Menu
Cos cumparaturi

Dezinfectanti Tegumente

Filtre
Brand: Ecolab SKU: d-dt-02
Dezinfectant Tegumente Skinman Soft Protect 500 ml Dezinfectant lichid pentru maini, cu actiune virucidaa completa cu vitamina E, glicerina si Panthenol. Skinman Soft Protect a fost conceput sa aiba eficacitate virucida completa, furnizand astfel o solutie unica pentru dezinfectia mainilor in toate ..
22,44 lei
Cu TVA:26,70 lei
Brand: Ecolab SKU: d-dt-03
Dezinfectant Tegumente Skinman Soft Protect 1 L Dezinfectant lichid pentru maini, cu actiune virucidaa completa cu vitamina E, glicerina si Panthenol. Skinman Soft Protect a fost conceput sa aiba eficacitate virucida completa, furnizand astfel o solutie unica pentru dezinfectia mainilor in toate sec..
39,27 lei
Cu TVA:46,73 lei
Brand: Ecolab SKU: d-dt-04
Dezinfectant Tegumente Skinman Soft Protect 100 ml Dezinfectant lichid pentru maini, cu actiune virucidaa completa cu vitamina E, glicerina si Panthenol. Skinman Soft Protect a fost conceput sa aiba eficacitate virucida completa, furnizand astfel o solutie unica pentru dezinfectia mainilor in toate ..
11,22 lei
Cu TVA:13,35 lei
Brand: Ecolab SKU: d-dt-11
Dezinfectant Tegumente Manisoft 500 ml Sapunurile pentru corp si maini Manisoft ofera o concentratie eficienta si echilibrata de ingrediente active, toate intr-o formula delicata. Este special conceput si recomandat atat pentru personalul medical si pacienti cat si pentru utilizarea frecventa in spa..
15,71 lei
Cu TVA:18,69 lei
Brand: Ecolab SKU: d-dt-13
Lotiune Pentru Intretinerea Si Ingrijirea Pielii Silonda 500 ml Silonda este o lotiunie cu formulare delicata, recomandata pentru utilizare frecventa pe tot parcursul zilei de lucru. Pielea dumneavoastra se va simiti bine hidratata, protejata si improspatata. Destinata ingrijirii pielii dupa dezinf..
16,83 lei
Cu TVA:20,03 lei
Brand: Ecolab SKU: d-dt-14
Lotiune Pentru Intretinerea Si Regenerarea Pielii Silonda Lipid 100 ml Silonda Lipid este o lotiune pentru intretinerea si ingrijirea pielii, cu efect regenarator pentru mainile frecvent spalate / dezinfectate. Recomandat pentru : Pentru persoane cu pielea sensibila. Pentru persoane care se spala..
11,22 lei
Cu TVA:13,35 lei
Brand: Schulke SKU: d-dt-19
Dezinfectant Tegumente Desmanol Pure 100 ml Balsam pe baza de alcool pentru dezinfectarea igienica si chirugicala a mainilor, gata de utilizat. Caracteristici : Eficient impotriva bacteriilor, ciupercilor si virucid impotriva virusurilor incapsulate (inclusiv HBV, HCV, HIV, Vaccinia). Cu un bonus..
9,42 lei
Cu TVA:11,21 lei
Brand: Schulke SKU: d-dt-20
Dezinfectant Tegumente Desmanol Pure 500 ml Balsam pe baza de alcool pentru dezinfectarea igienica si chirugicala a mainilor, gata de utilizat. Caracteristici : Eficient impotriva bacteriilor, ciupercilor si virucid impotriva virusurilor incapsulate (inclusiv HBV, HCV, HIV, Vaccinia). Cu un bonus..
20,03 lei
Cu TVA:23,84 lei
Brand: Schulke SKU: d-dt-21
Dezinfectant Tegumente Desmanol Pure 1 L Balsam pe baza de alcool pentru dezinfectarea igienica si chirugicala a mainilor, gata de utilizat. Caracteristici : Eficient impotriva bacteriilor, ciupercilor si virucid impotriva virusurilor incapsulate (inclusiv HBV, HCV, HIV, Vaccinia). Cu un bonus de..
30,63 lei
Cu TVA:36,45 lei
Brand: Schulke SKU: d-dt-23
Dezinfectant Tegumente Desderman Pure Gel 100 ml Antiseptic pe baza de alcool sub forma de gel pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor. Fara coloranti si odorizanti, alergizant redus, recomandat pentru dezinfectia mainilor inainte de interventii chirurgicale. Caracteristici : Produs..
