Menu
Cos cumparaturi

Mastercare

Consumabile medicale de la Mastercare, cele mai bune preturi.
Filtre
Brand: Mastercare SKU: cm-ep-cc-15
Camp Steril Mastercare 35 cm x 45 cm Utilizat in blocul operator, cabinete stomatologice, interventii mica chirurgie. Prezinta un strat din netesut pe partea ce intra in contact cu pielea pacientilor si folie pe partea exterioara, care protejeaza impotriva trecerii lichidelor. Caracteristici : Amb..
0,94 lei
Cu TVA:1,12 lei
Brand: Mastercare SKU: cm-ep-cc-16
Camp Steril Mastercare 45 cm x 75 cm Utilizat in blocul operator, cabinete stomatologice, interventii mica chirurgie. Prezinta un strat din netesut pe partea ce intra in contact cu pielea pacientilor si folie pe partea exterioara, care protejeaza impotriva trecerii lichidelor. Caracteristici : Amb..
1,45 lei
Cu TVA:1,73 lei
Brand: Mastercare SKU: cm-ep-cc-17
Camp Steril Mastercare 75 cm x 90 cm Utilizat in blocul operator, cabinete stomatologice, interventii mica chirurgie. Prezinta un strat din netesut pe partea ce intra in contact cu pielea pacientilor si folie pe partea exterioara, care protejeaza impotriva trecerii lichidelor. Caracteristici : Amb..
2,37 lei
Cu TVA:2,82 lei
Brand: Mastercare SKU: cm-ep-cc-18
Camp Steril Mastercare 100 cm x 150 cm Utilizat in blocul operator, cabinete stomatologice, interventii mica chirurgie. Prezinta un strat din netesut pe partea ce intra in contact cu pielea pacientilor si folie pe partea exterioara, care protejeaza impotriva trecerii lichidelor. Caracteristici : A..
4,37 lei
Cu TVA:5,20 lei
Bonete De Unica Folosinta Verzi Mastercare 100 Buc / Pachet
-10 %
Brand: Mastercare SKU: cm-ep-b-35
Bonete Medicale Cu Elastic Verzi Mastercare 100 Buc / Pachet Bonete fabricate din netesut si polipropilena, cu banda elastica delicata, ce asigura o fixare perfecta pe cap. Bonetele protejeaza campul operator impotriva contaminarii cu fire de par, epiderma exfoliata, matreata sau praf. Sunt ideale p..
5,36 lei 5,96 lei
Cu TVA:6,38 lei
Halat Pentru Examinare Tip Vizitator Mastercare Verde 10 Buc / Pachet
-10 %
Brand: Mastercare SKU: cm-ep-hc-70
Halat Pentru Examinare Tip Vizitator Mastercare Verde 10 Buc / Pachet Produs de unica folosinta, destinat laboratoarelor si unitatilor medicale. Este practic si ergonomic reprezentand un accesoriu ideal pentru pentru mentinerea igienei si curateniei si pentru a oferi protectie hainelor personalului ..
10,95 lei 12,17 lei
Cu TVA:13,03 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.