei
Cu TVA:11,73 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-06
Cana Cu Cioc Tare Cu capac Si Manere Minut Baby 6+ 250ml Anticurgere Indigo Cana cu cioc tare cu capac si manere Minut Baby este special creata pentru a nu curge. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Puteti sa o spa..
15,37 lei
Cu TVA:18,29 lei
Brand: Dr.Life SKU: mc-a-pss-06
Pompa Pentru San Manuala Dr. Life Imita suptul bebelusului, o poate ajuta pe mama sa se simta mai confortabil. Ventuza din silicagel stimuleaza delicat si natural canalele galactofore pentru a produce mai mult lapte. Pernita din silicagel moale poate masa sanii si poate evita aparitia durerilor la m..
51,19 lei
Cu TVA:60,92 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-07
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Si Capac Lapte Produs realizat din polipropilena (PP). Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Pastrati tetina in recipiente acoperite ferita de umezeala. Biber..
10,61 lei
Cu TVA:12,63 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-07
Cana Minut Baby Cu Pai Si Manere 6+ 250 ml Portocalie Cana prevazuta cu manere care o fac usor de tinut in manutele bebelusului. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase. E..
14,98 lei
Cu TVA:17,83 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-08
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din silicon 3+ Si Capac Lapte Produs realizat din polipropilena (PP). Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac antic..
10,96 lei
Cu TVA:13,04 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-08
Cana Minut Baby Cu Pai Si Manere 6+ 250 ml Verde Cana prevazuta cu manere care o fac usor de tinut in manutele bebelusului. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase. Evitat..
14,98 lei
Cu TVA:17,83 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-09
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Portocaliu Biberonul contine o tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabricat din materiale non-tox..
7,57 lei
Cu TVA:9,01 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-09
Cana Minut Baby Cu Pai Si Manere 6+ 250 ml Galbena Cana prevazuta cu manere care o fac usor de tinut in manutele bebelusului. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase. Evit..
14,98 lei
Cu TVA:17,83 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-10
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Albastru Biberonul contine o tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabricat din materiale non-toxic..
7,57 lei
Cu TVA:9,01 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-10
Cana Minut Baby Cu Pai Si Capac 300 ml 6+ Roz Cana prevazuta cu manere care o fac usor de tinut in manutele bebelusului. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase. Evitati s..
10,89 lei
Cu TVA:12,96 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-11
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Verde Biberonul contine o tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabricat din materiale non-toxice -..
7,57 lei
Cu TVA:9,01 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-11
Cana Minut Baby Cu Pai Si Capac 300 ml 6+ Bleu Cana prevazuta cu manere care o fac usor de tinut in manutele bebelusului. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase. Evitati ..
10,89 lei
Cu TVA:12,96 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-12
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Mov Biberonul contine o tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabricat din materiale non-toxice - f..
7,57 lei
Cu TVA:9,01 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-12
Cana Minut Baby Cu Pai Si Capac 300 ml 6+ Indigo Cana prevazuta cu manere care o fac usor de tinut in manutele bebelusului. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase. Evitat..
10,89 lei
Cu TVA:12,96 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-13
Biberon Anticolici Minut Baby 250 ml Cu Tetina Din Silicon 3+ Biberonul are un sistem de ventilatie interior care la hranirea copilului permite trecerea fluxului de aer de la tetina in capatul sticlei indiferent daca este vorba de lapte matern sau de lapte praf preparat. Biberonul dispune de tetina ..
10,41 lei
Cu TVA:12,39 lei
Brand: TwistShake SKU: mc-a-ct-13
Cana Anticurgere 8+ Twistshake 300 ml Albastra Cana anticurgere 8+ Twistshake de 300 ml este perfecta pentru bebelusii care au crescut si vor trece de la biberon la cani si pahare. Dispozitivul sau anticurgere este ideal pentru copiii care sunt in permanente miscare. Sita de fructe este o inovatie ..
29,59 lei
Cu TVA:35,21 lei
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Gat Larg 0+ Portocaliu
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-14
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Gat Larg 0+ Portocaliu Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fab..
7,58 lei
Cu TVA:9,02 lei
Afişare 1 - 32 din 125 (4 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.