16,49 lei
Cu TVA:19,62 lei
Brand: Schulke SKU: d-dt-24
Dezinfectant Tegumente Desderman Pure Gel 500 ml Antiseptic pe baza de alcool sub forma de gel pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor. Fara coloranti si odorizanti, alergizant redus, recomandat pentru dezinfectia mainilor inainte de interventii chirurgicale. Caracteristici : Produs..
23,56 lei
Cu TVA:28,04 lei
Brand: Schulke SKU: d-dt-25
Dezinfectant Tegumente Desderman Pure Gel 1 L Antiseptic pe baza de alcool sub forma de gel pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor. Fara coloranti si odorizanti, alergizant redus, recomandat pentru dezinfectia mainilor inainte de interventii chirurgicale. Caracteristici : Produs te..
37,70 lei
Cu TVA:44,86 lei
Brand: Schulke SKU: d-dt-26
Dezinfectant Tegumente Desderman Pure Gel TLD 1 L Dozator D1 Touchless Antiseptic pe baza de alcool sub forma de gel pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor. Fara coloranti si odorizanti, alergizant redus, recomandat pentru dezinfectia mainilor inainte de interventii chirurgicale. Car..
44,77 lei
Cu TVA:53,28 lei
Brand: Schulke SKU: d-dt-27
Dezinfectant Tegumente Desderman Pure 1 L Dezinfectantul pentru maini Desderman Pure este o solutie pe baza de alcool pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor. Caracteristici : Bactericid, fungicid, micobactericid, virulicid,eficace impotriva virusurilor lipofile si hidrofile: poliov..
35,34 lei
Cu TVA:42,05 lei
Brand: Schulke SKU: d-dt-28
Dezinfectant Tegumente Desderman Pure 500 ml Dezinfectantul pentru maini Desderman Pure este o solutie pe baza de alcool pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor. Caracteristici : Bactericid, fungicid, micobactericid, virulicid,eficace impotriva virusurilor lipofile si hidrofile: pol..
22,38 lei
Cu TVA:26,63 lei
Brand: Schulke SKU: d-dt-29
Dezinfectant Tegumente Desderman Pure 100 ml Dezinfectantul pentru maini Desderman Pure este o solutie pe baza de alcool pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor. Caracteristici : Bactericid, fungicid, micobactericid, virulicid,eficace impotriva virusurilor lipofile si hidrofile: pol..
14,73 lei
Cu TVA:17,53 lei
Brand: Schulke SKU: d-dt-37
Dezinfectant Tegumente Esemtan 1 L Lotiune de spalare pentru maini si corp, pe baza de substante selectate de ingrijire a pielii si surfactanti delicati cu toleranta deosebit de buna a pielii. Caracteristici : Pentru uz universal, pentru intreg corpul, fata si par. Potrivit pentru toate tipurile ..
23,56 lei
Cu TVA:28,04 lei
Brand: Schulke SKU: d-dt-38
Dezinfectant Tegumente Esemtan 500 ml Lotiune de spalare pentru maini si corp, pe baza de substante selectate de ingrijire a pielii si surfactanti delicati cu toleranta deosebit de buna a pielii. Caracteristici : Pentru uz universal, pentru intreg corpul, fata si par. Potrivit pentru toate tipuri..
17,67 lei
Cu TVA:21,03 lei
Brand: Schulke SKU: d-dt-39
Dezinfectant Tegumente Octenisan 150 ml Lotiune antimicrobiana de spalare continand agenti blanzi de spalare, surfactanti usori si octenidina pentru curatarea mainilor si a pielii. Caracteristici : Lotiune blanda pentru spalarea corpului si a parului. Pentru spalarea integrala a corpului pacient..
20,03 lei
Cu TVA:23,84 lei
Brand: Ecolab SKU: d-dt-90
Sapun Dezinfectant Lichid Tegumente Skinsan Scrub N 500 ml Sapun antiseptic pentru dezinfectia pielii si a mainilor. Sapun antiseptic pentru spalarea intregului corp cu proprietati excelente de curatare si decolonizare fara a compromite compatibilitatea cu pielea. Este alternativa optima si de incre..
23,56 lei
Cu TVA:28,04 lei
Sapun Dezinfectant Lichid Tegumente Skinsan Scrub N 1 L
Brand: Ecolab SKU: d-dt-91
Sapun Dezinfectant Lichid Tegumente Skinsan Scrub N 1 L Sapun antiseptic pentru dezinfectia pielii si a mainilor. Sapun antiseptic pentru spalarea intregului corp cu proprietati excelente de curatare si decolonizare fara a compromite compatibilitatea cu pielea. Este alternativa optima si de increder..
42,64 lei
Cu TVA:50,74 lei
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.