Menu
Cos cumparaturi

Masti Canule Oxigen

Filtre
Brand: EuroMed SKU: cm-os-mco-07
Canula Oxigen Nazala Cu 2 Cai Sterila Adulti EuroMed 100 Buc / Cutie Atraumatica, rotunda in sectiune, distal se conecteaza la instalatia de oxigen, cele doua varfuri ce se introduc in narine sunt foarte fine. Material : PVC non - iritant si non - toxic. Instructiuni de folosire : Atasati canula..
114,47 lei
Cu TVA:136,22 lei
Brand: EuroMed SKU: cm-os-mco-08
Canula Oxigen Nazala Cu 2 Cai Sterila Copii EuroMed 100 Buc / Cutie Atraumatica, rotunda in sectiune, distal se conecteaza la instalatia de oxigen, cele doua varfuri ce se introduc in narine sunt foarte fine. Material : PVC non - iritant si non - toxic. Instructiuni de folosire : Atasati canula ..
114,47 lei
Cu TVA:136,22 lei
Brand: EuroMed SKU: cm-os-mco-09
Masca Oxigen Cu Tub Adulti EuroMed 100 Buc / Cutie Masca de oxigen de unica folosinta, simpla, sterila, cu tub de legatura, fabricata din plastic transparent hipoalergenic. Are forma anatomica pentru un confort optim in timpul utilizarii si se fixeaza cu ajutorul unui sistem elastic...
219,29 lei
Cu TVA:260,96 lei
Brand: EuroMed SKU: cm-os-mco-10
Masca Oxigen Cu Tub Copii EuroMed 100 Buc / Cutie Masca de oxigen de unica folosinta, simpla, sterila, cu tub de legatura, fabricata din plastic transparent hipoalergenic. Are forma anatomica pentru un confort optim in timpul utilizarii si se fixeaza cu ajutorul unui sistem elastic...
219,29 lei
Cu TVA:260,96 lei
Brand: EuroMed SKU: cm-os-mco-11
Masca Oxigen Cu Nebulizator Cu Clip Fixare Nas Si Tubulatura Sterila EuroMed 100 Buc / Cutie Masca de oxigen de unica folosinta, simpla, sterila, cu tub de legatura si nebulizator, fabricata din plastic transparent hipoalergenic. Are forma anatomica pentru un confort optim in timpul utilizarii si s..
302,04 lei
Cu TVA:359,43 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.