Afișez 1 - 60 din 638 de rezultate

 • 11040 Gerovital Tratament Expert Sampon revitalizant co wash, 150 ml

  11040 Gerovital Tratament Expert Sampon revitalizant co wash, 150 ml

  Gerovital Tratament Expert Sampon revitalizant co wash este un produs 2 in 1 ce asigura atat spalarea cat si conditionarea parului. Curata delicat parul, imbunatateste textura, protejeaza culoarea parului vopsit.Fara spuma2 in 1: Sampon & Balsam

  Gerovital Tratament Expert Sampon revitalizant co wash este un produs 2 in 1 ce asigura atat spalarea cat si conditionarea parului. Curata delicat parul, imbunatateste textura, protejeaza culoarea parului vopsit.Fara spuma2 in…
 • 11060 Gerovital Tratament Expert Sampon regenerant, 400 ml

  11060 Gerovital Tratament Expert Sampon regenerant, 400 ml

  Samponul actioneaza pe toata lungimea firului de par, restructurand parul deteriorat. Contine keratina, aceasta fiind constituentul esential al firului de par.

  Samponul actioneaza pe toata lungimea firului de par, restructurand parul deteriorat. Contine keratina, aceasta fiind constituentul esential al firului de par.
 • 11400 Gerovital Tratament Expert Sampon anticadere, 250 ml

  11400 Gerovital Tratament Expert Sampon anticadere, 250 ml

  Samponul anticadere Gerovital Tratament Expert contine elemente esentiale ce contribuie la intarirea radacinii firului de par, stimulandu-i cresterea sanatoasa si lasandu-i un aspect stralucitor.

  Samponul anticadere Gerovital Tratament Expert contine elemente esentiale ce contribuie la intarirea radacinii firului de par, stimulandu-i cresterea sanatoasa si lasandu-i un aspect stralucitor.
 • 11410 Gerovital Tratament Expert Sampon anticadere, 400 ml

  11410 Gerovital Tratament Expert Sampon anticadere, 400 ml

  Vezi cum parul tau isi pierde zilnic din volum, iar fiecare zi devine o adevarata provocare in incercarea de a gasi solutii impotriva caderii lui? Expertii Gerovital iti recomanda produsele din gama Gerovital Tratament Expert Anticadere, cu elemente esentiale ce contribuie la intarirea radacinii firului de par, stimulandu-i cresterea sanatoasa si lasandu-i un aspect stralucitor.

  Vezi cum parul tau isi pierde zilnic din volum, iar fiecare zi devine o adevarata provocare in incercarea de a gasi solutii impotriva caderii lui? Expertii Gerovital iti recomanda produsele…
 • 11470 Gerovital Tratament Expert Sampon regenerant, 250 ml

  11470 Gerovital Tratament Expert Sampon regenerant, 250 ml

  Sampon regenerant de la Gerovital Tratament Expert actioneaza direct asupra firului de par prin refacerea nivelului de keratina, proteina ce asigura elasticitate firului de par, si-l protejeaza de efectele distructive ale agentilor externi.Beneficii Sampon regenerant:• Reda vitalitate parului obosit si combate caderea excesiva a parului.• Potrivit tuturor tipurilor de par.• Actioneaza pe toata lungimea firului datorita vitaminele si oligoelementele reunite in complexul bioactiv si prin extractele naturale din plante ce stau la baza formulei sale.• Asigura refacerea structurii firului de par gratie keratinei hidrolizate din compozitie (keratina este constituentul esential al firului de par).Mod de utilizare Sampon regenerant:Aplicati samponul masand usor pielea capului, pentru stimulare si tonifiere, aproximativ 1 minut, apoi se limpezeste bine. Se repeta, daca este necesar.

  Sampon regenerant de la Gerovital Tratament Expert actioneaza direct asupra firului de par prin refacerea nivelului de keratina, proteina ce asigura elasticitate firului de par, si-l protejeaza de efectele distructive…
 • 11500 Gerovital Tratament Expert Sampon antimatreata cu ichtiol, 250 ml

  11500 Gerovital Tratament Expert Sampon antimatreata cu ichtiol, 250 ml

  Samponul antimatreata GTE este un produs inovator si eficient ce regleaza nivelul seboreic, calmeaza inflamatiile si elimina matreata.  Samponul ingrijeste pielea sensibila a scalpului si indeparteaza matreata persistenta.

  Samponul antimatreata GTE este un produs inovator si eficient ce regleaza nivelul seboreic, calmeaza inflamatiile si elimina matreata.  Samponul ingrijeste pielea sensibila a scalpului si indeparteaza matreata persistenta.
 • 11520 Gerovital Tratament Expert Sampon Antimatreata, 400 ml

  11520 Gerovital Tratament Expert Sampon Antimatreata, 400 ml

  Unul din marii inamici ai frumusetii parului este matreata. Desi prezenta in mod natural la nivelul pielii, in unele cazuri se poate inmulti excesiv. Sampoanele Gerovital Tratament Expert au rolul de normalizare a secretiei sebumului, precum si a ratei de innoire a celulelor epidermei de la nivelul scalpului, eliminand efectele neplacute si inestetice ale matretii.

  Unul din marii inamici ai frumusetii parului este matreata. Desi prezenta in mod natural la nivelul pielii, in unele cazuri se poate inmulti excesiv. Sampoanele Gerovital Tratament Expert au rolul…
 • 11530 Gerovital Tratament Expert Sampon sebum control, 250ml

  11530 Gerovital Tratament Expert Sampon sebum control, 250ml

  Samponul Sebum Control Gerovital Tratament Expert este special conceput pentru ingrijirea parului gras. Ingrijirea parului gras este o sarcina zilnica care necesita timp, pentru ca, din cauza secretiei excesive de sebum, parul pare a fi permanent murdar si neingrijit. Samponul GTE Sebum Control va normaliza secretia glandelor sebacee, marindu-se astfel intervalul intre spalari.

  Samponul Sebum Control Gerovital Tratament Expert este special conceput pentru ingrijirea parului gras. Ingrijirea parului gras este o sarcina zilnica care necesita timp, pentru ca, din cauza secretiei excesive de…
 • 11580 Gerovital Tratament Expert Sampon volum, 250 ml

  11580 Gerovital Tratament Expert Sampon volum, 250 ml

  Datorita unei formulari bogate in principii active, firul de par subtire, cu tendinte de rupere, capata volum, fara a fi incarcat. Astfel, te vei bucura de un par cu aspect bogat mai mult timp, alaturi de un aspect curat si sanatos.

  Datorita unei formulari bogate in principii active, firul de par subtire, cu tendinte de rupere, capata volum, fara a fi incarcat. Astfel, te vei bucura de un par cu aspect…
 • 11650 Gerovital Tratament Expert Sampon Nutritiv, 250 ml

  11650 Gerovital Tratament Expert Sampon Nutritiv, 250 ml

  La fel ca pielea si parul tau are nevoie de hidratare si tonifiere permanenta pentru a ramane sanatos si frumos. Gama Gerovital Tratament Expert Nutri-complex te va ajuta sa ii oferi parului tau toate elementele nutritive necesare pentru a rezista cu succes factorilor externi nocivi si ritmului de viata alert.

