Menu
Cos cumparaturi

Pipete

Filtre
Brand: Syntesys SKU: l-cp-p-05
Pipete Pasteur Syntesys 3 ml Nesterile 5000 Buc / Cutie Pipetele Pasteur sunt o parte indispensabila a activitatii de laborator de zi cu zi pentru a efectua tehnici de rutina si experimentale care necesita masurarea precisa a volume mici, aspiratie cu vid si chiar cultivate in placi bacteriologic. ..
723,50 lei
Cu TVA:860,97 lei
Brand: Syntesys SKU: l-cp-p-04
Pipete Pasteur Syntesys 1 ml Nesterile 5000 Buc / Cutie Pipetele Pasteur sunt o parte indispensabila a activitatii de laborator de zi cu zi pentru a efectua tehnici de rutina si experimentale care necesita masurarea precisa a volume mici, aspiratie cu vid si chiar cultivate in placi bacteriologic. ..
672,43 lei
Cu TVA:800,19 lei
Brand: MasterLab SKU: l-cp-p-03
Pipete Pasteur MasterLab Ambalate Individual 5 ml Sterile 100 Buc / Cutie Pipetele Pasteur sunt o parte indispensabila a activitatii de laborator de zi cu zi pentru a efectua tehnici de rutina si experimentale care necesita masurarea precisa a volume mici, aspiratie cu vid si chiar cultivate in plac..
28,77 lei
Cu TVA:34,24 lei
Brand: MasterLab SKU: l-cp-p-02
Pipete Pasteur MasterLab Ambalate Individual 3 ml Sterile 100 Buc / Cutie Pipetele Pasteur sunt o parte indispensabila a activitatii de laborator de zi cu zi pentru a efectua tehnici de rutina si experimentale care necesita masurarea precisa a volume mici, aspiratie cu vid si chiar cultivate in plac..
23,66 lei
Cu TVA:28,16 lei
Brand: Prima SKU: l-cp-p-06
Pipeta Pasteur Gradate 3 ml Ambalata Individual Sterila Prima 100 Buc / Cutie Pipetele Pasteur sunt o parte indispensabila a activitatii de laborator de zi cu zi pentru a efectua tehnici de rutina si experimentale care necesita masurarea precisa a volume mici, aspiratie cu vid si chiar cultivate in ..
18,56 lei
Cu TVA:22,09 lei
Brand: MasterLab SKU: l-cp-p-01
Pipete Pasteur MasterLab Ambalate Individual 1 ml Sterile 100 Buc / Cutie Pipetele Pasteur sunt o parte indispensabila a activitatii de laborator de zi cu zi pentru a efectua tehnici de rutina si experimentale care necesita masurarea precisa a volume mici, aspiratie cu vid si chiar cultivate in plac..
20,26 lei
Cu TVA:24,11 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.