Menu
Cos cumparaturi

Minut

Consumabile medicale de la Minut, cele mai bune preturi.
Filtre
Brand: Minut SKU: mc-iib-bu-01
Betisoare Igienice Minut Baby Pentru Copii Si Bebelusi 55 Buc / Cutie Caracteristici : Betisoare igienice din polipropilena cu capte din bumbac. Forma speciala cu aparatoare pentru bebelusi si copii. Recomandat de la 0 luni...
2,92 lei
Cu TVA:3,47 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-01
Aspirator Nazal Minut Baby Cu 2 Varfuri de silicon Aspiratie 2 in 1 Aspiratorul nazal cu 2 capete anatomice din silicon este un dispozitiv care faciliteaza curatarea cailor respiratorii ale bebelusilor si copiilor. De asemenea usureaza respiratia micutilor si previne aparitia otitelor, sinuzitelor s..
52,00 lei
Cu TVA:61,88 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-01
Biberon Minut Baby Din Sticla Premium 150 ml Cu Gat Larg Biberon fabricat din sticla 100 %,fara Bisphenol A ( BPA ) . Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului...
12,48 lei
Cu TVA:14,85 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-01
Cana Anticurgere Minut Baby 6+ Cu Manere Si Cioc Silicon 275 ml Roz Prevazuta cu manere care o fac usor de tinut. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase. Evitati spalarea..
9,78 lei
Cu TVA:11,64 lei
Brand: Minut SKU: l-cp-c-02
Coprocultor Minut 30 ml Cu Eticheta Coprocultor cu filet interior pentru recoltarea analizelor de laborator. Prezinta eticheta de inscriere date...
0,52 lei
Cu TVA:0,62 lei
Brand: Minut SKU: o-ms-c-01
Cotiera Elastica S Minut Sport 2 Bucati / Cutie Are forma anatomica, asigurand o compresiune ferma si o adaptare optima. Utilizare : Lovituri. Entorse. Contuzii. Traumatisme provocate in timpul practicarii sporturilor. Leziuni ale tendoanelor la acest nivel Hidrartroza,etc...
7,01 lei
Cu TVA:8,34 lei
Brand: Minut SKU: o-ms-gl-05
Glezniera Neopren S Minut Sport Amelioreaza durerile, previne reaparitia leziunilor, sustine articulatia si mentina calda zona afectata. Indicata in caz de lovituri, entorse, contuzii rezultate din activitati sportive, suprasolicitare fizica, dureri acute sau cronice, stari post-traumatice si post-o..
15,39 lei
Cu TVA:18,31 lei
Brand: Minut SKU: o-ms-me-08
Manseta Neopren Cu Deget S Minut Sport La exterior, neoprenul furnizeaza o senzatie confortabila de presiune pe articulatii, comprimare care ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si de asemenea la pastrarea caldurii. Iritatia pielii este exclusa, datorita acestui material conceput sa absorba ..
12,74 lei
Cu TVA:15,16 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-n-01
Nebulizator Minut Hi Neb Cu Piston Si Compresor Minut Presiunea inalta de lucru asigura o viteza mare de vaporizare si o dimensiune eficace din punct de vedere terapeutic a particulelor nebulizate, la care contribuie si flaconul nebulizator Neboplus cu 2 viteze. Gratie formei sale compacte, Hi Neb M..
143,58 lei
Cu TVA:170,86 lei
Pungi Urinare Cu Supapa De Evacuare 2000 ml Minut 10 Buc / Pachet
-10 %
Brand: Minut SKU: cm-iu-ppu-16
Pungi Urinare Cu Supapa De Evacuare 2000 ml Minut 10 Buc / Pachet Punga urinara 2000 ml cu supapa de evacuare, folosita pentru a drena lichidul corporal sau urina insotita de cateter de unica folosinta. Scoateti capacul, conectati setul de drenare la cateter...
