Menu
Cos cumparaturi

Dezinfectanti Suprafete

Filtre
Brand: Anios SKU: d-ds-66
Dezinfectant Suprafete Anios Oxy Floor 1 Kg Dezinfectant Anios Oxy Floor - 1 Kg este un dezinfectant detergent de nivel inalt pentru suprafete. Spectru total antimicrobian la 0,5 % in 60 minute (bactericid, fungicid, micobactericid (M. terrae, M. avium), virucid (Enterovirus Polio, Adenovirus, Vacc..
159,10 lei
Cu TVA:189,33 lei
Brand: Anios SKU: d-ds-64
Dezinfectant Suprafete Aniospray Quick 1 L Aniospray Quick este un dezinfectant rapid dispozitive medicale curatate in prealabil si rezistente la alcool. Produsul este gata de utilizare. Aplicarea se face prin pulverizare sau atomizare. Aniospray Quick poate fi utilizat cu un pulverizator manual.Pul..
25,99 lei
Cu TVA:30,93 lei
Brand: Anios SKU: d-ds-62
Dezinfectant Suprafete Surfanios Premium 1 L Dezinfectant detergent pentru pavimente, suprafete, dispozitive medicale, instrumentar medical, suprafete in bloc alimentar. SURFANIOS PREMIUM nu contine aldehida, intrunind o actiune dezinfectanta puternica si proprietati reale de detergent (putere de in..
38,08 lei
Cu TVA:45,32 lei
Brand: Anios SKU: d-ds-63
Dezinfectant Suprafete Surfanios Premium Canistra 5 L Dezinfectant detergent pentru pavimente, suprafete, dispozitive medicale, instrumentar medical, suprafete in bloc alimentar. SURFANIOS PREMIUM nu contine aldehida, intrunind o actiune dezinfectanta puternica si proprietati reale de detergent (put..
190,29 lei
Cu TVA:226,45 lei
Brand: Anios SKU: d-ds-65
Dezinfectanti Suprafete Servetele Anios Quick Wipes Servetelele ANIOS QUICK WIPES sunt impregnate cu o solutie dezinfectanta cu actiune rapida pentru dispozitivele medicale neimersibile, curatate in prealabil. Compozitie : Solutia de impregnare : Ethanol (55%), Propionat de amoniu cuaternar, parfu..
46,33 lei
Cu TVA:55,13 lei
Brand: Ecolab SKU: d-ds-01
Dezinfectant Suprafete Incidin Pro 2 L Concentrat Incidin Pro este un produs lichid concentrat pentru curatarea si dezinfectia tuturor tipurilor de suprafete si a obiectelor din domeniul medical. Spectru larg de eficacitate cu timp de contact redus : Eficacitatea antimicrobiana a Incidin Pro este co..
157,08 lei
Cu TVA:186,93 lei
Brand: Ecolab SKU: d-ds-02
Dezinfectant Suprafete Incidin Pro 6 L Concentrat Incidin Pro este un produs lichid concentrat pentru curatarea si dezinfectia tuturor tipurilor de suprafete si a obiectelor din domeniul medical. Spectru larg de eficacitate cu timp de contact redus : Eficacitatea antimicrobiana a Incidin Pro este co..
246,84 lei
Cu TVA:293,74 lei
Brand: Ecolab SKU: d-ds-09
Dezinfectant Suprafete Incidin Active 1.5 Kg Concentrat Pulbere Produs concentrat pe baza de oxigen activ. Dezinfectia puternica a suprafetelor combinata cu proprietatile excelente de curatare sunt caracteristice pentru Incidin active. Sistemul “PerOxyBalance” de generare a acidului peracetic are ca..
111,08 lei
Cu TVA:132,18 lei
Brand: Ecolab SKU: d-ds-04
Dezinfectant Suprafete Rapid Incidin Oxyfoam S 750 ml Detergent si dezinfectant sporicid, gata de utilizare, pe baza de peroxid de hidrogen (Hi-speed H2O2). Produsul are eficacitate impotriva unui spectru larg de bacterii si virusuri, fara a lasa reziduuri de substanta activa pe suprafata de actiune..
39,27 lei
Cu TVA:46,73 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-17
Dezinfectant Suprafete Terralin Protect 2 L Dezinfectant lichid si o solutie de curatare concentrata avand la baza o combinatie de alcooli aromatici, compusi cuaternari de amoniu, derivati amfoterici de glicina si tenside neionice. Caracteristici : Fara aldehida. Ofera protectie de inalta calitate...
