Menu
Cos cumparaturi

Dezinfectant Suprafete Incidin Pro 2 L Concentrat

Opinia clientilor
DETALII PRODUS
 • Dezinfectant suprafete
 • Tip : Lichid
 • Ambalare : 2 L / Flacon
 • Brand : Incidin Pro
 • Producator : Ecolab
 • Dezinfectant Suprafete Incidin Pro 2 L Concentrat
  • Producător Ecolab
  • SKU: d-ds-01
  182,00 lei
  Cu TVA: 216,58 lei

  Dezinfectant Suprafete Incidin Pro 2 L Concentrat


  Incidin Pro este un produs lichid concentrat pentru curatarea si dezinfectia tuturor tipurilor de suprafete si a obiectelor din domeniul medical.
  Spectru larg de eficacitate cu timp de contact redus : Eficacitatea antimicrobiana a Incidin Pro este completata de timpii de contact scazuti si compatibilitate excelenta cu materialele.
  Eficace impotriva bacteriilor, levurilor si a virusurilor (inclusiv norovirus), Incidin Pro este recomandat pentru zone cu risc inalt si pentru o gama larga de suprafete, de la cabinete medicale si spatii publice pana la sali de operatii si sectii de terapie intensiva.
  Putere de curatare excelenta si compatibilitate cu materialele : A fost testat minutios pe toate tipurile de suprafete regasite in mod frecvent in spatiile medicale - de la metale, linoleum si obiecte din PVC pana la ceramica, plastic si cauciuc – obtinandu-se rezultate excelente.
  Conform standardelor de testare EN : Testele efectuate conform standardelor EN relevante pentru domeniul medical, au confirmat, pe baza celor mai noi metode DVV, spectrul larg de eficacitate al produsului Incidin Pro, inclusiv impotriva Norovirusului.
  Formula fara aldehide, parfum si coloranti : Sistemul de ingrediente non-volatile si fara parfum asigura o utilizare comoda si mai ales sigura.
  Specificatii
  MODEL PRODUS Incidin
  TIP DEZINFECTANT Lichid / Gel / Spuma
  UM 1 Buc
  VOLUM 2 L

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
  Rău Bun
  Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.