Menu
Cos cumparaturi

Fesi gipsate

Filtre
Brand: Hartmann SKU: co-fb-fg-17
Fasa Gipsata 6 cm x 2 m Safix Plus 2 Bucati Fasa gipsata Safix plus Hartmann din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Utilizare : Pentru imobilizare puternica si foarte put..
3,65 lei
Cu TVA:4,34 lei
Brand: Hartmann SKU: co-fb-fg-18
Fasa Gipsata 10 cm x 3 m Safix Plus 2 Bucati Fasa gipsata Safix plus Hartmann din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Utilizare : Pentru imobilizare puternica si foarte pu..
7,30 lei
Cu TVA:8,69 lei
Brand: Hartmann SKU: co-fb-fg-19
Fasa Gipsata 12 cm x 2.7 m Safix Plus 2 Bucati Fasa gipsata Safix plus Hartmann din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Utilizare : Pentru imobilizare puternica si foarte ..
7,30 lei
Cu TVA:8,69 lei
Brand: Hartmann SKU: co-fb-fg-20
Fasa Gipsata 14 cm x 3 m Safix Plus 2 Bucati Fasa gipsata Safix plus Hartmann din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Utilizare : Pentru imobilizare puternica si foarte pu..
8,52 lei
Cu TVA:10,14 lei
Brand: Hartmann SKU: co-fb-fg-21
Fasa Gipsata 15 cm x 3 m Safix Plus 2 Bucati Fasa gipsata Safix plus Hartmann din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Utilizare : Pentru imobilizare puternica si foarte pu..
9,74 lei
Cu TVA:11,59 lei
Brand: Hartmann SKU: co-fb-fg-22
Fasa Gipsata 20 cm x 3 m Safix Plus 2 Bucati Fasa gipsata Safix plus Hartmann din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Utilizare : Pentru imobilizare puternica si foarte pu..
13,39 lei
Cu TVA:15,93 lei
Brand: Matopat SKU: co-fb-fg-08
Fasa Gipsata 10 cm x 3 m Matopat Gipset Timp De Intarire 3 Min 2 Buc Bandajul gipsat cu intarire rapida este indispensabil pentru o imobilizare imediata. Compozitia de gips, special selectata, aplicata pe fasa din tifon de calitate superiora, permite aplicarea unui bandaj solid si rezistent. Datorit..
5,82 lei
Cu TVA:6,93 lei
Brand: Matopat SKU: co-fb-fg-09
Fasa Gipsata 15 cm x 3 m Matopat Gipset Timp De Intarire 3 Min 2 Buc Bandajul gipsat cu intarire rapida este indispensabil pentru o imobilizare imediata. Compozitia de gips, special selectata, aplicata pe fasa din tifon de calitate superiora, permite aplicarea unui bandaj solid si rezistent. Datorit..
7,52 lei
Cu TVA:8,95 lei
Brand: Matopat SKU: co-fb-fg-10
Fasa Gipsata 20 cm x 3 m Matopat Gipset Timp De Intarire 3 Min 2 Buc Bandajul gipsat cu intarire rapida este indispensabil pentru o imobilizare imediata. Compozitia de gips, special selectata, aplicata pe fasa din tifon de calitate superiora, permite aplicarea unui bandaj solid si rezistent. Datorit..
10,09 lei
Cu TVA:12,01 lei
Brand: EuroMed SKU: co-fb-fg-05
Fasa Gipsata 10 cm x 2.7 m EuroMed Fasa din tesatura de tifon impregnata cu gips medical natural, utilizata pentru imobilizarea membrelor superioare si inferioare in cazul fracturilor. Asigura o fixare corespunzatoare, este bine tolerata de piele, permite o modelare usoara, iar timpul de intarire e..
1,14 lei
Cu TVA:1,36 lei
Brand: EuroMed SKU: co-fb-fg-06
Fasa Gipsata 15 cm x 2.7 m EuroMed Fasa din tesatura de tifon impregnata cu gips medical natural, utilizata pentru imobilizarea membrelor superioare si inferioare in cazul fracturilor. Asigura o fixare corespunzatoare, este bine tolerata de piele, permite o modelare usoara, iar timpul de intarire e..
1,74 lei
Cu TVA:2,07 lei
Brand: EuroMed SKU: co-fb-fg-07
Fasa Gipsata 20 cm x 2.7 m EuroMed Fasa din tesatura de tifon impregnata cu gips medical natural, utilizata pentru imobilizarea membrelor superioare si inferioare in cazul fracturilor. Asigura o fixare corespunzatoare, este bine tolerata de piele, permite o modelare usoara, iar timpul de intarire e..
2,37 lei
Cu TVA:2,82 lei
Brand: Prima SKU: co-fb-fg-14
Fasa Gipsata 10 cm x 3 m Prima Fasa gipsata are utilizare in fixarea fracturilor survenite asupra membrelor superioare cat si inferioare astfel incat cu ajutorul altor dispozitive medicale de imobilizare (ex. atele) asigurand o imobilizare perfecta si rapida. Fasa gipsata pe suport din tesatura de t..
2,08 lei
Cu TVA:2,48 lei
Brand: Prima SKU: co-fb-fg-15
Fasa Gipsata 15 cm x 3 m Prima Fasa gipsata are utilizare in fixarea fracturilor survenite asupra membrelor superioare cat si inferioare astfel incat cu ajutorul altor dispozitive medicale de imobilizare (ex. atele) asigurand o imobilizare perfecta si rapida. Fasa gipsata pe suport din tesatura de t..
3,07 lei
Cu TVA:3,65 lei
Fasa Gipsata 20 cm x 3 m Prima
Brand: Prima SKU: co-fb-fg-16
Fasa Gipsata 20 cm x 3 m Prima Fasa gipsata are utilizare in fixarea fracturilor survenite asupra membrelor superioare cat si inferioare astfel incat cu ajutorul altor dispozitive medicale de imobilizare (ex. atele) asigurand o imobilizare perfecta si rapida. Fasa gipsata pe suport din tesatura de t..
4,16 lei
Cu TVA:4,95 lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.