Menu
Cos cumparaturi

Lame Microscop

Filtre
Brand: Prima SKU: l-m-lm-05
Lame Microscop Prima Taiate Colturi 76 x 26 x 1.2 mm Cap Mat Prima Lame pentru microscop destinate utilizarii in laboratoare medicale, servind ca suport pentru aplicarea preparatului microscopic. Sunt fabricate din sticla subtire borosilicata, cu colturi taiate, prevazute cu capat mat pentru marcaj..
6,53 lei
Cu TVA:7,77 lei
Brand: Prima SKU: l-m-lm-06
Lame Microscop Prima Finisate Colturi 76 x 26 x 1.2 mm Cap Mat Prima Lame pentru microscop destinate utilizarii in laboratoare medicale, servind ca suport pentru aplicarea preparatului microscopic. Sunt fabricate din sticla subtire borosilicata, cu colturi taiate, prevazute cu capat mat pentru marc..
7,12 lei
Cu TVA:8,47 lei
Brand: MasterLab SKU: l-m-lm-03
Lame Microscop MasterLab 76 x 26 x 1 mm Slefuite Si Nematuite Lame pentru microscop destinate utilizarii in laboratoare medicale, servind ca suport pentru aplicarea preparatului microscopic. Sunt fabricate din sticla subtire borosilicata...
4,68 lei
Cu TVA:5,57 lei
Brand: MasterLab SKU: l-m-lm-02
Lame Microscop MasterLab 76 x 26 x 1 mm Slefuite Si Matuite Pe Ambele Capete Lame pentru microscop destinate utilizarii in laboratoare medicale, servind ca suport pentru aplicarea preparatului microscopic. Sunt fabricate din sticla subtire borosilicata prevazute cu capat mat pentru marcaj...
7,57 lei
Cu TVA:9,01 lei
Brand: MasterLab SKU: l-m-lm-04
Lame Microscop MasterLab 76 x 26 x 1 mm Slefuite Si Matuite La Un Capat Cu Marginea Colorata Lame pentru microscop destinate utilizarii in laboratoare medicale, servind ca suport pentru aplicarea preparatului microscopic. Sunt fabricate din sticla subtire borosilicata, cu colturi taiate, prevazute ..
11,48 lei
Cu TVA:13,66 lei
Brand: MasterLab SKU: l-m-lm-01
Lame Microscop MasterLab 76 x 26 x 1 mm Slefuite Si Matuite La Un Capat Lame pentru microscop destinate utilizarii in laboratoare medicale, servind ca suport pentru aplicarea preparatului microscopic. Sunt fabricate din sticla subtire borosilicata, cu colturi taiate, prevazute cu capat mat pentru m..
6,38 lei
Cu TVA:7,59 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.