11,84 lei 13,15 lei
Cu TVA:14,09 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-pss-01
Sterilizator Electric Pentru Biberoane Minut Baby Caracteristici : Evitarea recontaminarii : Design avansat de drenaj al apei printr-un singur slot, ce capteaza apa murdara care deja a fost condensata, astfel se evita recontaminarea in sistemul de sterilizare. Sterilizare completa prin vapori : D..
144,82 lei
Cu TVA:172,34 lei
Brand: Minut SKU: mc-pe-t-01
Test De Menopauza Minut Tip Stilou Testul se poate face pentru orice moment din zi, pe baza analizei hormonului HCG din urina. Instructiuni de utilizare : Deschideti plicul rupand marginea indicata. Scoateti testul din plic. Tineti capatul cu o mana si cu cealalta scoateti capacul testului pentru a..
15,33 lei
Cu TVA:18,24 lei
Trusa Perfuzie Ac Metalic Minut Set 25 Buc / Cutie
-10 %
Brand: Minut SKU: l-cp-u-03
Urocultor Steril 120 ml Minut Recipient de recoltare steril, cu gatul larg, ambalat individual, destinat recoltarii unei cantitati necesare de urina pentru efectuarea uroculturii, analiza ce stabileste existenta unor germeni patogeni ce pot duce la infectii ale tractului urinar. Dupa prelevarea pro..
0,77 lei
Cu TVA:0,92 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-02
Aspirator Nazal De Culoare Alba Minut Baby Utilizare : Comprimati pompita si asezati cu grija varful acesteia pe o nara. Apasati cealalta nara cu un deget. Decomprimati incet pompita pentru a extrage mucozitatile. Nu introduceti varful in interiorul narii bebelusului pentru ca il puteti rani. Varf..
7,00 lei
Cu TVA:8,33 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-02
Biberon Minut Baby Din Sticla 125 ml Biberon Minut Baby fabricat din sticla 100% si cu componente fara Bisphenol A (BPA). Produsul este fabricat din material non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Pentru a evita pericolul de sufocare inspectati regulat tetin..
7,14 lei
Cu TVA:8,50 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-02
Cana Anticurgere Minut Baby 6+ Cu Manere Si Cioc Silicon 275 ml Bleu Prevazuta cu manere care o fac usor de tinut. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase. Evitati spalare..
9,78 lei
Cu TVA:11,64 lei
Brand: Minut SKU: l-cp-c-03
Coprocultor Steril Minut 30 ml Cu Eticheta Recipient de unica folosinta, steril, ambalat individual, utilizat in laboratoarele de analize medicale pentru efectuarea coproculturii, analiza ce identifica agentii patogeni existenti in intestinul uman. E prevazut cu o spatula ce faciliteaza recoltarea ..
0,57 lei
Cu TVA:0,68 lei
Brand: Minut SKU: o-ms-c-02
Cotiera Elastica M Minut Sport 2 Bucati / Cutie Are forma anatomica, asigurand o compresiune ferma si o adaptare optima. Utilizare : Lovituri. Entorse. Contuzii. Traumatisme provocate in timpul practicarii sporturilor. Leziuni ale tendoanelor la acest nivel Hidrartroza,etc...
7,01 lei
Cu TVA:8,34 lei
Brand: Minut SKU: o-ms-gl-06
Glezniera Neopren M Minut Sport Amelioreaza durerile, previne reaparitia leziunilor, sustine articulatia si mentina calda zona afectata. Indicata in caz de lovituri, entorse, contuzii rezultate din activitati sportive, suprasolicitare fizica, dureri acute sau cronice, stari post-traumatice si post-o..
15,39 lei
Cu TVA:18,31 lei
Brand: Minut SKU: o-ms-me-09
Manseta Neopren Cu Deget M Minut Sport La exterior, neoprenul furnizeaza o senzatie confortabila de presiune pe articulatii, comprimare care ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si de asemenea la pastrarea caldurii. Iritatia pielii este exclusa, datorita acestui material conceput sa absorba ..
