Menu
Cos cumparaturi

Narcis

Consumabile medicale de la Narcis, cele mai bune preturi.
Filtre
Brand: Narcis SKU: o-ms-g-06
Genunchiera Elastica S Narcis Amelioreaza durerile, previne reaparitia leziunilor, sutine articulatia si mentine calda zona afectata. Indicata in caz de lovituri, entorse, contuzii rezultate din activitati sportive, suprasolicitare fizica, dureri acute sau cronice, stari post - traumatice si post - ..
16,43 lei
Cu TVA:19,55 lei
Brand: Narcis SKU: o-ms-g-07
Genunchiera Elastica M Narcis Amelioreaza durerile, previne reaparitia leziunilor, sutine articulatia si mentine calda zona afectata. Indicata in caz de lovituri, entorse, contuzii rezultate din activitati sportive, suprasolicitare fizica, dureri acute sau cronice, stari post - traumatice si post - ..
16,43 lei
Cu TVA:19,55 lei
Brand: Narcis SKU: o-ms-g-08
Genunchiera Elastica L Narcis Amelioreaza durerile, previne reaparitia leziunilor, sutine articulatia si mentine calda zona afectata. Indicata in caz de lovituri, entorse, contuzii rezultate din activitati sportive, suprasolicitare fizica, dureri acute sau cronice, stari post - traumatice si post - ..
9,45 lei
Cu TVA:11,25 lei
Brand: Narcis SKU: o-ms-g-09
Genunchiera Elastica XL Narcis Amelioreaza durerile, previne reaparitia leziunilor, sutine articulatia si mentine calda zona afectata. Indicata in caz de lovituri, entorse, contuzii rezultate din activitati sportive, suprasolicitare fizica, dureri acute sau cronice, stari post - traumatice si post -..
9,45 lei
Cu TVA:11,25 lei
Brand: Narcis SKU: co-fb-fg-01
Fasa Gipsata Narcis 10 cm x 3 m Fasa din tesatura de tifon impregnata cu gips medical natural, utilizata pentru imobilizarea membrelor superioare si inferioare in cazul fracturilor. Asigura o fixare corespunzatoare, este bine tolerata de piele, permite o modelare usoara, iar timpul de intarire este..
3,22 lei
Cu TVA:3,83 lei
Brand: Narcis SKU: o-ms-me-01
Manseta Elastica S Narcis Ajuta la suportul muschilor si incheieturii reducand durerile si incalzind zona bandajata. Reduce disconfortul in timpul activitatilor sportive si ofera suportul necesar in cazul recuperarii dupa accidentari. Utilizare : Dureri articulare si musculare cauzate de reumatism..
8,18 lei
Cu TVA:9,73 lei
Brand: Narcis SKU: co-fb-fg-02
Fasa Gipsata Narcis 15 cm x 3 m Fasa din tesatura de tifon impregnata cu gips medical natural, utilizata pentru imobilizarea membrelor superioare si inferioare in cazul fracturilor. Asigura o fixare corespunzatoare, este bine tolerata de piele, permite o modelare usoara, iar timpul de intarire este..
4,83 lei
Cu TVA:5,75 lei
Brand: Narcis SKU: o-ms-me-02
Manseta Elastica M Narcis Ajuta la suportul muschilor si incheieturii reducand durerile si incalzind zona bandajata. Reduce disconfortul in timpul activitatilor sportive si ofera suportul necesar in cazul recuperarii dupa accidentari. Utilizare : Dureri articulare si musculare cauzate de reumatism..
8,18 lei
Cu TVA:9,73 lei
Brand: Narcis SKU: co-fb-fg-03
Fasa Gipsata Narcis 20 cm x 3 m Fasa din tesatura de tifon impregnata cu gips medical natural, utilizata pentru imobilizarea membrelor superioare si inferioare in cazul fracturilor. Asigura o fixare corespunzatoare, este bine tolerata de piele, permite o modelare usoara, iar timpul de intarire este..
6,45 lei
Cu TVA:7,68 lei
Brand: Narcis SKU: o-ms-me-03
Manseta Elastica L Narcis Ajuta la suportul muschilor si incheieturii reducand durerile si incalzind zona bandajata. Reduce disconfortul in timpul activitatilor sportive si ofera suportul necesar in cazul recuperarii dupa accidentari. Utilizare : Dureri articulare si musculare cauzate de reumatis..