  La fel ca pielea si parul tau are nevoie de hidratare si tonifiere permanenta pentru a ramane sanatos si frumos. Gama Gerovital Tratament Expert Nutri-complex te va ajuta sa ii…
 • 37080 Gerovital Tratament Expert Sampon Uscat cu Efect Conditionant, 200ml

  37080 Gerovital Tratament Expert Sampon Uscat cu Efect Conditionant, 200ml

  Gerovital Tratament Expert Sampon Uscat cu Efect Conditionant prelungeste durata intre 2 spalari, conferind parului volum si prospetime. Elimina excesul de sebum rapid, lasand un par curat si plin de volum. 

  Gerovital Tratament Expert Sampon Uscat cu Efect Conditionant prelungeste durata intre 2 spalari, conferind parului volum si prospetime. Elimina excesul de sebum rapid, lasand un par curat si plin de volum. 
 • ACM NOVOPHANE DS sampon antimatreata, 300 ml

  ACM NOVOPHANE DS sampon antimatreata, 300 ml

  Beneficii ACM NOVOPHANE DS sampon antimatreata:Calmează mâncărimea și roșeața scalpului. Condiții de descuamare moderată a scalpului. Elimină delicat scuamele și ajută la prevenirea reapariției acestora. Conține agenți calmanți și hidratanți.Mod de utilizare ACM NOVOPHANE DS sampon antimatreata:Udați părul. Aplicați șamponul și masați delicat scalpul până la spumare. Lăsați să acționeze câteva minute sau urmați recomandarea medicului, apoi clătiți. În cazul contactului cu ochii, clătiți din abundență cu apă.

  Beneficii ACM NOVOPHANE DS sampon antimatreata:Calmează mâncărimea și roșeața scalpului. Condiții de descuamare moderată a scalpului. Elimină delicat scuamele și ajută la prevenirea reapariției acestora. Conține agenți calmanți și hidratanți.Mod de…
 • ACM NOVOPHANE K Sampon Antimatreata Cronica, 125ml

  ACM NOVOPHANE K Sampon Antimatreata Cronica, 125ml

  Beneficii ACM NOVOPHANE K Sampon Antimatreata Cronica:Calmează mâncărimea și roșeața scalpului. Condiții de descuamare severă a scalpului. Elimină eficient descuamarea cronică. Conține agenți calmanți și hidratanți.Mod de utilizare ACM NOVOPHANE K Sampon Antimatreata Cronica:Udați părul. Aplicați șamponul și masați delicat scalpul până la spumare. Lăsați să acționeze câteva minute sau urmați recomandarea medicului, apoi clătiți. În cazul contactului cu ochii, clătiți din abundență cu apă.

  Beneficii ACM NOVOPHANE K Sampon Antimatreata Cronica:Calmează mâncărimea și roșeața scalpului. Condiții de descuamare severă a scalpului. Elimină eficient descuamarea cronică. Conține agenți calmanți și hidratanți.Mod de utilizare ACM NOVOPHANE…
 • ACM NOVOPHANE K Sampon antimatreata, 300 ml

  ACM NOVOPHANE K Sampon antimatreata, 300 ml

  Beneficii ACM NOVOPHANE K Sampon antimatreata:Calmează mâncărimea și roșeața scalpului. Condiții de descuamare severă a scalpului. Elimină eficient descuamarea cronică. Conține agenți calmanți și hidratanți.Mod de utilizare ACM NOVOPHANE K Sampon antimatreata:Udați părul. Aplicați samponul și masați delicat scalpul până la spumare. Lăsați să acționeze câteva minute sau urmați recomandarea medicului, apoi clătiți. În cazul contactului cu ochii, clatiți din abundență cu apă.

  Beneficii ACM NOVOPHANE K Sampon antimatreata:Calmează mâncărimea și roșeața scalpului. Condiții de descuamare severă a scalpului. Elimină eficient descuamarea cronică. Conține agenți calmanți și hidratanți.Mod de utilizare ACM NOVOPHANE K Sampon…
 • ACM NOVOPHANE sampon energizant, 500 ml

  ACM NOVOPHANE sampon energizant, 500 ml

  Beneficii ACM NOVOPHANE sampon energizant:Complementar tratamentelor împotriva căderii părului. Utilizare frecventă. Păr tern și fragilizat. Asociază sinergic 6 vitamine pentru a stimula scalpulului. Bazele de curățare spală delicat părul și scalpul fragilizat.Mod de utilizare ACM NOVOPHANE sampon energizant:Udați părul. Aplicați șamponul și masați delicat scalpul până la spumare. Clătiți din abundență. În cazul contactului cu ochii, clătiți din abundență cu apă.

  Beneficii ACM NOVOPHANE sampon energizant:Complementar tratamentelor împotriva căderii părului. Utilizare frecventă. Păr tern și fragilizat. Asociază sinergic 6 vitamine pentru a stimula scalpulului. Bazele de curățare spală delicat părul și…
 • ACM NOVOPHANE Sampon sebo-reglator, 200 ml

  ACM NOVOPHANE Sampon sebo-reglator, 200 ml

  Beneficii ACM NOVOPHANE Sampon sebo-reglator:Reglează secreția de sebum și întârzie reîngrășarea părului. Complex seboreglator. Păr cu tendință de îngrășare. A fost special conceput pentru a regla producția de sebum și pentru a întârzia reîngrășarea părului.Mod de utilizare ACM NOVOPHANE Sampon sebo-reglator:Udați părul. Aplicați șamponul și masați delicat scalpul până la spumare. Clătiți din abundență. În cazul contactului cu ochii, clătiți din abundență cu apă.

  Beneficii ACM NOVOPHANE Sampon sebo-reglator:Reglează secreția de sebum și întârzie reîngrășarea părului. Complex seboreglator. Păr cu tendință de îngrășare. A fost special conceput pentru a regla producția de sebum și pentru…
 • ACM NOVOPHANE Sampon sebo-regulator, 500 ml

  ACM NOVOPHANE Sampon sebo-regulator, 500 ml

  Beneficii ACM NOVOPHANE Sampon sebo-regulator:Pentru par gras sau par cu tendinta de ingrasareUn sampon special pentru a reduce excesul de sebum si pentru a intarzia aparitia senzatiei de par gras, printr-un complex sebo-reglator puternic (zinc, vitamina B6, biotina, extract de urzica).Un sampon cu efect antistatic si de volum.Contine agenti balsamici pentru un par mai frumos si mai usor de descurcatIngrediente ACM NOVOPHANE Sampon sebo-regulator:Zinc, vitamina B6, biotina, extract de urzicaMod de utilizare ACM NOVOPHANE Sampon sebo-regulator:Se aplica pe parul ud, se spumeaza prin masarea usoara a scalpului, se clateste bine. Sampon de uz frecvent.

