Menu
Cos cumparaturi

Biberoane Tetine Suzete

Filtre
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-05
Biberon Minut Baby Cu Tetina Din Silicon 0+ 150 ml Si Capac Lapte Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene, fara BPA . Produs realizat din polipropilena (PP). Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticu..
9,36 lei
Cu TVA:11,14 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-07
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Si Capac Lapte Produs realizat din polipropilena (PP). Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Pastrati tetina in recipiente acoperite ferita de umezeala. Biber..
10,61 lei
Cu TVA:12,63 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-09
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Portocaliu Biberonul contine o tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabricat din materiale non-tox..
7,57 lei
Cu TVA:9,01 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-10
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Albastru Biberonul contine o tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabricat din materiale non-toxic..
7,57 lei
Cu TVA:9,01 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-11
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Verde Biberonul contine o tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabricat din materiale non-toxice -..
7,57 lei
Cu TVA:9,01 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-12
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Cu Tetina Din Silicon 0+ Mov Biberonul contine o tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabricat din materiale non-toxice - f..
7,57 lei
Cu TVA:9,01 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-14
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Gat Larg 0+ Portocaliu Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fab..
7,58 lei
Cu TVA:9,02 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-15
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Gat Larg 0+ Albastru Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fabri..
7,58 lei
Cu TVA:9,02 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-16
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Gat Larg 0+ Verde Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fabricat..
7,58 lei
Cu TVA:9,02 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-17
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Gat Larg 0+ Mov Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fabricat d..
7,58 lei
Cu TVA:9,02 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-18
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Tetina Silicon 0+ Portocaliu Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul es..
5,08 lei
Cu TVA:6,05 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-19
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Tetina Silicon 0+ Albastru Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este..
5,08 lei
Cu TVA:6,05 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-20
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Tetina Silicon 0+ Verde Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fa..
5,08 lei
Cu TVA:6,05 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-21
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Tetina Silicon 0+ Mov Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fabr..
5,08 lei
Cu TVA:6,05 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-26
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Manere Si Tetina Din Silicon 0+ Portocaliu Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singu..
6,63 lei
Cu TVA:7,89 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-27
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Manere Si Tetina Din Silicon 0+ Albastru Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur...
6,63 lei
Cu TVA:7,89 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-28
Biberon Minut Baby 150 ml Cu Manere Si Tetina Din Silicon 0+ Verde Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Pr..
6,63 lei
Cu TVA:7,89 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-29
Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur. Produsul este fabricat din materiale non-toxice - fara Bisphenol - BP..
6,63 lei
Cu TVA:7,89 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-30
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Si Tetina Din Silicon Cu Manere Si Capac Lapte Portocaliu Produs realizat din polipropilena (PP), fara BPA. Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in coformitate cu normele Comunitatii Europene. Spalati biberonul imediat dupa folosir..
9,45 lei
Cu TVA:11,25 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-31
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Si Tetina Din Silicon Cu Manere Si Capac Lapte Albastru Produs realizat din polipropilena (PP), fara BPA. Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in coformitate cu normele Comunitatii Europene. Spalati biberonul imediat dupa folosire...
9,45 lei
Cu TVA:11,25 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-32
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Si Tetina Din Silicon Cu Manere Si Capac Lapte Verde Produs realizat din polipropilena (PP), fara BPA. Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in coformitate cu normele Comunitatii Europene. Spalati biberonul imediat dupa folosire. B..
9,45 lei
Cu TVA:11,25 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-33
Biberon Minut Baby 300 ml Cu Gat Larg Si Tetina Din Silicon Cu Manere Si Capac Lapte Mov Produs realizat din polipropilena (PP), fara BPA. Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in coformitate cu normele Comunitatii Europene. Spalati biberonul imediat dupa folosire. Bib..