96,49 lei
Cu TVA:114,83 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-18
Dezinfectant Suprafete Terralin Protect Canistra 5 L Dezinfectant lichid si o solutie de curatare concentrata avand la baza o combinatie de alcooli aromatici, compusi cuaternari de amoniu, derivati amfoterici de glicina si tenside neionice. Caracteristici : Fara aldehida. Ofera protectie de inalta ..
207,57 lei
Cu TVA:247,01 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-19
Dezinfectant Suprafete Perform 900 gr Cu Dozator Dezinfectant concentrat sub forma de pulbere pe baza de oxigen activ eliberat pe masura ce granulele de Perform se dizolva in apa. Utilizare : Adecvat pentru dezinfectia mastilor de respiratie si a manechinelor de studiu. Deoarece solutia de lucru es..
89,76 lei
Cu TVA:106,81 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-20
Dezinfectant Suprafete Perform Plic 40 gr Dezinfectant concentrat sub forma de pulbere pe baza de oxigen activ eliberat pe masura ce granulele de Perform se dizolva in apa. Utilizare : Adecvat pentru dezinfectia mastilor de respiratie si a manechinelor de studiu. Deoarece solutia de lucru este comp..
5,61 lei
Cu TVA:6,68 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-21
Dezinfectant Suprafete Servetele Mikrozid PAA 50 Buc / Cutie Servetele sporicide pe baza de acid peracetic pentru dezinfectarea dispozitivelor medicale si a tuturor tipurilor de suprafete. Mikrozid PAA wipes sunt servetelele ideale pentru dezinfectia zonelor cu un risc deosebit de mare de transmiter..
89,76 lei
Cu TVA:106,81 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-22
Dezinfectant Suprafete Mikrozid Sensitive Liquid 1 L Mikrozid Sensitive Liquid 1 litru pentru dezinfectia rapida pe baza de compusi cuaternari de amoniu a suprafetelor dispozitivelor medicale (CE 0297) in special a suprafetelor sensibile la alcooli (de exemplu: sticla acrilica, traductoare pentru ap..
32,54 lei
Cu TVA:38,72 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-23
Dezinfectant Suprafete Servetele Mikrozid Sensitive 200 Buc / Cutie Servetele Mikrozid Sensitive pentru dezinfectia rapida pe baza de compusi cuaternari de amoniu a suprafetelor dispozitivelor medicale (CE 0297) in special a suprafetelor sensibile la alcooli (de exemplu: sticla acrilica, traductoare..
224,40 lei
Cu TVA:267,04 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-24
Dezinfectant Suprafete Mikrozid AF Liquid 1 L Mikrozid AF Liquid 1 L solutie fara aldehide, pe baza de alcool, pentru dezinfectia rapida. Caracteristici : Solutie gata preparata. Spectru larg de actiune in cel mai scurt timp posibil. Buna capacitate de acoperire. Uscare rapida fara a lasa urme...
28,05 lei
Cu TVA:33,38 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-25
Dezinfectant Suprafete Mikrozid AF Liquid Canistra 10 L Mikrozid AF Liquid 10 L solutie fara aldehide, pe baza de alcool, pentru dezinfectia rapida. Caracteristici : Solutie gata preparata. Spectru larg de actiune in cel mai scurt timp posibil. Buna capacitate de acoperire. Uscare rapida fara a..
218,79 lei
Cu TVA:260,36 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-26
Dezinfectant Suprafete Mikrozid AF Liquid Flacon 250 ml Mikrozid AF Liquid 250 ml solutie fara aldehide, pe baza de alcool, pentru dezinfectia rapida. Caracteristici : Solutie gata preparata. Spectru larg de actiune in cel mai scurt timp posibil. Buna capacitate de acoperire. Uscare rapida fara..
19,07 lei
Cu TVA:22,70 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-27
Dezinfectant Suprafete Servetele Mikrozid AF 150 Buc / Cutie Servetele dezinfectante impregnate cu solutie pe baza de alcool. Caracteristici : Fara aldehide. Servetele impregnate cu dezinfectant. Spectru larg de actiune microbiologica in cel mai scurt timp posibil. Uscare rapida. Domeniul de ut..
35,90 lei
Cu TVA:42,73 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-28
Dezinfectant Suprafete Servetele Mikrozid AF 150 Buc / Pachet Servetele dezinfectante impregnate cu solutie pe baza de alcool. Caracteristici : Fara aldehide. Servetele impregnate cu dezinfectant. Spectru larg de actiune microbiologica in cel mai scurt timp posibil. Uscare rapida. Domeniul de u..
28,05 lei
Cu TVA:33,38 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-29
Dezinfectant Suprafete Servetele Mikrozid AF Jumbo 200 Buc / Cutie Mikrozid AF JUMBO servetele dezinfectante impregnate cu solutie pe baza de alcool. Caracteristici : Fara aldehide. Servetele impregnate cu dezinfectant. Spectru larg de actiune microbiologica in cel mai scurt timp posibil. Uscar..