  Beneficii ACM NOVOPHANE Sampon sebo-regulator:Pentru par gras sau par cu tendinta de ingrasareUn sampon special pentru a reduce excesul de sebum si pentru a intarzia aparitia senzatiei de par gras, printr-un…
 • ACM NOVOPHANE Sampon ultra-nutritiv pentru par uscat, 200 ml

  ACM NOVOPHANE Sampon ultra-nutritiv pentru par uscat, 200 ml

  Beneficii ACM NOVOPHANE Sampon ultra-nutritiv pentru par uscat:Repara si hraneste in profunzime firul de par.Protejeaza parul uscat, foarte uscat si deteriorat, pentru un aspect sanatos.Curata cu delicatete parul si scalpul pentru a pastra un echilibru natural de hidratare.Contine agenti balsamici care fac parul usor de descurcat, fara a folosi suplimentar balsam de par.Ingrediente ACM NOVOPHANE Sampon ultra-nutritiv pentru par uscat: Pantenol, Urea, Xylitol, baze blande de spalareMod de utilizare ACM NOVOPHANE Sampon ultra-nutritiv pentru par uscat:Se aplica pe parul ud, se spumeaza prin masarea usoara a scalpului, se clateste bine. Sampon de uz frecvent.

  Beneficii ACM NOVOPHANE Sampon ultra-nutritiv pentru par uscat:Repara si hraneste in profunzime firul de par.Protejeaza parul uscat, foarte uscat si deteriorat, pentru un aspect sanatos.Curata cu delicatete parul si scalpul pentru…
 • ALPECIN Sampon dublu efect, 200ml

  ALPECIN Sampon dublu efect, 200ml

  Doua dintre cele mai frecvente probleme ale scalpului care afecteaza barbatii sunt:Aproape jumatate dintre barbati au o predispozitie de cadere prematura a parului;Aproape o treime dintre barbati sufera de matreata.

  Doua dintre cele mai frecvente probleme ale scalpului care afecteaza barbatii sunt:Aproape jumatate dintre barbati au o predispozitie de cadere prematura a parului;Aproape o treime dintre barbati sufera de matreata.
 • Arganicare Sampon fortifiant si hranitor cu ulei de fruct de cactus, 400 ml

  Arganicare Sampon fortifiant si hranitor cu ulei de fruct de cactus, 400 ml

  Hraneste-ti parul in profunzime cu samponul Arganicare cu ulei de fruct de cactus.Samponul este infuzat cu o cantitate mare de ulei de argan vegetal, astfel ca parul va fi neted si hidratat in profunzime, extrem de moale, usor de aranjat si cu un parfum discret.

  Hraneste-ti parul in profunzime cu samponul Arganicare cu ulei de fruct de cactus.Samponul este infuzat cu o cantitate mare de ulei de argan vegetal, astfel ca parul va fi neted…
 • Arganicare Sampon pentru stimularea cresterii parului cu ulei de Ricin, 400 ml

  Arganicare Sampon pentru stimularea cresterii parului cu ulei de Ricin, 400 ml

  Samponul cu ulei de ricin Arganicare hidrateaza profund parul, in timp ce il curata usor. Formula unica a samponului contine ulei de ricin, vitamina E si ulei de argan pentru a ajuta la reducerea ruperii si despicarii. Hraneste scalpul si netezeste parul, lasandu-l frumos stralucitor.Acest sampon este perfect pentru persoanele care vopsesc, isi indreapta sau folosesc in mod regulat produse de styling.

  Samponul cu ulei de ricin Arganicare hidrateaza profund parul, in timp ce il curata usor. Formula unica a samponului contine ulei de ricin, vitamina E si ulei de argan pentru…
 • Arganicare Sampon reparator si nutritiv cu Keratina, 400 ml

  Arganicare Sampon reparator si nutritiv cu Keratina, 400 ml

  Samponul reparator si nutritiv cu Keratina pentru parul deteriorat si tratat chimic sau termic Arganicare regenereaza intensiv parul deteriorat si tratat chimic sau termic, pentru a-l fortifica. Are o formula unica, ce nu contine clorura de sodiu are in compozitie un complex activ de ingrediente hranitoare care hidrateaza in profunzime si fac parul moale, crescand elasticitatea acestuia si oferindu-i un aspect omogen si drept.

  Samponul reparator si nutritiv cu Keratina pentru parul deteriorat si tratat chimic sau termic Arganicare regenereaza intensiv parul deteriorat si tratat chimic sau termic, pentru a-l fortifica. Are o formula…
 • Arganicare Sampon revitalizant cu Colagen, 400 ml

  Arganicare Sampon revitalizant cu Colagen, 400 ml

  Samponul revitalizant Collagen Arganicare, imbogatit cu ulei organic pretios din nuca Argan este o modalitate perfecta de a curata usor parul, mentinand in acelasi timp nivelul de hidratare naturala si oferind hranire profunda. Formula sa unica, imbogatita cu colagen, actioneaza asupra firelor de par degradate, ajutandu-le sa se regenereze din interior si oferind parului volumul amplificat. 

  Samponul revitalizant Collagen Arganicare, imbogatit cu ulei organic pretios din nuca Argan este o modalitate perfecta de a curata usor parul, mentinand in acelasi timp nivelul de hidratare naturala si…
 • Arganicare Sampon revitalizant cu ulei de macadamia, 400 ml

  Arganicare Sampon revitalizant cu ulei de macadamia, 400 ml

  Samponul revitalizant Arganicare este infuzat cu uleiurile pretioase din nuci de Argan si Macadamia. Uleiul de Argan bogat in nutrienti este venerat la nivel mondial pentru proprietatile sale fortificante si linistitoare furnizate de polifenoli si antioxidanti, in timp ce uleiul de Macadamia este bogat in acizi grasi omega 3, 5 si 7. Aceasta combinatie castigatoare are ca rezultat un sampon care hidrateaza instantaneu si revitalizeaza parul uscat, deteriorat si tratat prin culoare, hranindu-l cu elemente esentiale si vitamine usor de absorbit.

  Samponul revitalizant Arganicare este infuzat cu uleiurile pretioase din nuci de Argan si Macadamia. Uleiul de Argan bogat in nutrienti este venerat la nivel mondial pentru proprietatile sale fortificante si…
 • Arganicare Sampon tratament anti-matreata cu ulei de argan, 400 ml

  Arganicare Sampon tratament anti-matreata cu ulei de argan, 400 ml

  Cumpara Arganicare Sampon tratament anti-matreata cu ulei de argan, 400 ml pret mic Online Acum Arganicare Sampon tratament anti-matreata cu ulei de argan, 400 ml Modalități Plata si Livrare Platesti online cu cardul sau la destinație ramburs in funcție de produs. Cost livrare: va fi calculat în pagina de comanda după ce ați dat click…

  Cumpara Arganicare Sampon tratament anti-matreata cu ulei de argan, 400 ml pret mic Online Acum Arganicare Sampon tratament anti-matreata cu ulei de argan, 400 ml Modalități Plata si Livrare Platesti…
 • Arganicare Sampon ultra-hranitor cu ulei de cocos, 400 ml

  Arganicare Sampon ultra-hranitor cu ulei de cocos, 400 ml

  Samponul cu nuca de cocos Arganicare, imbogatit cu uleiuri organice pretioase de Argan si nuca de cocos este o modalitate perfecta de a curata usor parul, mentinand in acelasi timp hidratarea sa naturala si oferind hranire profunda.