9,45 lei
Cu TVA:11,25 lei
Brand: TwistShake SKU: mc-a-bts-34
Biberon Anticolici Cu Recipient Pentru Lapte Praf Twistshake 180 ml Albastru 0+ Sita cu care este dotat biberonul dizolva orice amestec in mod eficient. Valva de aer previne colicii si asigura o curgere echilibrata. Testele au demonstrat ca acei copii care au fost hraniti cu Twistshake Twistflow au ..
29,51 lei
Cu TVA:35,12 lei
Brand: TwistShake SKU: mc-a-bts-35
Biberon Anticolici Cu Recipient Pentru Lapte Praf Twistshake 180 ml Portocaliu 0+ Sita cu care este dotat biberonul dizolva orice amestec in mod eficient. Valva de aer previne colicii si asigura o curgere echilibrata. Testele au demonstrat ca acei copii care au fost hraniti cu Twistshake Twistflow a..
29,51 lei
Cu TVA:35,12 lei
Brand: TwistShake SKU: mc-a-bts-36
Biberon Anticolici Cu Recipient Pentru Lapte Praf Twistshake 180 ml Verde 0+ Sita cu care este dotat biberonul dizolva orice amestec in mod eficient. Valva de aer previne colicii si asigura o curgere echilibrata. Testele au demonstrat ca acei copii care au fost hraniti cu Twistshake Twistflow au avu..
29,51 lei
Cu TVA:35,12 lei
Brand: TwistShake SKU: mc-a-bts-41
Biberon Anticolici Cu Recipient Pentru Lapte Praf Twistshake 180 ml Persica 0+ Sita cu care este dotat biberonul dizolva orice amestec in mod eficient. Valva de aer previne colicii si asigura o curgere echilibrata. Testele au demonstrat ca acei copii care au fost hraniti cu Twistshake Twistflow au a..
29,51 lei
Cu TVA:35,12 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-48
Set 2 Tetine Minut Baby Din Silicon Pentru Biberoane Cu Gat Larg S Facute in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta. Utilizare : Cand hranirea la san nu e posibila, tetina poate fi folosita in scopul hranirii copilului cu lapte praf. Spalati tetina imediat dupa folosirea acesteia. P..
4,99 lei
Cu TVA:5,94 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-51
Set 2 Tetine Minut Din Silicon Ortodontice S Facute in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta. Utilizare : Cand hranirea la san nu e posibila, tetina poate fi folosita in scopul hranirii copilului cu lapte praf. Spalati tetina imediat dupa folosirea acesteia. Pastrati tetina in reci..
5,46 lei
Cu TVA:6,50 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-52
Set 2 Tetine Minut Baby Din Silicon 0+ Facute in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta. Utilizare : Cand hranirea la san nu e posibila, tetina poate fi folosita in scopul hranirii copilului cu lapte praf. Spalati tetina imediat dupa folosirea acesteia. Pastrati tetina in recipiente..
4,52 lei
Cu TVA:5,38 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-56
Set 2 Tetine Minut Baby Din Silicon Cu Gat Larg 0+ Facute in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta. Utilizare : Cand hranirea la san nu e posibila, tetina poate fi folosita in scopul hranirii copilului cu lapte praf. Spalati tetina imediat dupa folosirea acesteia. Pastrati tetina i..
5,93 lei
Cu TVA:7,06 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-60
Set 2 Tetine Minut Baby Ortodontice Din Silicon 0+ Facute in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta. Utilizare : Cand hranirea la san nu e posibila, tetina poate fi folosita in scopul hranirii copilului cu lapte praf. Spalati tetina imediat dupa folosirea acesteia. Pastrati tetina i..
4,69 lei
Cu TVA:5,58 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-68
Set 2 Tetine Din Latex Minut Baby Ortodontice 0+ Facute in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta. Inainte de prima folosire spalati bine tetina si sterilizati-o. Spalati tetina imediat dupa folosirea acesteia. Nu lasati tetina in lumina directa a soarelui si nu o lasati mai mult dec..
4,53 lei
Cu TVA:5,39 lei
Afişare 1 - 32 din 44 (2 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.