Menu
Cos cumparaturi

Plase Chirurgicale

Filtre
Brand: Prima SKU: cm-scpc-pc-01
Plasa Chirurgicala Polipropilena Sterila Pentru Toate Tipurile De Hernii Si Eventratii 6 x 11 cm Prima 1 Buc Plasa chirurgicala din polipropilena, sterila, cu forma dreptunghiulara si ochiuri mici, folosita in tratamentul chirurgical al herniilor si eventratiilor, minimizand riscul de recidiva. Simp..
23,98 lei
Cu TVA:28,54 lei
Brand: Prima SKU: cm-scpc-pc-02
Plasa Chirurgicala Polipropilena Sterila Pentru Toate Tipurile De Hernii Si Eventratii 7,6 x 15 cm Prima 1 Buc Plasa chirurgicala din polipropilena, sterila, cu forma dreptunghiulara si ochiuri mici, folosita in tratamentul chirurgical al herniilor si eventratiilor, minimizand riscul de recidiva. Si..
26,98 lei
Cu TVA:32,10 lei
Brand: Prima SKU: cm-scpc-pc-03
Plasa Chirurgicala Polipropilena Sterila Pentru Toate Tipurile De Hernii Si Eventratii 15 x 15 cm Prima 1 Buc Plasa chirurgicala din polipropilena, sterila, cu forma dreptunghiulara si ochiuri mici, folosita in tratamentul chirurgical al herniilor si eventratiilor, minimizand riscul de recidiva. Sim..
39,87 lei
Cu TVA:47,45 lei
Plasa Chirurgicala Polipropilena Sterila Pentru Toate Tipurile De Hernii Si Eventratii 30 x 30 cm Prima 1 Buc
Brand: Prima SKU: cm-scpc-pc-04
Plasa Chirurgicala Polipropilena Sterila Pentru Toate Tipurile De Hernii Si Eventratii 30 x 30 cm Prima 1 Buc Plasa chirurgicala din polipropilena, sterila, cu forma dreptunghiulara si ochiuri mici, folosita in tratamentul chirurgical al herniilor si eventratiilor, minimizand riscul de recidiva. Sim..
104,92 lei
Cu TVA:124,85 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.