  Samponul cu nuca de cocos Arganicare, imbogatit cu uleiuri organice pretioase de Argan si nuca de cocos este o modalitate perfecta de a curata usor parul, mentinand in acelasi timp…
 • Balsam regenerant Little Herbal Company, 500ml, Dr.Konopka’s

  Balsam regenerant Little Herbal Company, 500ml, Dr.Konopka’s

  Parul uscat si vopsit merita mereu un plus de atentie, pentru a-i mentine aspectul sanatos si o culoare vibranta, de aceea ai nevoie de balsamul regenerator semnat Dr. Konopka.

  Parul uscat si vopsit merita mereu un plus de atentie, pentru a-i mentine aspectul sanatos si o culoare vibranta, de aceea ai nevoie de balsamul regenerator semnat Dr. Konopka.
 • Batiste Blush sampon uscat, 200 ml

  Batiste Blush sampon uscat, 200 ml

  Beneficii Batiste Blush sampon uscat:Samponul uscat Batiste elimina grasimea de pe radacini si da parului lipsit de viata volumul de care are nevoie fara sa fie nevoie de apa.Cu o singura pulverizare revitalizezi parul, ii conferi volum si forma si il improspatezi.Nu trebuie sa va mai faceti griji daca nu aveti timp sa va spalati parul.Este recomandat parului deschis la culoare.Aroma florala- elimina grasimea de pe radacini- confera volum parului- revitalizeaza fibrele capilare- improspateaza podoaba capilara- recomandat parului deschis la culoare- poate fi folosit si de catre barbati- parfum proaspat- nu incarca parulMod de utilizare Batiste Blush sampon uscat:Agitati bine flaconul apoi pulverizati la radacina parului de la o distanta de aproximativ 30cm. Masati scalpul cu varful degetelor. Pieptanati parul si aranjati-l.

  Beneficii Batiste Blush sampon uscat:Samponul uscat Batiste elimina grasimea de pe radacini si da parului lipsit de viata volumul de care are nevoie fara sa fie nevoie de apa.Cu o…
 • Batiste Cherry sampon uscat, 200 ml

  Batiste Cherry sampon uscat, 200 ml

  Beneficii Batiste Cherry sampon uscat:Samponul uscat Batiste elimina grasimea de pe radacini si da parului lipsit de viata volumul de care are nevoie fara sa fie nevoie de apa.Cu o singura pulverizare revitalizezi parul, ii conferi volum si si forma si il simti improspatezi.Nu trebuie sa va mai faceti griji daca nu aveti timp sa va speli parul.Este recomandat parului deschis la culoare.Aroma de fructe- elimina grasimea de pe radacini- confera volum parului- revitalizeaza fibrele capilare- improspateaza podoaba capilara- recomandat parului deschis la culoare- poate fi folosit si de catre barbati- parfum proaspat- nu incarca parulMod de utilizare Batiste Cherry sampon uscat:Agitati bine flaconul apoi pulverizati la radacina parului de la o distanta de aproximativ 30cm. Masati scalpul cu varful degetelor. Pieptanati parul si aranjati-l.

  Beneficii Batiste Cherry sampon uscat:Samponul uscat Batiste elimina grasimea de pe radacini si da parului lipsit de viata volumul de care are nevoie fara sa fie nevoie de apa.Cu o…
 • Batiste Fresh sampon uscat, 200ml

  Batiste Fresh sampon uscat, 200ml

  Beneficii Batiste Fresh sampon uscat:Șampon uscat Batiste Dry Shampoo Fresh.Șampon uscat Batiste Dry Shampoo Fresh cu aromă proaspătă delicată. Curăță ușor părul și îndepărtează excesul de sebum. Lasă părul luxuriant, strălucitor și parfumat. Șampon uscat Batiste Dry Shampoo Fresh revigorează instantaneu părul slăbit, fragil și gras. Dați părului un parfum proaspăt și revigorant.Curăță imediat părul fără apăElimină excesul de sebumPărul miroase plăcutMod de utilizare Batiste Fresh sampon uscat:Se agită bine. Aplicați uniform pe păr de la o distanță de 30 cm. Masați ușor și pieptănați părul.

  Beneficii Batiste Fresh sampon uscat:Șampon uscat Batiste Dry Shampoo Fresh.Șampon uscat Batiste Dry Shampoo Fresh cu aromă proaspătă delicată. Curăță ușor părul și îndepărtează excesul de sebum. Lasă părul luxuriant, strălucitor și…
 • Batiste Original sampon uscat, 200ml

  Batiste Original sampon uscat, 200ml

  Beneficii Batiste Original sampon uscat:Atențiune, atențiune, a sosit salvarea pentru părul dvs.! Șamponul uscat Batiste Dry Shampoo For All Hair Types Clean & Classic Original curăță și împrospătează părul, în doar câteva minute. Întâmpinați noua zi cu calm, încredere și un păr perfect.curăță și împrospătează părul, în doar câteva minuteabsoarbe eficient sebumulhrănește și fortifică părulparfumează superb părulMod de utilizare Batiste Original sampon uscat:Șamponul uscat se agită întotdeauna temeinic, înainte de folosire. Apoi se aplică pe păr de la o distanță de 20 cm, se masează delicat cu degetele și se lasă scurt timp să acționeze. La final, se perie părul cu atenție. Ingrediente Batiste Original sampon uscat:BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, DISTEARYLDIMONIUM CHLORIDE, CETRIMONIUM CHLORIDE. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.

  Beneficii Batiste Original sampon uscat:Atențiune, atențiune, a sosit salvarea pentru părul dvs.! Șamponul uscat Batiste Dry Shampoo For All Hair Types Clean & Classic Original curăță și împrospătează părul, în doar…
 • Batiste sampon uscat Tropical, 200ml

  Batiste sampon uscat Tropical, 200ml

  Beneficii Batiste sampon uscat Tropical:Șamponul uscat de la Batiste elimină grăsimea de pe rădăcini și dă părului lipsit de viață, volumul de care are nevoie fără să folosiți apă.Cu o singură pulverizare revitalizezi părul, îi conferi volum și formă și îl împrospătezi. Nu trebuie să vă mai faceți griji dacă nu aveți timp să vă spălați părul.Este recomandat părului deschis la culoare.Aroma exotică, de cocos.- elimină grăsimea de pe rădăcini.- conferă volum părului.- revitalizează fibrele capilare.- împrospătează podoaba capilară.- recomandat părului deschis la culoare.- poate fi folosit și de către bărbați.- parfum proaspăt.- nu încarcă părul.Mod de utilizare Batiste sampon uscat Tropical:Agitați bine flaconul apoi pulverizați la rădăcina părului de la o distanță de aproximativ 30cm. Masați scalpul cu vârful degetelor. Pieptănați părul și aranjați-l.

  Beneficii Batiste sampon uscat Tropical:Șamponul uscat de la Batiste elimină grăsimea de pe rădăcini și dă părului lipsit de viață, volumul de care are nevoie fără să folosiți apă.Cu o…
 • BIOCLIN BIO-COLOR Sampon post colorare pentru par vopsit, 200 ml

  BIOCLIN BIO-COLOR Sampon post colorare pentru par vopsit, 200 ml

  Sampon delicat, special conceput pentru parul supus procesului de vopsire  si/sau altor tratamente agresive, pentru a-i oferi catifelare, stralucire, hranindu-l in acelasi timp.

