Menu
Cos cumparaturi

Ecolab

Consumabile medicale de la Ecolab, cele mai bune preturi.
Filtre
Dezinfectant Suprafete Rapid Incidin Oxyfoam S 750 ml
-24 %
Brand: Ecolab SKU: d-ds-04
Dezinfectant Suprafete Rapid Incidin Oxyfoam S 750 ml Detergent si dezinfectant sporicid, gata de utilizare, pe baza de peroxid de hidrogen (Hi-speed H2O2). Produsul are eficacitate impotriva unui spectru larg de bacterii si virusuri, fara a lasa reziduuri de substanta activa pe suprafata de actiune..
37,00 lei 49,00 lei
Cu TVA:44,03 lei
Brand: Ecolab SKU: d-ds-01
Dezinfectant Suprafete Incidin Pro 2 L Concentrat Incidin Pro este un produs lichid concentrat pentru curatarea si dezinfectia tuturor tipurilor de suprafete si a obiectelor din domeniul medical. Spectru larg de eficacitate cu timp de contact redus : Eficacitatea antimicrobiana a Incidin Pro este co..
196,00 lei
Cu TVA:233,24 lei
Brand: Ecolab SKU: d-di-01
Dezinfectant Intrumentar Sekusept Pulver Classic 2 Kg Concentrat Pulbere Sekusept Pulver CLASSIC este un dezinfectant sub forma de pulbere, cu actiune rapida, special conceput atat pentru instrumentar cat si pentru suprafete. Sekusept Pulver CLASSIC este ideal pentru curatarea si dezinfectia unei ga..
138,60 lei
Cu TVA:164,93 lei
Brand: Ecolab SKU: d-ds-02
Dezinfectant Suprafete Incidin Pro 6 L Concentrat Incidin Pro este un produs lichid concentrat pentru curatarea si dezinfectia tuturor tipurilor de suprafete si a obiectelor din domeniul medical. Spectru larg de eficacitate cu timp de contact redus : Eficacitatea antimicrobiana a Incidin Pro este co..
308,00 lei
Cu TVA:366,52 lei
Dezinfectant Instrumentar Sekusept Aktiv 1,5 Kg Concentrat Pulbere
OUT OF STOCK
Brand: Ecolab SKU: d-di-02
Dezinfectant Instrumentar Sekusept Aktiv 1,5 Kg Concentrat Pulbere Domeniu de utilizare : Sekusept Aktiv este recomandat pentru curatarea si dezinfectia manuala a instrumentarului termostabil si termolabil, inclusiv endoscoape flexibile. In mod special se utilizeaza pentru procesarea endoscoapelor..
133,00 lei
Cu TVA:158,27 lei
Brand: Ecolab SKU: d-ds-09
Dezinfectant Suprafete Incidin Active 1.5 Kg Concentrat Pulbere Produs concentrat pe baza de oxigen activ. Dezinfectia puternica a suprafetelor combinata cu proprietatile excelente de curatare sunt caracteristice pentru Incidin active. Sistemul “PerOxyBalance” de generare a acidului peracetic are ca..
138,60 lei
Cu TVA:164,93 lei
Brand: Ecolab SKU: d-dt-90
Sapun Dezinfectant Lichid Tegumente Skinsan Scrub N 500 ml Sapun antiseptic pentru dezinfectia pielii si a mainilor. Sapun antiseptic pentru spalarea intregului corp cu proprietati excelente de curatare si decolonizare fara a compromite compatibilitatea cu pielea. Este alternativa optima si de incre..
29,40 lei
Cu TVA:34,99 lei
Brand: Ecolab SKU: d-dt-91
Sapun Dezinfectant Lichid Tegumente Skinsan Scrub N 1 L Sapun antiseptic pentru dezinfectia pielii si a mainilor. Sapun antiseptic pentru spalarea intregului corp cu proprietati excelente de curatare si decolonizare fara a compromite compatibilitatea cu pielea. Este alternativa optima si de increder..
53,20 lei
Cu TVA:63,31 lei
Brand: Ecolab SKU: d-dt-97
Dezinfectant Tegumente Skinman Soft Protect FF 500 ml Dezinfectant lichid pentru maini, cu actiune virucida completa, vitamina E, glicerina si Panthenol. Noul Skinman Soft Protect FF a fost conceput sa aiba eficacitate virucida completa, furnizand astfel o solutie unica pentru dezinfectia mainilor. ..
