Menu
Cos cumparaturi

Aspiratoare Nazale

Filtre
Brand: Minut SKU: mc-s-an-01
Aspirator Nazal Minut Baby Cu 2 Varfuri de silicon Aspiratie 2 in 1 Aspiratorul nazal cu 2 capete anatomice din silicon este un dispozitiv care faciliteaza curatarea cailor respiratorii ale bebelusilor si copiilor. De asemenea usureaza respiratia micutilor si previne aparitia otitelor, sinuzitelor s..
52,00 lei
Cu TVA:61,88 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-02
Aspirator Nazal De Culoare Alba Minut Baby Utilizare : Comprimati pompita si asezati cu grija varful acesteia pe o nara. Apasati cealalta nara cu un deget. Decomprimati incet pompita pentru a extrage mucozitatile. Nu introduceti varful in interiorul narii bebelusului pentru ca il puteti rani. Varf..
7,00 lei
Cu TVA:8,33 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-03
Aspirator Nazal De Culoare Roz Minut Baby Utilizare : Comprimati pompita si asezati cu grija varful acesteia pe o nara. Apasati cealalta nara cu un deget. Decomprimati incet pompita pentru a extrage mucozitatile. Nu introduceti varful in interiorul narii bebelusului pentru ca il puteti rani. Varfu..
7,00 lei
Cu TVA:8,33 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-04
Aspirator Nazal De Culoare Bleu Minut Baby Utilizare : Comprimati pompita si asezati cu grija varful acesteia pe o nara. Apasati cealalta nara cu un deget. Decomprimati incet pompita pentru a extrage mucozitatile. Nu introduceti varful in interiorul narii bebelusului pentru ca il puteti rani. Varf..
7,00 lei
Cu TVA:8,33 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-05
Aspirator Nazal Minut Baby Prin Aspiratie Bucala Negru Ajuta la eliberarea nasucului bebelusului de mucozitati. A se pastra la loc uscat si racoros. A se folosi numai sub supravegherea unui adult. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol - BPA Free..
9,29 lei
Cu TVA:11,06 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-06
Aspirator Nazal Minut Baby Prin Aspiratie Bucala Verde Ajuta la eliberarea nasucului bebelusului de mucozitati. A se pastra la loc uscat si racoros. A se folosi numai sub supravegherea unui adult. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol - BPA Free..
9,29 lei
Cu TVA:11,06 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-07
Aspirator Nazal Minut Baby Prin Aspiratie Bucala Roz Ajuta la eliberarea nasucului bebelusului de mucozitati. A se pastra la loc uscat si racoros. A se folosi numai sub supravegherea unui adult. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol - BPA Free..
9,29 lei
Cu TVA:11,06 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-08
Aspirator Nazal Minut Baby Prin Aspiratie Bucala Bleu Ajuta la eliberarea nasucului bebelusului de mucozitati. A se pastra la loc uscat si racoros. A se folosi numai sub supravegherea unui adult. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol - BPA Free..
9,29 lei
Cu TVA:11,06 lei
Brand: Baby Nadif SKU: mc-s-an-09
Aspirator Nazal Baby Nadif Aspiratorul nazal Nadif este un dispozitiv medical usor de folosit si sigur pentru copil datorita varfului moale, oferind o solutie imediata pentru adult pentru a elimina mucusul. Utilizare : Conectati varful flexibil in zona de prindere. Asezati marginea varfului in n..
31,20 lei
Cu TVA:37,13 lei
Rezerve Pentru Aspirator Nazal Baby Nadif
Brand: Baby Nadif SKU: mc-s-an-10
Rezerve Pentru Aspirator Nazal Baby Nadif 20 varfuri moi interschimbabile pentru aspiratorul nazal Baby Nadif. Fiecare varf contine un filtru absorbant care retine secretiile si evita contaminarea persoanei care il foloseste. Varfurile sunt de unica folosinta si trebuie aruncate dupa fiecarfe util..
28,23 lei
Cu TVA:33,59 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.