Menu
Cos cumparaturi

Butelie Oxigen

Filtre
Brand: Prima SKU: cm-os-bo-01
Butelie De Oxigen Medicala Reincarcabila 1 L Fara Oxigen 1 Tub Prima Butelie metalica de oxigen medical pentru inhalare, volum - 1 litru, reincarcabila, utilizata in domeniul medical, esentiala in dotarea clinicilor, spitalelor, unitatilor de urgenta. Oxigenul se utilizeaza in situatii precum insufi..
1.376,46 lei
Cu TVA:1.637,99 lei
Brand: Prima SKU: cm-os-bo-02
Regulator De Presiune Cu Manometru Pentru Oxigen Cu 1 Ceas Prima Dispozitiv de control al oxigenului, robust si durabil, cu manometru si ceas, usor de utilizat si intretinut. Permite inchiderea eficienta si rapida a gazului si asigura presiune si debit de lucru constante. Protejeaza impotriva patrun..
658,24 lei
Cu TVA:783,31 lei
Masca De Oxigen Cu Tub Anti Indoire 2 m Prima
Brand: Prima SKU: cm-os-bo-03
Masca De Oxigen Cu Tub Anti Indoire 2 m Prima Masca de oxigen de unica folosinta, simpla, cu tub de legatura anti-indoire cu lungimea de 2m, fabricata din plastic transparent hipoalergenic. Are forma anatomica pentru un confort optim in timpul utilizarii si se fixeaza cu ajutorul unui sistem elastic..
15,57 lei
Cu TVA:18,53 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.