28,00 lei
Cu TVA:33,32 lei
Brand: Ecolab SKU: d-dt-98
Dezinfectant Tegumente Skinman Soft Protect FF 1 L Dezinfectant lichid pentru maini, cu actiune virucida completa, vitamina E, glicerina si Panthenol. Noul Skinman Soft Protect FF a fost conceput sa aiba eficacitate virucida completa, furnizand astfel o solutie unica pentru dezinfectia mainilor. Ef..
50,40 lei
Cu TVA:59,98 lei
Dezinfectant Tegumente Skinman Soft Protect FF Canistra 5 L
OUT OF STOCK
Brand: Ecolab SKU: d-dt-99
Dezinfectant Tegumente Skinman Soft Protect FF 5 L Dezinfectant lichid pentru maini, cu actiune virucida completa, vitamina E, glicerina si Panthenol. Noul Skinman Soft Protect FF a fost conceput sa aiba eficacitate virucida completa, furnizand astfel o solutie unica pentru dezinfectia mainilor. Ef..
224,00 lei
Cu TVA:266,56 lei
Servetele Dezinfectante Incidin Oxywipe S 100 Buc / Pachet
-21 %
Brand: Ecolab SKU: d-ds-84
Servetele Dezinfectante Incidin Oxywipe S 100 Buc / Pachet Servetele pentru curatarea si dezinfectia suprafetelor si obiectelor de inventar din domeniul medical (inclusiv sonde). Servetele sporicide & virucide pentru toate suprafetele. Compatibilitate excelenta cu materialele. Produsul are eficacit..
40,00 lei 50,40 lei
Cu TVA:47,60 lei
Brand: Ecolab SKU: d-dt-02
Dezinfectant Tegumente Skinman Soft Protect 500 ml Dezinfectant lichid pentru maini, cu actiune virucidaa completa cu vitamina E, glicerina si Panthenol. Skinman Soft Protect a fost conceput sa aiba eficacitate virucida completa, furnizand astfel o solutie unica pentru dezinfectia mainilor in toate ..
28,00 lei
Cu TVA:33,32 lei
Brand: Ecolab SKU: d-dt-03
Dezinfectant Tegumente Skinman Soft Protect 1 L Dezinfectant lichid pentru maini, cu actiune virucidaa completa cu vitamina E, glicerina si Panthenol. Skinman Soft Protect a fost conceput sa aiba eficacitate virucida completa, furnizand astfel o solutie unica pentru dezinfectia mainilor in toate sec..
49,00 lei
Cu TVA:58,31 lei
Sapun profesional dezinfectant Manisoft 500 ml
OUT OF STOCK
Brand: Ecolab SKU: d-dt-11
Sapun Profesional Dezinfectant Tegumente Manisoft 500 ml Sapunurile pentru corp si maini Manisoft ofera o concentratie eficienta si echilibrata de ingrediente active, toate intr-o formula delicata. Este special conceput si recomandat atat pentru personalul medical si pacienti cat si pentru utiliza..
22,40 lei
Cu TVA:26,66 lei
Lotiune Pentru Intretinerea Si Ingrijirea Pielii Silonda 500 ml
OUT OF STOCK
Brand: Ecolab SKU: d-dt-13
Lotiune Pentru Intretinerea Si Ingrijirea Pielii Silonda 500 ml Silonda este o lotiunie cu formulare delicata, recomandata pentru utilizare frecventa pe tot parcursul zilei de lucru. Pielea dumneavoastra se va simiti bine hidratata, protejata si improspatata. Destinata ingrijirii pielii dupa dezinf..
21,00 lei
Cu TVA:24,99 lei
Dezinfectant Suprafete Incidin Liquid Spray 600 ml
-14 %
Brand: Ecolab SKU: d-ds-83
Dezinfectant Suprafete Incidin Liquid Spray 600 ml Dezinfectant preparat suprafete INCIDIN LIQUID SPRAY, 1 litru, este un dezinfectant gata preparat pentru dezinfectia rapida a suprafetelor si aparaturii medicale prin pulverizare. Domeniul de utilizare : Dezinfectia obiectelor de inventar din oric..
30,00 lei 35,00 lei
Cu TVA:35,70 lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.