Menu
Cos cumparaturi

Fesi gipsate

Filtre
Brand: Hartmann SKU: co-fb-fg-17
Fasa Gipsata 6 cm x 2 m Safix Plus 2 Bucati Fasa gipsata Safix plus Hartmann din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Utilizare : Pentru imobilizare puternica si foarte put..
3,58 lei
Cu TVA:4,26 lei
Brand: Hartmann SKU: co-fb-fg-18
Fasa Gipsata 10 cm x 3 m Safix Plus 2 Bucati Fasa gipsata Safix plus Hartmann din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Utilizare : Pentru imobilizare puternica si foarte pu..
7,16 lei
Cu TVA:8,52 lei
Brand: Hartmann SKU: co-fb-fg-19
Fasa Gipsata 12 cm x 2.7 m Safix Plus 2 Bucati Fasa gipsata Safix plus Hartmann din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Utilizare : Pentru imobilizare puternica si foarte ..
7,16 lei
Cu TVA:8,52 lei
Brand: Hartmann SKU: co-fb-fg-20
Fasa Gipsata 14 cm x 3 m Safix Plus 2 Bucati Fasa gipsata Safix plus Hartmann din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Utilizare : Pentru imobilizare puternica si foarte pu..
8,35 lei
Cu TVA:9,94 lei
Brand: Hartmann SKU: co-fb-fg-21
Fasa Gipsata 15 cm x 3 m Safix Plus 2 Bucati Fasa gipsata Safix plus Hartmann din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Utilizare : Pentru imobilizare puternica si foarte pu..
9,55 lei
Cu TVA:11,36 lei
Brand: Hartmann SKU: co-fb-fg-22
Fasa Gipsata 20 cm x 3 m Safix Plus 2 Bucati Fasa gipsata Safix plus Hartmann din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Utilizare : Pentru imobilizare puternica si foarte pu..
13,13 lei
Cu TVA:15,62 lei
Brand: Matopat SKU: co-fb-fg-08
Fasa Gipsata 10 cm x 3 m Matopat Gipset Timp De Intarire 3 Min 2 Buc Bandajul gipsat cu intarire rapida este indispensabil pentru o imobilizare imediata. Compozitia de gips, special selectata, aplicata pe fasa din tifon de calitate superiora, permite aplicarea unui bandaj solid si rezistent. Datorit..
5,70 lei
Cu TVA:6,79 lei
Brand: Matopat SKU: co-fb-fg-09
Fasa Gipsata 15 cm x 3 m Matopat Gipset Timp De Intarire 3 Min 2 Buc Bandajul gipsat cu intarire rapida este indispensabil pentru o imobilizare imediata. Compozitia de gips, special selectata, aplicata pe fasa din tifon de calitate superiora, permite aplicarea unui bandaj solid si rezistent. Datorit..
7,38 lei
Cu TVA:8,78 lei
Brand: Matopat SKU: co-fb-fg-10
Fasa Gipsata 20 cm x 3 m Matopat Gipset Timp De Intarire 3 Min 2 Buc Bandajul gipsat cu intarire rapida este indispensabil pentru o imobilizare imediata. Compozitia de gips, special selectata, aplicata pe fasa din tifon de calitate superiora, permite aplicarea unui bandaj solid si rezistent. Datorit..
9,89 lei
Cu TVA:11,77 lei
Brand: Narcis SKU: co-fb-fg-01
Fasa Gipsata Narcis 10 cm x 3 m Fasa din tesatura de tifon impregnata cu gips medical natural, utilizata pentru imobilizarea membrelor superioare si inferioare in cazul fracturilor. Asigura o fixare corespunzatoare, este bine tolerata de piele, permite o modelare usoara, iar timpul de intarire este..
2,74 lei
Cu TVA:3,27 lei
Brand: Narcis SKU: co-fb-fg-02
Fasa Gipsata Narcis 15 cm x 3 m Fasa din tesatura de tifon impregnata cu gips medical natural, utilizata pentru imobilizarea membrelor superioare si inferioare in cazul fracturilor. Asigura o fixare corespunzatoare, este bine tolerata de piele, permite o modelare usoara, iar timpul de intarire este..
