Menu
Cos cumparaturi

Echipamente Protectie

Filtre
Brand: Matopat SKU: cm-ep-ap-06
Acoperitori Pantofi ( Botosi ) Matodress 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi sunt ideali p..
6,22 lei
Cu TVA:7,40 lei
Brand: Hartmann SKU: cm-ep-b-24
Bonete Chirurgicale Cu Elastic Albe Foliodress Cap Comfort Universal 100 Buc / Cutie Bonete fabricate din netesut si polipropilena, cu banda elastica delicata, ce asigura o fixare perfecta pe cap. Bonetele protejeaza campul operator impotriva contaminarii cu fire de par, epiderma exfoliata, matreat..
43,82 lei
Cu TVA:52,15 lei
Brand: Hartmann SKU: cm-ep-hc-01
Costum Filtru Foliodress Suit Marimea S Albastru Costum filtru Foliodress Suit este fabricat din material netesut SMS, permeabil la aer,impermeabil pentru lichide si bacterii. Este compus din o bluza cu anchior si o pereche de pantaloni cu elastic in talie. Acest costum unica folosinta poate fi u..
10,96 lei
Cu TVA:13,04 lei
Brand: EuroMed SKU: cm-ep-mc-84
Manusi Chirurgicale Latex Pudrate Albe Sterile nr. 6 EuroMed 50 Perechi / Cutie Manusile chirurgicale din latex sunt foarte elastice si au rezistenta mecanica ridicata. Prezinta forma anatomica stanga-dreapta, suprafata texturata pentru o mai buna priza a instrumentarului si margini ingrosate pentru..
38,24 lei
Cu TVA:45,51 lei
Brand: Matopat SKU: cm-ep-me-194
Manusi Examinare Latex Pudrate Albe XS Ambulex 100 Buc / Cutie Manusile de examinare din latex reprezinta combinatia optima, intre confort si protectie. Sunt foarte elastice si au rezistenta mecanica ridicata. Manusile de examinare din latex pudrate sunt utilizate la examinarile medicale, diagnostic..
12,78 lei
Cu TVA:15,21 lei
Brand: Matopat SKU: cm-ep-m-04
Masti Chirurgicale Cu Elastic Albastre Surgimask 50 Buc / Cutie Masti chirurgicale fabricate din 3 straturi de netesut hipoalergenic si strat interior de filtrare (cu grad de filtrare a aerosolilor biologici de minim BFE 98.8%), ce protejeaza impotriva contaminarii cu microorganisme. Permeabilitate..
6,71 lei
Cu TVA:7,98 lei
Brand: Hartmann SKU: cm-ep-op-06
Ochelari De Protectie Foliodress Eye 5 Buc / Cutie Ochelari de protectie reutilizabili cu disc panoramic din policarbonat acoperit cu invelis anti-ceata si protectie laterala. Fixare sigura din cauza formei anatomice si a bratelor reglabile individual...
206,94 lei
Cu TVA:246,26 lei
Brand: Hartmann SKU: cm-ep-b-25
Bonete Chirurgicale Cu Elastic Albe Foliodress Cap Comfort Universal 100 Buc / Cutie Bonete fabricate din netesut si polipropilena, cu banda elastica delicata, ce asigura o fixare perfecta pe cap. Bonetele protejeaza campul operator impotriva contaminarii cu fire de par, epiderma exfoliata, matreat..
43,82 lei
Cu TVA:52,15 lei
Brand: Hartmann SKU: cm-ep-hc-02
Costum Filtru Foliodress Suit Marimea S Albastru Costum filtru Foliodress Suit este fabricat din material netesut SMS, permeabil la aer,impermeabil pentru lichide si bacterii. Este compus din o bluza cu anchior si o pereche de pantaloni cu elastic in talie. Acest costum unica folosinta poate fi util..
10,96 lei
Cu TVA:13,04 lei
Brand: EuroMed SKU: cm-ep-mc-85
Manusi Chirurgicale Latex Pudrate Albe Sterile nr. 6.5 EuroMed 50 Perechi / Cutie Manusile chirurgicale din latex sunt foarte elastice si au rezistenta mecanica ridicata. Prezinta forma anatomica stanga-dreapta, suprafata texturata pentru o mai buna priza a instrumentarului si margini ingrosate pent..
38,24 lei
Cu TVA:45,51 lei
Brand: Matopat SKU: cm-ep-me-195
Manusi Examinare Latex Pudrate Albe S Ambulex 100 Buc / Cutie Manusile de examinare din latex reprezinta combinatia optima, intre confort si protectie. Sunt foarte elastice si au rezistenta mecanica ridicata. Manusile de examinare din latex pudrate sunt utilizate la examinarile medicale, diagnostic,..