62,83 lei
Cu TVA:74,77 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-30
Dezinfectant Suprafete Servetele Mikrozid AF Jumbo 200 Buc / Pachet Mikrozid AF JUMBO servetele dezinfectante impregnate cu solutie pe baza de alcool. Caracteristici : Fara aldehide. Servetele impregnate cu dezinfectant. Spectru larg de actiune microbiologica in cel mai scurt timp posibil. Usca..
42,64 lei
Cu TVA:50,74 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-31
Dezinfectant Suprafete Jaclor 250 Tablete / Cutie Dezinfectant universal sub forma de tablete efervescente pe baza de diclorizocianurat de sodiu. Se poate folosi pentru dezinfectia suprafetelor, pavimentelor, instrumentarului, ustensilelor, lenjeriei, veselei si tacamarilor din bucatarii si oficii a..
38,15 lei
Cu TVA:45,40 lei
Brand: Ecolab SKU: d-ds-82
Servetele Incidin Basic Wipes Pachet 99 Servetele Incidin Wipes sunt proiectate a fi utilizate in combinatie cu produsele Ecolab pentru a crea un concept simplu si usor de utilizat pentru dezinfectia suprafetelor. Servetele netesute, de inalta calitate, cu proprietati excelente de curatare, datorita..
44,88 lei
Cu TVA:53,41 lei
Brand: Ecolab SKU: d-ds-83
Dezinfectant Suprafete Incidin Liquid Spray 600 ml Dezinfectant preparat suprafete INCIDIN LIQUID SPRAY, 1 litru, este un dezinfectant gata preparat pentru dezinfectia rapida a suprafetelor si aparaturii medicale prin pulverizare. Domeniul de utilizare : Dezinfectia obiectelor de inventar din oric..
28,05 lei
Cu TVA:33,38 lei
Brand: Ecolab SKU: d-ds-84
Servetele Dezinfectante Incidin Oxywipe S 100 Buc / Pachet Servetele pentru curatarea si dezinfectia suprafetelor si obiectelor de inventar din domeniul medical (inclusiv sonde). Servetele sporicide & virucide pentru toate suprafetele. Compatibilitate excelenta cu materialele. Produsul are eficacit..
40,39 lei
Cu TVA:48,07 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-79
Dezinfectant Suprafete Mikrozid Universal Liquid 1 L Dezinfectant rapid cu un continut redus de alcool pentru dispozitive medicale non invazive si alte suprafete. Dezinfectant rapid pe baza de alcool pentru dezinfectia dispozitivelor medicale din toate domeniile si a tuturor tipurilor de suprafete c..
40,39 lei
Cu TVA:48,07 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-80
Dezinfectant Suprafete Mikrozid Universal Liquid Canistra 5 L Dezinfectant rapid cu un continut redus de alcool pentru dispozitive medicale non invazive si alte suprafete. Dezinfectant rapid pe baza de alcool pentru dezinfectia dispozitivelor medicale din toate domeniile si a tuturor tipurilor de su..
157,08 lei
Cu TVA:186,93 lei
Brand: Schulke SKU: d-ds-81
Dezinfectant Suprafete Mikrozid Universal Wipes 100 Buc / Pachet ServeTele impregnate cu o solutie cu continut redus de alcool, pentru dezinfectia si curatarea rapida, avand totodata o buna compatibilitate cu materialele. Caracteristici : Servetele mari si de inalta calitate (20 X 20 cm). Efect r..
51,61 lei
Cu TVA:61,42 lei
Brand: Prima SKU: d-ds-52
Dezinfectant Suprafete Servetele TOPACTIV Cutie 90 Buc Servetele umede impregnate cu solutie dezinfectanta, utilizate pentru suprafetele dispozitivelor medicale (echipamente ORL, scaune stomatologice, aparatura radiologica etc). Servetele dezinfectante gata de utilizat pentru stergerea suprafetelel..
24,21 lei
Cu TVA:28,81 lei
Dezinfectant Suprafete Servetele TOPACTIV 90 Buc / Pachet
Brand: Prima SKU: d-ds-53
Dezinfectant Suprafete Servetele TOPACTIV 90 Buc / Pachet Servetele umede impregnate cu solutie dezinfectanta, utilizate pentru suprafetele dispozitivelor medicale (echipamente ORL, scaune stomatologice, aparatura radiologica etc). Servetele dezinfectante gata de utilizat pentru stergerea suprafete..
19,65 lei
Cu TVA:23,38 lei
Afişare 1 - 32 din 40 (2 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.