8,18 lei
Cu TVA:9,73 lei
Brand: Narcis SKU: co-fb-fg-04
Fasa Gipsata Narcis 30 cm x 3 m Fasa din tesatura de tifon impregnata cu gips medical natural, utilizata pentru imobilizarea membrelor superioare si inferioare in cazul fracturilor. Asigura o fixare corespunzatoare, este bine tolerata de piele, permite o modelare usoara, iar timpul de intarire este..
8,97 lei
Cu TVA:10,67 lei
Brand: Narcis SKU: o-ms-me-04
Manseta Elastica XLNarcis Ajuta la suportul muschilor si incheieturii reducand durerile si incalzind zona bandajata. Reduce disconfortul in timpul activitatilor sportive si ofera suportul necesar in cazul recuperarii dupa accidentari. Utilizare : Dureri articulare si musculare cauzate de reumatism..
8,18 lei
Cu TVA:9,73 lei
Brand: Narcis SKU: o-ms-me-05
Manseta Cu Deget Elastica S Narcis Ajuta la suportul muschilor si incheieturii reducand durerile si incalzind zona bandajata. Reduce disconfortul in timpul activitatilor sportive si ofera suportul necesar in cazul recuperarii dupa accidentari. Utilizare : Dureri articulare si musculare cauzate de ..
12,27 lei
Cu TVA:14,60 lei
Brand: Narcis SKU: o-ms-me-06
Manseta Cu Deget Elastica M Narcis Ajuta la suportul muschilor si incheieturii reducand durerile si incalzind zona bandajata. Reduce disconfortul in timpul activitatilor sportive si ofera suportul necesar in cazul recuperarii dupa accidentari. Utilizare : Dureri articulare si musculare cauzate de ..
12,27 lei
Cu TVA:14,60 lei
Brand: Narcis SKU: o-ms-me-07
Manseta Cu Deget Elastica L Narcis Ajuta la suportul muschilor si incheieturii reducand durerile si incalzind zona bandajata. Reduce disconfortul in timpul activitatilor sportive si ofera suportul necesar in cazul recuperarii dupa accidentari. Utilizare : Dureri articulare si musculare cauzate de ..
12,27 lei
Cu TVA:14,60 lei
Brand: Narcis SKU: co-fb-ms-13
Fasa Elastica 7.5 cm x 4.5 m Narcis Fasa cu o elasticitate ridicata (200%), utilizata pentru a oferi suport articulatiilor in timpul activitatilor sportive, in diverse afectiuni ortopedice. Caracteristici : Flexibila Fabricata din poliamida si vascoza. Permite circulatia aerului. Reutilizabila ..
3,23 lei
Cu TVA:3,84 lei
Brand: Narcis SKU: co-fb-ms-14
Fasa Elastica 10 cm x 4 .5 m Narcis Fasa cu o elasticitate ridicata (200%), utilizata pentru a oferi suport articulatiilor in timpul activitatilor sportive, in diverse afectiuni ortopedice. Caracteristici : Flexibila Fabricata din poliamida si vascoza. Permite circulatia aerului. Reutilizabila ..
4,31 lei
Cu TVA:5,13 lei
Brand: Narcis SKU: co-fb-ms-15
Fasa Elastica 15 cm x 4.5 m Narcis Fasa cu o elasticitate ridicata (200%), utilizata pentru a oferi suport articulatiilor in timpul activitatilor sportive, in diverse afectiuni ortopedice. Caracteristici : Flexibila Fabricata din poliamida si vascoza. Permite circulatia aerului. Reutilizabila d..
5,81 lei
Cu TVA:6,91 lei
Brand: Narcis SKU: co-fb-ms-16
Fasa Elastica 20 cm x 4.5 m Narcis Fasa cu o elasticitate ridicata (200%), utilizata pentru a oferi suport articulatiilor in timpul activitatilor sportive, in diverse afectiuni ortopedice. Caracteristici : Flexibila Fabricata din poliamida si vascoza. Permite circulatia aerului. Reutilizabila d..
7,75 lei
Cu TVA:9,22 lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.