Menu
Cos cumparaturi

Dischete Demachiante

Filtre
Brand: Bella SKU: mc-pe-dm-01
Bella Cotton Dischete Demachiante 140 Buc / Pachet Dischete demachiante din bumbac moale si delicat, ideale pentru curatarea pielii si pentru indepartarea machiajului. Sunt foarte absorbante, iar forma rotunda, cu doua fete, permite o curatare delicata si eficienta a pielii. Marginile inchise nu per..
5,31 lei
Cu TVA:6,32 lei
Brand: Bella SKU: mc-pe-dm-02
Bella Cotton Dischete Demachiante Patrate 50 Buc / Pachet Dischete demachiante din bumbac moale si delicat, ideale pentru curatarea pielii si pentru indepartarea machiajului. Sunt foarte absorbante, iar forma rotunda, cu doua fete, permite o curatare delicata si eficienta a pielii. Marginile inchise..
6,37 lei
Cu TVA:7,58 lei
Brand: Bella SKU: mc-pe-dm-03
Bella Cotton Dischete Demachiante Rotunde Cu Extract De Aloe Vera 70 Buc / Pachet Dischetele demachiante din bumbac imbogatit cu extract de aloe vera, ce hidrateaza pielea si calmeaza iritatiile. Suprafata moale, delicata si foarte absorbanta. Bella Cotton Care este o gama de produse pentru ingrij..
3,68 lei
Cu TVA:4,38 lei
Brand: Bella SKU: mc-pe-dm-04
Bella Cotton Dischete Demachiante Rotunde Cu Extract De Aloe Vera 100 Buc / Pachet Dischetele demachiante din bumbac imbogatit cu extract de aloe vera, ce hidrateaza pielea si calmeaza iritatiile. Suprafata moale, delicata si foarte absorbanta. Bella Cotton Care este o gama de produse pentru ingri..
4,37 lei
Cu TVA:5,20 lei
Bella Cotton Dischete Demachiante Rotunde Cu Flori De Portocala 70 Buc / Pachet
Brand: Bella SKU: mc-pe-dm-05
Bella Cotton Dischete Demachiante Rotunde Cu Flori De Portocala 70 Buc / Pachet Dischete demachiante din bumbac, imbogatite cu extract din flori de portocale, ce catifeleaza si relaxeaza pielea. Fabricate din 100% bumbac moale, delicat si foarte absorbant. Bella Cotton Care este o gama de produse p..
3,68 lei
Cu TVA:4,38 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.