Menu
Cos cumparaturi

Altele

Consumabile medicale de la Altele, cele mai bune preturi.
Filtre
Brand: Altele SKU: cm-e-rm-05
Rola Medicala Cearceaf Pat Din Hartie 2 Straturi 50 cm x 50 m 1 Rola Role cearceaf pat din hartie, de unica utilizare, pentru pastrarea curateniei si igienei in domeniul medical si cosmetic. Utilizare : Role medicale pat consulatie - in cabinete si clinici medicale. Role cearceaf pat masaj - in s..
13,65 lei
Cu TVA:16,24 lei
Brand: Altele SKU: cm-e-rm-06
Rola Medicala Cearceaf Pat Din Hartie 2 Straturi 60 cm x 50 m 1 Rola Role cearceaf pat din hartie, de unica utilizare, pentru pastrarea curateniei si igienei in domeniul medical si cosmetic. Utilizare : Role medicale pat consulatie - in cabinete si clinici medicale. Role cearceaf pat masaj - in s..
15,60 lei
Cu TVA:18,56 lei
Brand: Altele SKU: cm-e-rm-07
Rola Medicala Cearceaf Pat Din Hartie 2 Straturi 21 cm x 100 m 1 Rola Role cearceaf pat din hartie, de unica utilizare, pentru pastrarea curateniei si igienei in domeniul medical si cosmetic. Utilizare : Role medicale pat consulatie - in cabinete si clinici medicale. Role cearceaf pat masaj - in ..
13,65 lei
Cu TVA:16,24 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.