Menu
Cos cumparaturi

Jiangxi 3L

Consumabile medicale de la Jiangxi 3L, cele mai bune preturi.
Filtre
Brand: Jiangxi 3L SKU: cm-ep-ap-17
Acoperitor Pantofi ( Botosi ) Albastrii 100 Buc / Punga Botosi de unica folosinta din polietilena, utilizati ca acoperitori pantofi, protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie si igiena, utilizati pentru mentinerea spatiilor curate. Acoperitorii de pantofi sunt ideali pe..
8,52 lei
Cu TVA:10,14 lei
Bonete Medicale Bufanta Albe Jiangxi 3L Med. Prod. Group 100 Buc / Pachet
-10 %
Brand: Jiangxi 3L SKU: cm-ep-b-17
Bonete Medicale Cu Elastic Albe Jiangxi 3L Med. Prod. Group 100 Buc / Pachet Bonete fabricate din netesut si polipropilena, cu banda elastica delicata, ce asigura o fixare perfecta pe cap. Bonetele protejeaza campul operator impotriva contaminarii cu fire de par, epiderma exfoliata, matreata sau pra..
9,09 lei 10,10 lei
Cu TVA:10,82 lei
Brand: Jiangxi 3L SKU: cm-ep-hc-66
Halat Pentru Vizitatori 10 Buc / Pachet Produs de unica folosinta, destinat laboratoarelor si unitatilor medicale. Este practic si ergonomic reprezentand un accesoriu ideal pentru pentru mentinerea igienei si curateniei si pentru a oferi protectie hainelor personalului medical in cadrul diverselor t..
18,26 lei
Cu TVA:21,73 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.