  Sampon delicat, special conceput pentru parul supus procesului de vopsire  si/sau altor tratamente agresive, pentru a-i oferi catifelare, stralucire, hranindu-l in acelasi timp.
 • BIOCLIN BIO-FORCE Sampon fortifiant, 200ml

  BIOCLIN BIO-FORCE Sampon fortifiant, 200ml

  Sampon fortifiant, delicat si revitalizant. Ofera parului vitalitate si catifelare, hranindu-l si stimuland cresterea acestuia.

  Sampon fortifiant, delicat si revitalizant. Ofera parului vitalitate si catifelare, hranindu-l si stimuland cresterea acestuia.
 • Bioclin Bio-Nutri Sampon pentru par uscat, 200ml

  Bioclin Bio-Nutri Sampon pentru par uscat, 200ml

  STIINTA SI NATURA!Natura are puteri nebanuite.Cu Bioclin, noi sintetizam in produsele noastre aceste puteri pentru a garanta cea mai buna ingrijire pentru par si piele.CUNOSTINTE STIINTIFICE APLICATE IN DERMATOLOGIEExpertiza farmaceuticaIngrediente active naturale selectate pentru a asigura cea mai buna calitate si experienta de utilizare, cu un inalt grad de performanta.Eficacitatea si toleranta tratamentelor noastre sunt garantate de testele clinice si dermatologice prin care trece fiecare produs si cunostintele dermato-cosmetice si farmaceutice ale laboratoarelor noastre.Inspiratie din preparate farmaceuticeProdusele noastre sunt rezultatul unei combinatii perfecte de preparate galenice si abordare stiintifica. Eficacitate si sigurantaEficacitatea tratamentului si rezultatele sigure sunt baza unei ingrijiri complete care integreaza obiectivitatea stiintifica si subiectivitatea perceptuala.

  STIINTA SI NATURA!Natura are puteri nebanuite.Cu Bioclin, noi sintetizam in produsele noastre aceste puteri pentru a garanta cea mai buna ingrijire pentru par si piele.CUNOSTINTE STIINTIFICE APLICATE IN DERMATOLOGIEExpertiza farmaceuticaIngrediente…
 • BIOCLIN BIO-ORANGE Sampon&gel de dus, 400ml

  BIOCLIN BIO-ORANGE Sampon&gel de dus, 400ml

  Acest produs pentru curatarea parului si a corpului este destinat intregii familii.

  Acest produs pentru curatarea parului si a corpului este destinat intregii familii.
 • Bioclin Bio-Squam Sampon matreata grasa, 200ml

  Bioclin Bio-Squam Sampon matreata grasa, 200ml

  STIINTA SI NATURA!Natura are puteri nebanuite.Cu Bioclin, noi sintetizam in produsele noastre aceste puteri pentru a garanta cea mai buna ingrijire pentru par si piele.CUNOSTINTE STIINTIFICE APLICATE IN DERMATOLOGIEExpertiza farmaceuticaIngrediente active naturale selectate pentru a asigura cea mai buna calitate si experienta de utilizare, cu un inalt grad de performanta.Eficacitatea si toleranta tratamentelor noastre sunt garantate de testele clinice si dermatologice prin care trece fiecare produs si cunostintele dermato-cosmetice si farmaceutice ale laboratoarelor noastre.Inspiratie din preparate farmaceuticeProdusele noastre sunt rezultatul unei combinatii perfecte de preparate galenice si abordare stiintifica. Eficacitate si sigurantaEficacitatea tratamentului si rezultatele sigure sunt baza unei ingrijiri complete care integreaza obiectivitatea stiintifica si subiectivitatea perceptuala.

  STIINTA SI NATURA!Natura are puteri nebanuite.Cu Bioclin, noi sintetizam in produsele noastre aceste puteri pentru a garanta cea mai buna ingrijire pentru par si piele.CUNOSTINTE STIINTIFICE APLICATE IN DERMATOLOGIEExpertiza farmaceuticaIngrediente…
 • Bioclin Bio-Squam Sampon matreata uscata, 200ml

  Bioclin Bio-Squam Sampon matreata uscata, 200ml

  Bioclin Bio-Squam Sampon matreata uscata Pentru a calma un scalp iritat sau cu mâncarimi și pentru a scapa de matreața, este important sa alegeți produse foarte blânde cu parul și scalpul.Bio-squam este un tratament blând, restructurant, formulat cu ulei din nuca de brazilia pentru a reduce descuamarea și producția matreții uscate.Acest șampon curața delicat parul fara agenți de spumare agresivi, facându-l potrivit chiar și pentru scalpurile foarte sensibile. 

  Bioclin Bio-Squam Sampon matreata uscata Pentru a calma un scalp iritat sau cu mâncarimi și pentru a scapa de matreața, este important sa alegeți produse foarte blânde cu parul și scalpul.Bio-squam…
 • BIOCLIN BIO-VOLUME Sampon pentru volum, 200 ml

  BIOCLIN BIO-VOLUME Sampon pentru volum, 200 ml

  Sistemul de curatare al acestui produs contine un surfactant inovator, care nu contine sulfati si este foarte bland cu scalpul.

  Sistemul de curatare al acestui produs contine un surfactant inovator, care nu contine sulfati si este foarte bland cu scalpul.
 • BIORGA Cystiphane sampon impotriva caderii parului, 200 ml

  BIORGA Cystiphane sampon impotriva caderii parului, 200 ml

  Sampon impotriva caderii parului  Cystiphane Biorga are o actiune globala si lupta eficient impotriva caderii parului, datorita formulei sale inovatoare. Folosind acest produs, parul va deveni mai putin casant, studiile aratand o creste a densitatii acestuia pentru 80,9% dintre utilizatori.

  Sampon impotriva caderii parului  Cystiphane Biorga are o actiune globala si lupta eficient impotriva caderii parului, datorita formulei sale inovatoare. Folosind acest produs, parul va deveni mai putin casant, studiile…
 • Bioscalin Sampon tratament antimatreata par uscat, 200ml

  Bioscalin Sampon tratament antimatreata par uscat, 200ml

  Microbiomul este un ecosistem complex de microorganisme (in principal bacterii si ciuperci) care se dezvolta in fiecare parte a corpului nostru. S-a demonstrat ca un microbiom echilibrat contribuie la mentinerea sanatatii noastre. Fiecare persoana are propriul sau microbiom care se schimba in functie de zona corpului. Cunoscandu-i compozitia, este posibila restabilirea sau mentinerea starii sale de echilibru.La fel ca intestinul sau pielea, scalpul are si el propriul sau microbiom care influenteaza sanatatea pielii. Cele mai recente studii efectuate de centrul de cercetare Giuliani au aratat ca in cazurile cu matreata exista un dezechilibru al microbiomului pielii, determinat de modificarea numarului si relatiilor diferitelor microorganisme care il compun. Acest dezechilibru este in stransa legatura cu nivelul de sebum si de hidratare al scalpului. Actionand asupra microbiomului pentru a reechilibra compozitia acestuia, este posibil sa luptam impotriva tuturor tipurilor de matreata, sa reducem mancarimea si descuamarea pielii si sa controlam excesul de sebum. Aceste noi cunostinte au permis dezvoltarea unei noi generatii de sampoane Bioscalin cu o abordare din ce in ce mai avizata a tratamentului matretii.

