Menu
Cos cumparaturi

Campuri Chirurgicale Speciale

Filtre
Brand: Hartmann SKU: pbo-ccs-cg-01
Camp Artroscopie Genunchi Cu Sac Colector Foliodrape Protect 320 cm x 245 cm Realizate dintr-un strat superior superabsorbant din material netesut, dublat cu un strat laminat, moale din film de polietilena. Campurile chirurgicale Foliodrape Protect sunt impermeabile la umezeala si bacterii, reziste..
79,12 lei
Cu TVA:94,15 lei
Brand: Hartmann SKU: pbo-ccs-imf-01
Camp Bistratificat Foliodrape Protect 150 cm x 290 cm Realizate dintr-un strat superior superabsorbant din material netesut, dublat cu un strat laminat, moale din film de polietilena. Campurile chirurgicale Foliodrape Protect sunt impermeabile la umezeala si bacterii, rezistente la tractiune si cu ..
39,56 lei
Cu TVA:47,08 lei
Brand: Hartmann SKU: pbo-ccs-ctt-01
Camp Bistratificat Foliodrape Protect Tip Turban 75 cm x 100 cm Realizate dintr-un strat superior superabsorbant din material netesut, dublat cu un strat laminat, moale din film de polietilena. Campurile chirurgicale Foliodrape Protect sunt impermeabile la umezeala si bacterii, rezistente la tracti..
30,43 lei
Cu TVA:36,21 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-cc-30
Camp Steril Prima 100 cm x 150 cm PPSB+PE Utilizat in blocul operator, cabinete stomatologice, interventii mica chirurgie. Se aplica pe zona de interventie, cu stratul netesut in exterior, ceea ce asigura o buna absortie a fluidelor. Campul operator este ambalat individual steril, bariera microbia..
4,89 lei
Cu TVA:5,82 lei
Brand: Hartmann SKU: pbo-ccs-ct-01
Camp Toracic Ranforsat Foliodrape Protect PLus 245 cm x 320 cm Realizate dintr-un strat superior superabsorbant din material netesut, dublat cu un strat laminat, moale din film de polietilena. Campurile chirurgicale Foliodrape Protect sunt impermeabile la umezeala si bacterii, rezistente la tractiu..
109,55 lei
Cu TVA:130,36 lei
Camp Epidural Foliodrape Protect 60 cm x 90 cm
Brand: Hartmann SKU: cm-ep-cc-31
Camp Epidural Foliodrape Protect 60 cm x 90 cm Realizate dintr-un strat superior superabsorbant din material netesut, dublat cu un strat laminat, moale din film de polietilena. Campurile chirurgicale Foliodrape Protect sunt impermeabile la umezeala si bacterii, rezistente la tractiune si cu un grad..
3,65 lei
Cu TVA:4,34 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.