12,78 lei
Cu TVA:15,21 lei
Brand: Matopat SKU: cm-ep-m-05
Masti Chirurgicale Cu Legaturi Albastre Surgimask 50 Buc / Cutie Masti chirurgicale fabricate din 3 straturi de netesut hipoalergenic si strat interior de filtrare (cu grad de filtrare a aerosolilor biologici de minim BFE 98.8%), ce protejeaza impotriva contaminarii cu microorganisme. Permeabilitat..
7,47 lei
Cu TVA:8,89 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-op-01
Ochelari De Protectie Panoramici Prima Policarbonat Cu Lentila Transparenta ochelari cu lentila din policarbonat, rezistenta la zgarieturi, si rama monobloc cu protectie laterala. Pot fi purtati peste ochelarii de vedere. Se folosesc ca echipament de protectie in diverse domenii (industrial, alime..
5,47 lei
Cu TVA:6,51 lei
Brand: EuroMed SKU: cm-ep-ap-05
Acoperitori Pantofi ( Botosi ) EuroMed 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi sunt ideali pen..
5,64 lei
Cu TVA:6,71 lei
Brand: Hartmann SKU: cm-ep-b-26
Bonete Chirurgicale Foliodress Cap Comfort Rondo 100 Buc / Cutie Bonetele chirurgicale Foliodress Cap Comfort Rondo ofera siguranta si confort. Bonetele protejeaza campul operator impotriva contaminarii cu fire de par, epiderma exfoliata, matreata sau praf. Sunt ideale pentru utilizarea de catre med..
76,69 lei
Cu TVA:91,26 lei
Brand: Hartmann SKU: cm-ep-hc-03
Costum Filtru Foliodress Suit Marimea M Albastru Costum filtru Foliodress Suit este fabricat din material netesut SMS, permeabil la aer,impermeabil pentru lichide si bacterii. Este compus din o bluza cu anchior si o pereche de pantaloni cu elastic in talie. Acest costum unica folosinta poate fi util..
10,96 lei
Cu TVA:13,04 lei
Brand: EuroMed SKU: cm-ep-mc-86
Manusi Chirurgicale Latex Pudrate Albe Sterile nr. 7 EuroMed 50 Perechi / Cutie Manusile chirurgicale din latex sunt foarte elastice si au rezistenta mecanica ridicata. Prezinta forma anatomica stanga-dreapta, suprafata texturata pentru o mai buna priza a instrumentarului si margini ingrosate pentru..
38,24 lei
Cu TVA:45,51 lei
Brand: Matopat SKU: cm-ep-me-196
Manusi Examinare Latex Pudrate Albe M Ambulex 100 Buc / Cutie Manusile de examinare din latex reprezinta combinatia optima, intre confort si protectie. Sunt foarte elastice si au rezistenta mecanica ridicata. Manusile de examinare din latex pudrate sunt utilizate la examinarile medicale, diagnostic,..
12,78 lei
Cu TVA:15,21 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-op-02
Ochelari De Protectie Panoramici Prima Policarbonat Cu Lentila Galbena ochelari cu lentila din policarbonat, rezistenta la zgarieturi, si rama monobloc cu protectie laterala. Pot fi purtati peste ochelarii de vedere. Se folosesc ca echipament de protectie in diverse domenii (industrial, alimentar,..
5,47 lei
Cu TVA:6,51 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-ap-11
Acoperitor Pantofi ( Botosi ) PPSB Prima 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi sunt ideali p..
29,97 lei
Cu TVA:35,66 lei
Brand: Hartmann SKU: cm-ep-b-27
Bonete Chirurgicale Foliodress Cap Comfort Astro 100 Buc / Cutie Bonetele chirurgicale Foliodress Cap Comfort Astro ofera siguranta si confort. Bonetele protejeaza campul operator impotriva contaminarii cu fire de par, epiderma exfoliata, matreata sau praf. Sunt ideale pentru utilizarea de catre med..
146,07 lei
Cu TVA:173,82 lei
Brand: Hartmann SKU: cm-ep-hc-04
Costum Filtru Foliodress Suit Marimea M Albastru Costum filtru Foliodress Suit este fabricat din material netesut SMS, permeabil la aer,impermeabil pentru lichide si bacterii. Este compus din o bluza cu anchior si o pereche de pantaloni cu elastic in talie. Acest costum unica folosinta poate fi util..
