Menu
Cos cumparaturi

Dezinfectanti Instrumentar

Filtre
Brand: Ecolab SKU: d-di-01
Dezinfectant Intrumentar Sekusept Pulver Classic 2 Kg Concentrat Pulbere Sekusept Pulver CLASSIC este un dezinfectant sub forma de pulbere, cu actiune rapida, special conceput atat pentru instrumentar cat si pentru suprafete. Sekusept Pulver CLASSIC este ideal pentru curatarea si dezinfectia unei ga..
111,08 lei
Cu TVA:132,19 lei
Brand: Ecolab SKU: d-di-02
Dezinfectant Instrumentar Sekusept Aktiv 1,5 Kg Concentrat Pulbere Domeniu de utilizare : Sekusept Aktiv este recomandat pentru curatarea si dezinfectia manuala a instrumentarului termostabil si termolabil, inclusiv endoscoape flexibile. In mod special se utilizeaza pentru procesarea endoscoapelor..
106,59 lei
Cu TVA:126,84 lei
Brand: Ecolab SKU: d-di-04
Detergent Dezinfectant Instrumentar Sekusept Multienzyme 2 L Produs enzimatic pentru curatarea dispozitivelor medicale, inclusiv a endoscoapelor flexibile. Combinatia bine aleasa de 4 enzime, surfactanti si celelalte ingrediente continute de Sekusept MultiEnzyme ofera utilizatorului performante exce..
162,69 lei
Cu TVA:193,60 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-09
Detergent Enzimatic Dezinfectant Instrumentar Gigazyme X - tra 2 L Gigazyme X-tra detergent enzimatic de inalta performanta cu efect dezinfectant de baza pentru curatarea endoscoapelor si a instrumentelor chirurgicale. Ingredientele sale asigura o excelenta compatibilitate cu materialele. Solutia de..
235,62 lei
Cu TVA:280,39 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-11
Dezinfectant Instrumentar Gigasept Instru AF 2 L Gigasept Instru AF 2 litri este utilizat pentru dezinfectia si curatarea manuala a instrumentarului termostabil si termolabil de toate tipurile (cu excepţia endoscoapelor flexibile). Gigasept Instru Af este o formula combinata pentru dezinfectie si cu..
164,93 lei
Cu TVA:196,27 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-12
Dezinfectant Instrumentar Gigasept Instru AF Canistra 5 L Gigasept Instru AF 5 litri este utilizat pentru dezinfectia si curatarea manuala a instrumentarului termostabil si termolabil de toate tipurile (cu excepţia endoscoapelor flexibile). Gigasept Instru Af este o formula combinata pentru dezinfec..
323,98 lei
Cu TVA:385,54 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-14
Dezinfectant Instrumentar Gigasept AF Forte 2 L Gigasept AF Forte este un preparat fara aldehida pentru dezinfectie si curatare intr-o singura etapa. Gigasept AF Forte este folosit pentru procesarea endoscoapelor rigide si flexibile si a instrumentarului chirurgical. Caracteristici : Corespunde ul..
164,93 lei
Cu TVA:196,27 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-15
Dezinfectant Instrumentar Gigasept AF Forte Canistra 5 L Gigasept AF Forte este un preparat fara aldehida pentru dezinfectie si curatare intr-o singura etapa. Gigasept AF Forte este folosit pentru procesarea endoscoapelor rigide si flexibile si a instrumentarului chirurgical. Caracteristici : Core..
323,98 lei
Cu TVA:385,54 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-18
Dezinfectant Instrumentar Gigasept Pearls 1.5 Kg Cutie Dezinfectant de nivel inalt pentru instrumentar pe baza de oxigen activ, cu o formula multienzimatica, pentru curatare manuala si dezinfectie. Curatare si dezinfectare universala, de nivel inalt, a instrumentelor medicale termostabile si termola..
235,62 lei
Cu TVA:280,39 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-19
Dezinfectant Instrumentar Gigasept Pearls 6 Kg Cutie Dezinfectant de nivel inalt pentru instrumentar pe baza de oxigen activ, cu o formula multienzimatica, pentru curatare manuala si dezinfectie. Curatare si dezinfectare universala, de nivel inalt, a instrumentelor medicale termostabile si termolabi..
824,67 lei
Cu TVA:981,36 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-20
Dezinfectant Instrumentar Gigasept PAA Canistra 5 L Dezinfectant fara aldehida, sterilizant chimic la rece pentru dezinfectia endoscoapelor flexibile si a instrumentelor medicale. Gigasept PAA este o formula unica patentata, conceputa special pentru dezinfectia manuala sau semiautomata/ sterilizarea..