  Microbiomul este un ecosistem complex de microorganisme (in principal bacterii si ciuperci) care se dezvolta in fiecare parte a corpului nostru. S-a demonstrat ca un microbiom echilibrat contribuie la mentinerea…
 • BIOTRADE Sebomax Control sampon, 200 ml

  BIOTRADE Sebomax Control sampon, 200 ml

  BIOTRADE Sebomax Control sampon antimatreata este potrivit pentru scalpul sensibil. Elimina impuritatile si scuamele de la nivelul parului si scalpului, regenereaza functia de bariera a pielii. Folosirea regulata asigura un control de lunga durata asupra senzatiei de mancarime, matretii si scuamelor. Nu contine suflati.Beneficii BIOTRADE Sebomax Control sampon:Inlatura matreata.Calmeaza senzatia de mancarime.Calmeaza pielea scalpului.Nu produce alergii.

  BIOTRADE Sebomax Control sampon antimatreata este potrivit pentru scalpul sensibil. Elimina impuritatile si scuamele de la nivelul parului si scalpului, regenereaza functia de bariera a pielii. Folosirea regulata asigura un…
 • BIOTRADE Sebomax Sensitive sampon, 200ml

  BIOTRADE Sebomax Sensitive sampon, 200ml

  Beneficii BIOTRADE Sebomax Sensitive sampon:Un șampon delicat și calmant pentru scalpul sensibil, cu senzație de mâncărime și cu iritații. Formula sa dermatologică a fost special concepută fără niciun ingredient iritant și nu produce alergii. Conține mentol și dexpantenol cu efect calmant, la fel ca și vitamina E, care are o acțiune puternic antioxidantă.Înlătură eficient excesul de sebum și calmează senzația de mâncărime. Nu conține sulfați.Pentru scalp sensibil, cu senzație de mâncărime și pentru toate tipurile de părPotrivit pentru utilizarea zilnicăPotrivit pentru:Toate tipurile de părScalpul iritat și cu senzație de mâncărimeUtilizarea zilnică a întregii familiiEfectElimină excesul de sebumCalmează senzația de mâncărimeRegenerează pielea scalpuluiNu produce alergii

  Beneficii BIOTRADE Sebomax Sensitive sampon:Un șampon delicat și calmant pentru scalpul sensibil, cu senzație de mâncărime și cu iritații. Formula sa dermatologică a fost special concepută fără niciun ingredient iritant și…
 • Boneta cu sampon Confort, 1 bucata, Multi Care

  Boneta cu sampon Confort, 1 bucata, Multi Care

  Boneta cu sampon curata, hidrateaza, improspateaza parul si scalpul, in 3 minute, fara apa si fara clatire. 

  Boneta cu sampon curata, hidrateaza, improspateaza parul si scalpul, in 3 minute, fara apa si fara clatire. 
 • Cosmetic Plant Sampon reparator 5 in 1 cu ceai verde si betaina, 400ml

  Cosmetic Plant Sampon reparator 5 in 1 cu ceai verde si betaina, 400ml

  Samponul reparator imbunatateste rezistenta firului de par si contribuie la repararea acestuia. Ceaiul verde are proprietati antioxidante si activeaza microcirculatia la nivelul scalpului. Betaina, ingredient activ ecocertificat, ofera multiple beneficii parului si scalpului.

  Samponul reparator imbunatateste rezistenta firului de par si contribuie la repararea acestuia. Ceaiul verde are proprietati antioxidante si activeaza microcirculatia la nivelul scalpului. Betaina, ingredient activ ecocertificat, ofera multiple beneficii…
 • Cosmetic Plant Sampon reparator si protector cu Omega 3,6,7,9 si ulei de avocado, 300ml

  Cosmetic Plant Sampon reparator si protector cu Omega 3,6,7,9 si ulei de avocado, 300ml

  Samponul reparator si protector, datorita Betainei si complexului lipidic biomimetic OMEGA Plus cu 5 uleiuri vegetale (macadamia, susan, porumb, masline si floarea-soarelui), bogate in acizi grasi esentiali Omega 3, 6, 7 si 9 contribuie la repararea parului uscat, asigurandu-i protectie si hidratare in acelasi timp. Testele clinice* efectuate cu o combinatie de sampon si balsam, timp de 4 saptamani, arata o reducere cu 9,4% a pierderii de apa transepidermice la nivelul scalpului.Complexul lipidic OMEGA Plus, format din 5 uleiuri vegetale, a fost dezvoltat sa actioneze ca un emolient biomimetic, care imita actiunea compusilor naturali ai pielii, asigurand hidratarea imediata, refacerea barierei de protectie a pielii si reducerea pierderii de apa transepidermice. Completeaza in mod natural acizii grasi esentiali in piele, care sunt vitali in fiziologia acesteia, dar nu se produc in organismul uman. Produsele de ingrijire OMEGA Plus reprezinta o premiera pe piata din Romania, fiind produse care se pot aplica in sistem (Whole Body), pentru hidratarea si refacerea barierei de protectie a pielii.

  Samponul reparator si protector, datorita Betainei si complexului lipidic biomimetic OMEGA Plus cu 5 uleiuri vegetale (macadamia, susan, porumb, masline si floarea-soarelui), bogate in acizi grasi esentiali Omega 3, 6,…
 • Cosmetic Plant Sampon STOP! caderii parului cu trifoi rosu si pantenol, 250ml

  Cosmetic Plant Sampon STOP! caderii parului cu trifoi rosu si pantenol, 250ml

  Samponul STOP! caderii parului cu trifoi rosu si pantenol curata eficient parul si scalpul, stimuleaza si regenereaza firele de par datorita ingredientelor active cu efecte dovedite impotriva caderii parului si pentru stimularea cresterii acestuia.Bazat pe un principiu activ* ce combina actiunea unei peptide cu cea a extractului de trifoi rosu, samponul are o eficienta crescuta impotriva caderii parului si poate stimula cresterea acestuia. Pantenolul este un constituent natural al firului de par, bun hidratant al acestuia si al scalpului, iar extractul de ardei iute are actiune vasostimulanta, ajutand la cresterea parului.* ingredient activ premiat la „In-Cosmetics Asia” 2011

  Samponul STOP! caderii parului cu trifoi rosu si pantenol curata eficient parul si scalpul, stimuleaza si regenereaza firele de par datorita ingredientelor active cu efecte dovedite impotriva caderii parului si…
 • Cystiphane BIORGA DS sampon intensiv antimatreata, 200 ml

  Cystiphane BIORGA DS sampon intensiv antimatreata, 200 ml

  Stari peliculare moderate, matreata uscata sau grasa.

