Menu
Cos cumparaturi

Geluri EKG ECO

Filtre
Brand: Prima SKU: cm-e-gekg-08
Gel ECG(EKG) & EEG & EMG & EOG in flacon dispenser 1000ml transparent Prima Gel transparent inodor ce se foloseste ca si conductor intre electrozi si piele, utilizat in diagnoza medicala cu ultrasunete, la ecografe, pentru lubrifiere si pentru a obtine imagini clare. Se foloseste in timpul investiga..
9,08 lei
Cu TVA:10,81 lei
Brand: Prima SKU: cm-e-gekg-09
Gel ECG(EKG) & EEG & EMG & EOG in flacon dispenser 260ml transparent Prima Gel transparent inodor ce se foloseste ca si conductor intre electrozi si piele, utilizat in diagnoza medicala cu ultrasunete, la ecografe, pentru lubrifiere si pentru a obtine imagini clare. Se foloseste in timpul investigat..
5,93 lei
Cu TVA:7,06 lei
Brand: Prima SKU: cm-e-gekg-10
Gel Ultrasunete(Ecografie) in bidon cu pereti elastici 5000ml + flacon gol 260ml de lucru transparent Prima Gel Ultrasunete(Ecografie) & IPL pentru diagnoza medicala cu ultrasunete la ecografe pentru a lua imagini clare si pentru a lubrifia pielea. Nu irita pielea si nu afecteaza sondele. Se foloses..
42,15 lei
Cu TVA:50,16 lei
Brand: Prima SKU: cm-e-gekg-11
Gel Ultrasunete IPL in bidon cu pereti elastici 5000ml + flacon gol 260ml de lucru transparent Prima Pentru aparatele de epilare definitiva IPL si tratamentele cu laser, unde este necesar un gel. Elimina aerul dintre piele si proba, permitand undelor sa ajunga la aparatul de monitorizare intr-un mod..
42,15 lei
Cu TVA:50,16 lei
Brand: Prima SKU: cm-e-gekg-12
Gel Ultrasunete(Ecografie) in flacon dispenser 1000ml transparent Prima Gel Ultrasunete(Ecografie) & IPL pentru diagnoza medicala cu ultrasunete la ecografe pentru a lua imagini clare si pentru a lubrifia pielea. Nu irita pielea si nu afecteaza sondele. Se foloseste in diagnoza medicala cu ultrasune..
8,38 lei
Cu TVA:9,97 lei
Brand: Prima SKU: cm-e-gekg-13
Gel Ultrasunete(Ecografie) in flacon dispenser 260ml transparent Prima Gel Ultrasunete(Ecografie) & IPL pentru diagnoza medicala cu ultrasunete la ecografe pentru a lua imagini clare si pentru a lubrifia pielea. Nu irita pielea si nu afecteaza sondele. Se foloseste in diagnoza medicala cu ultrasunet..
5,93 lei
Cu TVA:7,06 lei
Gel Ultrasunet IPL in flacon dispenser 1000ml transparent Prima
Brand: Prima SKU: cm-e-gekg-14
Gel Ultrasunet IPL in flacon dispenser 1000ml transparent Prima Gel Ultrasunete(Ecografie) & IPL pentru diagnoza medicala cu ultrasunete la ecografe pentru a lua imagini clare si pentru a lubrifia pielea. Nu irita pielea si nu afecteaza sondele. Se foloseste in diagnoza medicala cu ultrasunete la ec..
8,38 lei
Cu TVA:9,97 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.