4,12 lei
Cu TVA:4,90 lei
Brand: Narcis SKU: co-fb-fg-03
Fasa Gipsata Narcis 20 cm x 3 m Fasa din tesatura de tifon impregnata cu gips medical natural, utilizata pentru imobilizarea membrelor superioare si inferioare in cazul fracturilor. Asigura o fixare corespunzatoare, este bine tolerata de piele, permite o modelare usoara, iar timpul de intarire este..
5,50 lei
Cu TVA:6,55 lei
Brand: Narcis SKU: co-fb-fg-04
Fasa Gipsata Narcis 30 cm x 3 m Fasa din tesatura de tifon impregnata cu gips medical natural, utilizata pentru imobilizarea membrelor superioare si inferioare in cazul fracturilor. Asigura o fixare corespunzatoare, este bine tolerata de piele, permite o modelare usoara, iar timpul de intarire este..
7,65 lei
Cu TVA:9,10 lei
Brand: EuroMed SKU: co-fb-fg-05
Fasa Gipsata 10 cm x 2.7 m EuroMed Fasa din tesatura de tifon impregnata cu gips medical natural, utilizata pentru imobilizarea membrelor superioare si inferioare in cazul fracturilor. Asigura o fixare corespunzatoare, este bine tolerata de piele, permite o modelare usoara, iar timpul de intarire e..
1,12 lei
Cu TVA:1,33 lei
Brand: EuroMed SKU: co-fb-fg-06
Fasa Gipsata 15 cm x 2.7 m EuroMed Fasa din tesatura de tifon impregnata cu gips medical natural, utilizata pentru imobilizarea membrelor superioare si inferioare in cazul fracturilor. Asigura o fixare corespunzatoare, este bine tolerata de piele, permite o modelare usoara, iar timpul de intarire e..
1,71 lei
Cu TVA:2,03 lei
Brand: EuroMed SKU: co-fb-fg-07
Fasa Gipsata 20 cm x 2.7 m EuroMed Fasa din tesatura de tifon impregnata cu gips medical natural, utilizata pentru imobilizarea membrelor superioare si inferioare in cazul fracturilor. Asigura o fixare corespunzatoare, este bine tolerata de piele, permite o modelare usoara, iar timpul de intarire e..
2,32 lei
Cu TVA:2,76 lei
Brand: Prima SKU: co-fb-fg-14
Fasa Gipsata 10 cm x 3 m Prima Fasa gipsata are utilizare in fixarea fracturilor survenite asupra membrelor superioare cat si inferioare astfel incat cu ajutorul altor dispozitive medicale de imobilizare (ex. atele) asigurand o imobilizare perfecta si rapida. Fasa gipsata pe suport din tesatura de t..
2,04 lei
Cu TVA:2,43 lei
Brand: Prima SKU: co-fb-fg-15
Fasa Gipsata 15 cm x 3 m Prima Fasa gipsata are utilizare in fixarea fracturilor survenite asupra membrelor superioare cat si inferioare astfel incat cu ajutorul altor dispozitive medicale de imobilizare (ex. atele) asigurand o imobilizare perfecta si rapida. Fasa gipsata pe suport din tesatura de t..
3,01 lei
Cu TVA:3,58 lei
Fasa Gipsata 20 cm x 3 m Prima
Brand: Prima SKU: co-fb-fg-16
Fasa Gipsata 20 cm x 3 m Prima Fasa gipsata are utilizare in fixarea fracturilor survenite asupra membrelor superioare cat si inferioare astfel incat cu ajutorul altor dispozitive medicale de imobilizare (ex. atele) asigurand o imobilizare perfecta si rapida. Fasa gipsata pe suport din tesatura de t..
4,08 lei
Cu TVA:4,86 lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.