12,74 lei
Cu TVA:15,16 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-n-02
Nebulizator Minut Cu Compresor Nebulizator cu compresor pentru terapie cu aerosoli. Pachetul Contine : Nebulizator cu piston. Masca pentru adulti. Masca pentru copii. Recipient pentru medicatie. Adaptor pentru gura. Racord pentru aer. Are un design atractiv si are picioruse anti - vibratie. S..
134,84 lei
Cu TVA:160,46 lei
Brand: Minut SKU: mc-pe-t-02
Test De Ovulatie Minut Intim Tip Banda 3 Buc + 1 Test Sarcina Cadou Testul de ovulatie va ajuta sa determinati perioada in care exista posibilitatea cea mai mare sa ramaneti insarcinata. Hormonul LH (Hormon Luteinic) se afla permanent in urina, nivelul acestuia crescand inaintea celei mai fertile zi..
8,03 lei
Cu TVA:9,56 lei
Trusa Perfuzie Ac Plastic Minut Set 25 Buc / Cutie
-10 %
Brand: Minut SKU: l-cp-u-04
Urocultor Steril 60 ml Minut Recipient de recoltare steril, cu gatul larg, ambalat individual, destinat recoltarii unei cantitati necesare de urina pentru efectuarea uroculturii, analiza ce stabileste existenta unor germeni patogeni ce pot duce la infectii ale tractului urinar. Dupa prelevarea prob..
0,57 lei
Cu TVA:0,68 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-03
Aspirator Nazal De Culoare Roz Minut Baby Utilizare : Comprimati pompita si asezati cu grija varful acesteia pe o nara. Apasati cealalta nara cu un deget. Decomprimati incet pompita pentru a extrage mucozitatile. Nu introduceti varful in interiorul narii bebelusului pentru ca il puteti rani. Varfu..
7,00 lei
Cu TVA:8,33 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-bts-03
Biberon Minut Baby Din Sticla Premium 240 ml Cu Gat Larg Biberon fabricat din sticla 100 %,fara Bisphenol A ( BPA ) . Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valve pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului...
14,98 lei
Cu TVA:17,83 lei
Brand: Minut SKU: mc-a-ct-03
Cana Anticurgere Minut Baby 6+ Cu Manere Si Cioc Silicon 275 ml Indigo Prevazuta cu manere care o fac usor de tinut. Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase. Evitati spala..
9,78 lei
Cu TVA:11,64 lei
Brand: Minut SKU: o-ms-c-03
Cotiera Elastica L Minut Sport 2 Bucati / Cutie Are forma anatomica, asigurand o compresiune ferma si o adaptare optima. Utilizare : Lovituri. Entorse. Contuzii. Traumatisme provocate in timpul practicarii sporturilor. Leziuni ale tendoanelor la acest nivel Hidrartroza,etc...
7,01 lei
Cu TVA:8,34 lei
Brand: Minut SKU: o-ms-gl-07
Glezniera Neopren L Minut Sport Amelioreaza durerile, previne reaparitia leziunilor, sustine articulatia si mentina calda zona afectata. Indicata in caz de lovituri, entorse, contuzii rezultate din activitati sportive, suprasolicitare fizica, dureri acute sau cronice, stari post-traumatice si post-o..
15,39 lei
Cu TVA:18,31 lei
Brand: Minut SKU: o-ms-me-10
Manseta Neopren Cu Deget L Minut Sport La exterior, neoprenul furnizeaza o senzatie confortabila de presiune pe articulatii, comprimare care ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si de asemenea la pastrarea caldurii. Iritatia pielii este exclusa, datorita acestui material conceput sa absorba ..
12,74 lei
Cu TVA:15,16 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-n-03
Nebulizator Ultrasonic Minut Cu Membrana Mesh Nebulizatorul cu membrana Minut este foarte silentios, portabil, rapid, practic, ideal pentru calatorii, confortabil pentru copii si bebelusi. Nebulizatorul este foarte usor de utilizat, avand un singur buton de Pornit/Oprit. Volumul rezidual al soluţiei..
287,15 lei
Cu TVA:341,71 lei
Afişare 1 - 32 din 200 (7 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.