182,61 lei
Cu TVA:217,31 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-21
Benzi Indicatoare Pentru Gigasept PAA 50 Buc / Cutie Benzile indicatoare gigasept PAA devin negre sau albastru inchis daca solutia este eficace. Utilizare : In cazul in care nu se modifica culoarea sau colorarea benzii indicatoare este doar partiala, solutia nu mai este eficace si trebuie schimbata..
82,47 lei
Cu TVA:98,14 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-22
Dezinfectant Instrumentar Gigasept FF 2 L Concentrat Gigasept FF este un dezinfectant de nivel inalt, sterilizant chimic la rece pe baza de dialdehida succinica pentru dezinfectia si curatarea intr-o singura etapa. Este utilizat pentru dezinfectia manuala si dezinfectia / sterilizarea chimica la rec..
306,31 lei
Cu TVA:364,51 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-23
Dezinfectant Instrumentar Aspirmatic 2 L Dezinfectantul Aspirmatic de la Schulke este recomandat pentru curatarea, dezinfectia si intretinerea sistemului de aspiratie. Produsele compatibile Aspirmatic (dezinfectie cu efect de curatare) si Aspirmatic Cleaner (agent de curatare special) asigura curata..
159,04 lei
Cu TVA:189,26 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-24
Dezinfectant Instrumentar Rotasept 2 L Rotasept 2 litri este un dezinfectant gata preparat pentru utilizare pe baza de alcooli si solutie de hidroxid de potasiu si este utilizat pentru dezinfectia si curatarea frezelor separatoarelor diamantate si a altor instrumente rotative de precizie. Caracteris..
91,89 lei
Cu TVA:109,35 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-25
Detergent Enzimatic Dezinfectant Instrumentar Gigazyme 2 L Gigazyme este un agent de curatare foarte eficient, avand la baza o combinatie de enzime si surfactanti neionici. Formula a fost destinata specific utilizarii la curatarea manuala si automata a endoscoapelor. Gigazyme este de asemenea utiliz..
101,32 lei
Cu TVA:120,57 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-26
Detergent Enzimatic Dezinfectant Instrumentar Gigazyme Canistra 5 L Gigazyme este un agent de curatare foarte eficient, avand la baza o combinatie de enzime si surfactanti neionici. Formula a fost destinata specific utilizarii la curatarea manuala si automata a endoscoapelor. Gigazyme este de asemen..
188,50 lei
Cu TVA:224,32 lei
Brand: Schulke SKU: d-di-27
Detergent Enzimatic Dezinfectant Instrumentar Aspirmatic Cleaner 2 L Dezinfectantul Aspirmatic Cleaner de la Schulke este recomandat pentru curatarea, dezinfectia si intretinerea sistemului de aspiratie. Produsele compatibile Aspirmatic (dezinfectie cu efect de curatare) si Aspirmatic Cleaner (agent..
135,48 lei
Cu TVA:161,22 lei
Brand: Prima SKU: d-di-50
Dezinfectant Instrumentar Instrudes 2 L Prima Dezinfectant si sterilizant la rece pentru instrumente concentrat 2 litri. Dezinfectant si sterilizant pentru instrumente si echipamente cu ultrasunete, folosit in domeniul medical. Are o formula concentrata, non-coroziva, cu efect bactericid, levurocid,..
123,46 lei
Cu TVA:146,92 lei
Brand: Prima SKU: d-di-51
Dezinfectant Instrumentar Instruactiv 2 L Prima Dezinfectant si curatitor chimic, utilizat in domeniul medical pentru instrumente medicale si echipamente cu ultrasunete. Are o formula concentrata, non-coroziva, cu efect bactericid, fungicid, tuberculocid si virucid (eficient impotriva hepatitei B si..
121,06 lei
Cu TVA:144,06 lei
Brand: Prima SKU: d-di-52
Dezinfectant Instrumentar Instrugen 1 Kg Curatitor Antimicrobial Instrumente si Proteze InstruGen 1kg. Pudra concentrata pentru dezinfectarea si curatarea instrumentelor dentare. Se poate folosi si pentru echipamente cu ultrasunete. Ucide bacteriile inclusiv tuberculoza, fungi, hepatita B si virusii..
67,91 lei
Cu TVA:80,81 lei
Prima Dezinfectant Instrumentar Bionet AG 1 L Aviz MS Biocide
Brand: Prima SKU: d-di-53
Prima Dezinfectant Instrumentar Bionet AG 1 L Aviz MS Biocide Bionet AG este un dezinfectant pentru uz profesional cu efect bactericid, fungicid, virulicid, micobactericid si tuberculocid. Este avizat de MS si se poate folosi in cabinete medicale sau saloane cosmetice, pentru dezinfectarea la rece a..
41,99 lei
Cu TVA:49,97 lei
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.