Menu
Cos cumparaturi

Ochelari De Protectie

Filtre
Brand: Hartmann SKU: cm-ep-op-06
Ochelari De Protectie Foliodress Eye 5 Buc / Cutie Ochelari de protectie reutilizabili cu disc panoramic din policarbonat acoperit cu invelis anti-ceata si protectie laterala. Fixare sigura din cauza formei anatomice si a bratelor reglabile individual...
206,94 lei
Cu TVA:246,26 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-op-01
Ochelari De Protectie Panoramici Prima Policarbonat Cu Lentila Transparenta ochelari cu lentila din policarbonat, rezistenta la zgarieturi, si rama monobloc cu protectie laterala. Pot fi purtati peste ochelarii de vedere. Se folosesc ca echipament de protectie in diverse domenii (industrial, alime..
5,47 lei
Cu TVA:6,51 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-op-02
Ochelari De Protectie Panoramici Prima Policarbonat Cu Lentila Galbena ochelari cu lentila din policarbonat, rezistenta la zgarieturi, si rama monobloc cu protectie laterala. Pot fi purtati peste ochelarii de vedere. Se folosesc ca echipament de protectie in diverse domenii (industrial, alimentar,..
5,47 lei
Cu TVA:6,51 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-op-03
Ochelari De Protectie Prima Pentru Vizitatori Policarbonat Cu Lentila Transparenta ochelari cu lentila din policarbonat, rezistenta la zgarieturi, si rama monobloc cu protectie laterala. Pot fi purtati peste ochelarii de vedere. Se folosesc ca echipament de protectie in diverse domenii (industria..
6,16 lei
Cu TVA:7,33 lei
Brand: Prima SKU: cm-ep-op-04
Ochelari De Protectie Prima Tip Masca Aerisire Directa Cu Lentila Transparenta ochelari cu lentila din policarbonat, rezistenta la zgarieturi, si rama monobloc cu protectie laterala. Pot fi purtati peste ochelarii de vedere. Se folosesc ca echipament de protectie in diverse domenii (industrial, al..
5,05 lei
Cu TVA:6,01 lei
Ochelari De Protectie Prima Tip Masca Aerisire Indirecta Cu Lentila Transparenta
Brand: Prima SKU: cm-ep-op-05
Ochelari De Protectie Prima Tip Masca Aerisire Indirecta Cu Lentila Transparenta ochelari cu lentila din policarbonat, rezistenta la zgarieturi, si rama monobloc cu protectie laterala. Pot fi purtati peste ochelarii de vedere. Se folosesc ca echipament de protectie in diverse domenii (industrial, ..
5,30 lei
Cu TVA:6,31 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.