  Stari peliculare moderate, matreata uscata sau grasa.
 • Defence KS TRICOcare Sampon intensiv importiva caderii parului, 200ml, Bionike

  Defence KS TRICOcare Sampon intensiv importiva caderii parului, 200ml, Bionike

  Potrivit pentru curatarea parului fragil si subtire, cu tendinta normala de cadere.

  Potrivit pentru curatarea parului fragil si subtire, cu tendinta normala de cadere.
 • DermOrganic Sampon conditionator zilnic 70% organic cu ulei de argan, 1 L

  DermOrganic Sampon conditionator zilnic 70% organic cu ulei de argan, 1 L

  Samponul Conditionator Zilnic cu Ulei de Argan si Fara Sulfati pentru Protejarea Culorii contine derivati din lipide si aminoacizi cu rol in hidratarea si intarirea parului degradat. Delicat cu parul, scalpul si pielea, samponul formeaza o spuma foarte bogata spre deosebire de restul sampoanelor fara sulfati.Samponul Dermorganic este singurul sampon care contine un amestec brevetat de acizi grasi esentiali (EFA) si aminoacizi, deci este singurul sampon capabil sa hidrateze, sa intareasca si sa reconstruiasca parul la fiecare utilizare!Chiar daca parul tau este vopsit, permanent, deteriorat de la caldura soarelui si a ustensilelor de coafat Dermorganic este samponul ideal pentru toate aceste probleme.Imbunatatit cu ulei de argan, extract din seminte de floarea soarelui si extract din samburi de struguri certificate organic este ideal pentru a obtine un par sanatos si plin de vitalitate.

  Samponul Conditionator Zilnic cu Ulei de Argan si Fara Sulfati pentru Protejarea Culorii contine derivati din lipide si aminoacizi cu rol in hidratarea si intarirea parului degradat. Delicat cu parul,…
 • DermOrganic Sampon par cret 70% Organic, 500ml

  DermOrganic Sampon par cret 70% Organic, 500ml

  Curatare prin adaugarea unei infuzii hidratante ce curata parul si scalpulControleaza efectul frizzy. Prin continutul de Ulei de Argan din Morocco, acest sampon delicat netezeste firele rebele si previne aspectul nedisciplinat al buclelor.

  Curatare prin adaugarea unei infuzii hidratante ce curata parul si scalpulControleaza efectul frizzy. Prin continutul de Ulei de Argan din Morocco, acest sampon delicat netezeste firele rebele si previne aspectul…
 • Dr PawPaw Sampon si Gel de dus, 200ml

  Dr PawPaw Sampon si Gel de dus, 200ml

  Sampon&gel de dus multifunctional- pentru par si corp cu Papaya naturala. 

  Sampon&gel de dus multifunctional- pentru par si corp cu Papaya naturala. 
 • Dr. Konopka’s Sampon Anti-matreata, 500 ml

  Dr. Konopka’s Sampon Anti-matreata, 500 ml

  Samponul anti-matreata este solutia ideala pentru un scalp sanatos si pentru un par plin de stralucire. Formulat cu un amestec special de uleiuri organice nr. 37 al dr. Konopka, care calmeaza scalpul si lasa parul sanatos si stralucitor. Imbogatit cu extract organic de musetel si extract organic din planta medicinala sulfina galbena, acest sampon are grija de scalpul sensibil prin eliminarea matretii si previne reaparitia acesteia. In plus, acest sampon iti calmeaza pielea si diminueaza discomfortul cauzat de matreata si mancarimi, dezvaluind un scalp curat, sanatos, care promoveaza un par sanatos, revitalizat si stralucitor. Samponul anti-matreata semnat Dr. Konopka este un produs vegan, certificat COSMOS NATURAL.Mod de utilizare Dr. Konopka’s Sampon Anti-matreata:Se aplica pe parul umed, se maseaza pana la obtinerea unei spume, dupa care se clateste din abundenta.Ingrediente Dr. Konopka’s Sampon Anti-matreata:Extract organic de musetel, extract organic din planta medicinala sulfina galbena, ulei de masline, ulei de argan, ulei de macadamia, ulei din seminte de zmeura, ulei de rozmarin, extract de galbenele, extract de arnica si vitamina E. Contine 98% ingrediente naturale.Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Sodium Coco-Sulfate, Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Chamomilla Recutita Flower Water*, Olea Europaea Fruit Oil*, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Oenothera Biennis Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Rubus Chamaemorus Fruit Extract*, Arnica Montana Flower Extract*, Tocopherol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

  Samponul anti-matreata este solutia ideala pentru un scalp sanatos si pentru un par plin de stralucire. Formulat cu un amestec special de uleiuri organice nr. 37 al dr. Konopka, care…
 • Dr. Konopka’s Sampon hranitor, 500 ml

  Dr. Konopka’s Sampon hranitor, 500 ml

  Samponul semnat Dr. Konopka ofera parului lipsit de vitalitate hranirea de care are nevoie pentru a fi suplu si stralucitor. Este samponul ideal pentru parul uscat sau deteriorat, fiind formulat cu amestecul nr. 52, care are un efect nutritiv, regenerant si protector. Natural si organic, acest sampon imbogatit cu extract de mur pitic curata profund scalpul si firele de par, ajuta la repararea, hranirea si intarirea parului uscat si deteriorat, facandu-l mai stralucitor si elastic. Este un produs vegan, certificat COSMOS NATURAL.Mod de utilizare: Se aplica pe parul umed si se maseaza pana la obtinerea unei spume dense, dupa care se clateste din abundenta.Ingrediente: extract de mur pitic, ulei de masline, ulei de de floarea soarelui, ulei de argan, ulei de migdale dulci, ulei de lavanda, ulei de macadamia, ulei de camelie, extract de arnica si galbenele, ulei de macese, extract de catina si ulei de avocado. Contine 98% ingrediente naturale.

  Samponul semnat Dr. Konopka ofera parului lipsit de vitalitate hranirea de care are nevoie pentru a fi suplu si stralucitor. Este samponul ideal pentru parul uscat sau deteriorat, fiind formulat…
 • Dr. Konopka’s Sampon Impotriva Caderii Parului, 500 ml

  Dr. Konopka’s Sampon Impotriva Caderii Parului, 500 ml

  Samponul tratament impotriva caderii parului este un produs care iti va reda frumusetea capilara si zambetul pe buze. Formulat cu amestecul special de uleiuri organice nr. 37 care combate matreata si calmeaza scalpul sensibil si amestecul nr. 52 care are un efect nutritiv, regenerant si protector. Aceste uleiuri au o multime de vitamine necesare pentru un par sanatos si ajuta la intarirea radacinilor si cresterea rezistentei impotriva caderii parului. Este un sampon imbogatit cu ulei de lavanda care curata cu delicatete scalpul si promoveaza cresterea sanatoasa a firelor noi de par, in timp ce stopeaza caderea firelor deja crescute. Samponul impotriva caderii parului semnat Dr. Konopka este un produs vegan, certificat COSMOS NATURAL.Mod de utilizare Dr. Konopka’s Sampon Impotriva Caderii Parului:Se aplica pe parul umed si se maseaza pana la obtinerea unei spume dense, dupa care se clateste.Ingrediente Dr. Konopka’s Sampon Impotriva Caderii Parului:Glicerina, ulei de masline, ulei de argan, ulei de macadamia, ulei de rozmarin, extract de galbenele, extract de arnica, ulei de migdale, ulei de lavanda, ulei de camelie, ulei de macese, ulei de avocado si vitamina E. Contine 98% ingrediente naturale.Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil*, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Oenothera Biennis Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Rubus Chamaemorus Fruit Extract*, Arnica Montana Flower Extract*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Lavandula Angustifolia Oil*, Citrus Limon Peel Oil*, Camellia Oleifera Seed Oil*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Amaranthus Spinosus Seed Oil*, Coffea Arabica Seed Oil*, Rosa Canina Fruit Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Vitis Vinifera Seed Oil*, Persea Gratissima Oil*, Tocopherol, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Limonene

