Menu
Cos cumparaturi

Creme & Lotiuni

Filtre
Brand: Hartmann SKU: cm-iu-cl-01
Spuma Pentru Curatarea Pielii MoliCare Skin Spuma de curatare MoliCare Skin este un produs recomandat persoanelor cu incontinenta, ce poate fi cu usurinta utilizat si in cazul persoanelor imobilizate la pat, deoarece nu necesita clatire. Cu un continut bogat in creatina, spuma ajuta la refacerea me..
32,30 lei
Cu TVA:38,44 lei
Brand: Hartmann SKU: cm-iu-cl-02
Crema Pentru Protectia Pielii MoliCare Skin Produsele pentru protectia pielii MoliCare Skin ofera pielii o protectie avansata fara a compromite capacitatea de absorbtie a produselor de incontinenta MoliCare. Crema de protectie MoliCare Skin fara oxid de zinc formeaza un film protector transparent pe..
23,93 lei
Cu TVA:28,48 lei
Lotiune Pentru Spalarea Pielii Molicare Skin
Brand: Hartmann SKU: cm-iu-cl-03
Lotiune Pentru Spalarea Pielii Molicare Skin Produsele de curatare MoliCare Skin au un pH neutru pentru piele (5,5) si nu necesita apa in utilizare. Produsele MoliCare Skin mentin bariera acida de protectie a pielii si ajuta la evitarea umflare celulelor pielii. Lotiunea de curatare MoliCare Skin c..
19,14 lei
Cu TVA:22,78 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.