Menu
Cos cumparaturi

Pipete

Filtre
Brand: MasterLab SKU: l-cp-p-01
Pipete Pasteur MasterLab Ambalate Individual 1 ml Sterile 100 Buc / Cutie Pipetele Pasteur sunt o parte indispensabila a activitatii de laborator de zi cu zi pentru a efectua tehnici de rutina si experimentale care necesita masurarea precisa a volume mici, aspiratie cu vid si chiar cultivate in plac..
18,42 lei
Cu TVA:21,92 lei
Brand: MasterLab SKU: l-cp-p-02
Pipete Pasteur MasterLab Ambalate Individual 3 ml Sterile 100 Buc / Cutie Pipetele Pasteur sunt o parte indispensabila a activitatii de laborator de zi cu zi pentru a efectua tehnici de rutina si experimentale care necesita masurarea precisa a volume mici, aspiratie cu vid si chiar cultivate in plac..
21,51 lei
Cu TVA:25,60 lei
Brand: MasterLab SKU: l-cp-p-03
Pipete Pasteur MasterLab Ambalate Individual 5 ml Sterile 100 Buc / Cutie Pipetele Pasteur sunt o parte indispensabila a activitatii de laborator de zi cu zi pentru a efectua tehnici de rutina si experimentale care necesita masurarea precisa a volume mici, aspiratie cu vid si chiar cultivate in plac..
26,15 lei
Cu TVA:31,12 lei
Brand: Syntesys SKU: l-cp-p-04
Pipete Pasteur Syntesys 1 ml Nesterile 5000 Buc / Cutie Pipetele Pasteur sunt o parte indispensabila a activitatii de laborator de zi cu zi pentru a efectua tehnici de rutina si experimentale care necesita masurarea precisa a volume mici, aspiratie cu vid si chiar cultivate in placi bacteriologic. ..
611,30 lei
Cu TVA:727,45 lei
Brand: Syntesys SKU: l-cp-p-05
Pipete Pasteur Syntesys 3 ml Nesterile 5000 Buc / Cutie Pipetele Pasteur sunt o parte indispensabila a activitatii de laborator de zi cu zi pentru a efectua tehnici de rutina si experimentale care necesita masurarea precisa a volume mici, aspiratie cu vid si chiar cultivate in placi bacteriologic. ..
657,73 lei
Cu TVA:782,70 lei
Pipeta Pasteur Gradate 3 ml Ambalata Individual Sterila Prima 100 Buc / Cutie
Brand: Prima SKU: l-cp-p-06
Pipeta Pasteur Gradate 3 ml Ambalata Individual Sterila Prima 100 Buc / Cutie Pipetele Pasteur sunt o parte indispensabila a activitatii de laborator de zi cu zi pentru a efectua tehnici de rutina si experimentale care necesita masurarea precisa a volume mici, aspiratie cu vid si chiar cultivate in ..
21,10 lei
Cu TVA:25,11 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.