  Samponul tratament impotriva caderii parului este un produs care iti va reda frumusetea capilara si zambetul pe buze. Formulat cu amestecul special de uleiuri organice nr. 37 care combate matreata…
 • Dr. Konopka’s Sampon intarirea firului de par, 500 ml

  Dr. Konopka’s Sampon intarirea firului de par, 500 ml

  Parul fragil si sensibil merita o ingrijire atenta pentru a-i reda puterea si stralucirea de altadata. Samponul este un produs certificat natural si conceput dupa retetele Dr. Konopka impreuna cu amestectul nr. 28, un complex care ajuta la intarirea radacinilor si a firelor de par. Este un sampon ideal pentru parul slab si lipsit de vitalitate, care curata in profunzime atat parul, cat si scalpul. Uleiul de rozmarin natural si organic, ajuta ca parul slabit si sa fie mult mai elastic, stralucitor si puternic. Samponul semnat Dr. Konopka este un produs vegan, certificat COSMOS NATURAL.Mod de utilizare: Se aplica pe parul umed si se maseaza pana la obtinerea unei spume dense, dupa care se clateste din abundenta.Ingrediente: ulei de rozmarin, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, ulei de argan, ulei de migdale dulci, ulei de macadamia, ulei din coaja de lamaie si portocala, lemongrass, ulei de primula, extract de mesteacan, ginseng si pin siberian. Contine 98% ingrediente naturale.

  Parul fragil si sensibil merita o ingrijire atenta pentru a-i reda puterea si stralucirea de altadata. Samponul este un produs certificat natural si conceput dupa retetele Dr. Konopka impreuna cu amestectul…
 • Dr. Konopka’s Sampon regenerator, 500 ml

  Dr. Konopka’s Sampon regenerator, 500 ml

  Parul uscat si vopsit merita mereu un plus de atentie, pentru a-i mentine aspectul sanatos si o culoare vibranta, de aceea ai nevoie de samponul regenerator semnat Dr. Konopka. Acesta contine amestecul organic N52, care are un efect regenerant, nutritiv si protector. Imbogatit cu extract organic de verbena, samponul ajuta la restaurarea, hranirea, hidratarea si revitalizarea parului uscat si vopsit. Extractul de lamaita stimuleaza cresterea parului si imbunatateste structura acestuia. Samponul curata intens, regenereaza firul de par de la radacina pana la varfuri si ii asigura un aspect neted si stralucitor, promovand o culoare intensa si un par sanatos. Samponul regenerator semnat Dr. Konopka este un produs vegan, certificat COSMOS NATURAL.Mod de utilizare: Se aplica pe parul umed, se maseaza pana la obtinerea unei spume dense, dupa care se clateste din abundenta.Ingrediente: extract organic de verbena, extract de lamaita, ulei de masline, ulei de argan, ulei de migdale, ulei de lavanda, ulei de macadamia, ulei de camelie, ulei din boabe de cafea, extract de macese, ulei de avocado. Contine 98% ingrediente naturale.

  Parul uscat si vopsit merita mereu un plus de atentie, pentru a-i mentine aspectul sanatos si o culoare vibranta, de aceea ai nevoie de samponul regenerator semnat Dr. Konopka. Acesta…
 • Dr. Konopka’s Sampon volum, 500 ml

  Dr. Konopka’s Sampon volum, 500 ml

  Samponul pentru volum semnat Dr. Konopka este formulat cu amestecul organic nr. 28 care ajuta la intarirea radacinilor si a firelor de par, promovand un par sanatos si stralucitor. Imbogatit cu extract organic de salvie, acest sampon curata profund si elimina orice urma de impuritate, asigura parului tau hranirea si hidratarea necesara pentru obtinerea celui mai bogat volum. Asigura suplete si ajuta la ridicarea firelor de la radacina pentru un volum de lunga durata. Este un produs vegan, certificat COSMOS NATURAL.Mod de utilizare: Se aplica pe parul umed si se maseaza pana la obtinerea unei spume dense, dupa care se clateste din abundenta.Ingrediente: extract organic de salvie, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, ulei de argan, ulei de migdale dulci, ulei de macadamia, ulei de primula, extract de mesteacan, ginseng si pin siberian. Contine 98% ingrediente naturale.

  Samponul pentru volum semnat Dr. Konopka este formulat cu amestecul organic nr. 28 care ajuta la intarirea radacinilor si a firelor de par, promovand un par sanatos si stralucitor. Imbogatit…
 • Dr.Max Natural Sampon cu aloe vera, 400ml

  Dr.Max Natural Sampon cu aloe vera, 400ml

  Sampon cu aloe vera pentru scalpul iritat, uscat si cu mancarime, care sufera de matreata recurenta.

  Sampon cu aloe vera pentru scalpul iritat, uscat si cu mancarime, care sufera de matreata recurenta.
 • Dr.Max Natural Sampon cu arnica, 400ml

  Dr.Max Natural Sampon cu arnica, 400ml

  Sampon cu arnica pentru parul fin, moale, lipsit de volum.​

  Sampon cu arnica pentru parul fin, moale, lipsit de volum.​

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune oferte la produsele cele mai noi, ați venit în locul potrivit. Aici, pe allmed.ro, încercăm întotdeauna să avem un inventar diversificat, deoarece dorim să existe ceva pe gustul tuturor. Și deoarece dorim ca și clienții noștri sa primească cel mai mult pentru banii acestora, va punem la dispoziție prețuri competitive pentru toata colecția Sampon.

Așadar, fie că sunteți în căutarea celui mai nou model sau doriți doar să găsiți o ofertă foarte bună, fiți sigur că ne verificați mai întâi. În plus, allmed.ro oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața de astăzi, este foarte important să comparați ofertele la produse Sampon înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai mari branduri

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa că, dacă vrei să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de sărbători fără să achiți transportul? Ai noroc! Foarte mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. De exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de expediere pot crește semnificativ, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți ce expun produse pe allmed.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Sampon și a primi banii inapoi. Pentru a face un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine pun la dispoziție retururi gratuite pentru toate produsele.

Faceți acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru oferte grozave! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați mai devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile premergătoare sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care ați intrat are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite magazine înainte de a lua o deciziefinală.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Sampon? Platforma noastră oferă prețuri mici și o selecție mare de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Sampon, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!