10,96 lei
Cu TVA:13,04 lei
Brand: EuroMed SKU: cm-ep-mc-87
Manusi Chirurgicale Latex Pudrate Albe Sterile nr. 7.5 EuroMed 50 Perechi / Cutie Manusile chirurgicale din latex sunt foarte elastice si au rezistenta mecanica ridicata. Prezinta forma anatomica stanga-dreapta, suprafata texturata pentru o mai buna priza a instrumentarului si margini ingrosate pent..
38,24 lei
Cu TVA:45,51 lei
Brand: Matopat SKU: cm-ep-me-197
Manusi Examinare Latex Pudrate Albe L Ambulex 100 Buc / Cutie Manusile de examinare din latex reprezinta combinatia optima, intre confort si protectie. Sunt foarte elastice si au rezistenta mecanica ridicata. Manusile de examinare din latex pudrate sunt utilizate la examinarile medicale, diagnostic,..
12,78 lei
Cu TVA:15,21 lei
Masti Chirurgicale Cu Siret Mastercare 50 Buc / Cutie
-10 %
Brand: Mastercare SKU: cm-ep-m-07
Masti Chirurgicale Cu Siret Mastercare 50 Buc / Cutie Masti de unica folosinta confectionate din material netesut formate din 3 straturi si 3 pliuri care se pliaza pe forma fetei si nu impiedica respiratia...
4,93 lei 5,48 lei
Cu TVA:5,87 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-op-03
Ochelari De Protectie Prima Pentru Vizitatori Policarbonat Cu Lentila Transparenta ochelari cu lentila din policarbonat, rezistenta la zgarieturi, si rama monobloc cu protectie laterala. Pot fi purtati peste ochelarii de vedere. Se folosesc ca echipament de protectie in diverse domenii (industria..
6,16 lei
Cu TVA:7,33 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-ap-12
Acoperitor Pantofi ( Botosi ) 2G Albi CPE Prima 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi sunt i..
9,14 lei
Cu TVA:10,88 lei
Brand: Hartmann SKU: cm-ep-b-28
Bonete Chirurgicale Foliodress Cap Comfort Astro Plus 100 Buc / Cutie Bonetele chirurgicale Foliodress Cap Comfort Astro Plus ofera siguranta si confort. Bonetele protejeaza campul operator impotriva contaminarii cu fire de par, epiderma exfoliata, matreata sau praf. Sunt ideale pentru utilizarea de..
194,76 lei
Cu TVA:231,76 lei
Brand: Hartmann SKU: cm-ep-hc-05
Costum Filtru Foliodress Suit Marimea L Albastru Costum filtru Foliodress Suit este fabricat din material netesut SMS, permeabil la aer,impermeabil pentru lichide si bacterii. Este compus din o bluza cu anchior si o pereche de pantaloni cu elastic in talie. Acest costum unica folosinta poate fi util..
12,17 lei
Cu TVA:14,48 lei
Brand: EuroMed SKU: cm-ep-mc-88
Manusi Chirurgicale Latex Pudrate Albe Sterile nr. 8 EuroMed 50 Perechi / Cutie Manusile chirurgicale din latex sunt foarte elastice si au rezistenta mecanica ridicata. Prezinta forma anatomica stanga-dreapta, suprafata texturata pentru o mai buna priza a instrumentarului si margini ingrosate pentru..
38,24 lei
Cu TVA:45,51 lei
Brand: Matopat SKU: cm-ep-me-198
Manusi Examinare Latex Pudrate Albe XL Ambulex 100 Buc / Cutie Manusile de examinare din latex reprezinta combinatia optima, intre confort si protectie. Sunt foarte elastice si au rezistenta mecanica ridicata. Manusile de examinare din latex pudrate sunt utilizate la examinarile medicale, diagnostic..
12,78 lei
Cu TVA:15,21 lei
Masti Chirurgicale Cu Legaturi Foliodress Mask Comfort Perfect 50 buc / Cutie
Brand: Hartmann SKU: cm-ep-m-22
Masti Chirurgicale Cu Legaturi Foliodress Mask Comfort Perfect 50 buc / Cutie Masti chirurgicale de calitate ridicata, conform specificatiilor standardului DIN EN ISO 14683:2005 tip II sau II-R, fabricate din materiale netesute, hipoalergenice, fara latex din cauciuc natural. Mastile asigura perform..
25,56 lei
Cu TVA:30,42 lei
Afişare 1 - 32 din 311 (10 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.