Menu
Cos cumparaturi

Biberoane Tetine Suzete

Filtre
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-01
Biberon Minut Baby Din Sticla Premium 150 ml Cu Gat Larg Biberon fabricat din sticla 100 %,fara Bisphenol A ( BPA ) . Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului...
12,48 lei
Cu TVA:14,85 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-02
Biberon Minut Baby Din Sticla 125 ml Biberon Minut Baby fabricat din sticla 100% si cu componente fara Bisphenol A (BPA). Produsul este fabricat din material non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Pentru a evita pericolul de sufocare inspectati regulat tetin..
7,14 lei
Cu TVA:8,50 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-03
Biberon Minut Baby Din Sticla Premium 240 ml Cu Gat Larg Biberon fabricat din sticla 100 %,fara Bisphenol A ( BPA ) . Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valve pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului...
14,98 lei
Cu TVA:17,83 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-04
Biberon Minut Baby Din Sticla 250 ml Biberon fabricat din sticla 100 %,fara Bisphenol A ( BPA ) . Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabri..
7,79 lei
Cu TVA:9,27 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-05
Biberon Minut Baby Cu Tetina Din Silicon 0+ 150 ml Si Capac Lapte Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene, fara BPA . Produs realizat din polipropilena (PP). Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticu..
9,36 lei
Cu TVA:11,14 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-06
Biberon Minut Baby Cu Tetina Silicon 3+ 250 ml Si Capac Lapte Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in coformitate cu normele Comunitatii Europene, fara BPA. Produs realizat din polipropilena (PP). Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere ..
9,86 lei
Cu TVA:11,73 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-07
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Si Capac Lapte Produs realizat din polipropilena (PP). Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Pastrati tetina in recipiente acoperite ferita de umezeala. Biber..
10,61 lei
Cu TVA:12,63 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-08
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din silicon 3+ Si Capac Lapte Produs realizat din polipropilena (PP). Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac antic..
10,96 lei
Cu TVA:13,04 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-09
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Portocaliu Biberonul contine o tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabricat din materiale non-tox..
7,57 lei
Cu TVA:9,01 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-10
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Albastru Biberonul contine o tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabricat din materiale non-toxic..
7,57 lei
Cu TVA:9,01 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-11
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Verde Biberonul contine o tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabricat din materiale non-toxice -..
7,57 lei
Cu TVA:9,01 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-12
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Mov Biberonul contine o tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabricat din materiale non-toxice - f..
7,57 lei
Cu TVA:9,01 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-13
Biberon Anticolici Minut Baby 250 ml Cu Tetina Din Silicon 3+ Biberonul are un sistem de ventilatie interior care la hranirea copilului permite trecerea fluxului de aer de la tetina in capatul sticlei indiferent daca este vorba de lapte matern sau de lapte praf preparat. Biberonul dispune de tetina ..
10,41 lei
Cu TVA:12,39 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-14
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Gat Larg 0+ Portocaliu Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fab..
7,58 lei
Cu TVA:9,02 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-15
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Gat Larg 0+ Albastru Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fabri..
7,58 lei
Cu TVA:9,02 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-16
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Gat Larg 0+ Verde Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fabricat..
7,58 lei
Cu TVA:9,02 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-17
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Gat Larg 0+ Mov Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fabricat d..
7,58 lei
Cu TVA:9,02 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-18
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Tetina Silicon 0+ Portocaliu Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul es..
5,08 lei
Cu TVA:6,05 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-19
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Tetina Silicon 0+ Albastru Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este..
5,08 lei
Cu TVA:6,05 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-20
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Tetina Silicon 0+ Verde Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fa..
5,08 lei
Cu TVA:6,05 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-21
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Tetina Silicon 0+ Mov Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fabr..
5,08 lei
Cu TVA:6,05 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-22
Biberon Minut Baby 250ml Cu Tetina Din Silicon 3+ Portocaliu Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul..
5,46 lei
Cu TVA:6,50 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-23
Biberon Minut Baby 250ml Cu Tetina Din Silicon 3+ Albastru Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul e..
5,46 lei
Cu TVA:6,50 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-24
Biberon Minut Baby 250ml Cu Tetina Din Silicon 3+ Verde Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este..
5,46 lei
Cu TVA:6,50 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-26
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Manere Si Tetina Din Silicon 0+ Portocaliu Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singu..
6,63 lei
Cu TVA:7,89 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-27
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Manere Si Tetina Din Silicon 0+ Albastru Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur...
6,63 lei
Cu TVA:7,89 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-28
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Manere Si Tetina Din Silicon 0+ Verde Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Pr..
6,63 lei
Cu TVA:7,89 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-29
Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fabricat din materiale non-toxice - fara Bisphenol - BP..
6,63 lei
Cu TVA:7,89 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-30
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Si Tetina Din Silicon Cu Manere Si Capac Lapte Portocaliu Produs realizat din polipropilena (PP), fara BPA. Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in coformitate cu normele Comunitatii Europene. Spalati biberonul imediat dupa folosir..
9,45 lei
Cu TVA:11,25 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-31
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Si Tetina Din Silicon Cu Manere Si Capac Lapte Albastru Produs realizat din polipropilena (PP), fara BPA. Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in coformitate cu normele Comunitatii Europene. Spalati biberonul imediat dupa folosire...
9,45 lei
Cu TVA:11,25 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-32
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Si Tetina Din Silicon Cu Manere Si Capac Lapte Verde Produs realizat din polipropilena (PP), fara BPA. Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in coformitate cu normele Comunitatii Europene. Spalati biberonul imediat dupa folosire. B..
9,45 lei
Cu TVA:11,25 lei
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Si Tetina Din Silicon Cu Manere Si Capac Lapte  Mov
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-33
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Si Tetina Din Silicon Cu Manere Si Capac Lapte Mov Produs realizat din polipropilena (PP), fara BPA. Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in coformitate cu normele Comunitatii Europene. Spalati biberonul imediat dupa folosire. Bib..
9,45 lei
Cu TVA:11,25 lei
Afişare 1 - 32 din 95 (3 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.