Menu
Cos cumparaturi

Recoltor Universal

Filtre
Brand: Syntesys SKU: l-cp-ru-01
Recoltor Universal Syntesys 30 ml Steril Ambalat Individual Recipiente universale pentru recoltare urina si alte fluide biologice. Recipientul se utilizeaza pentru urocultura sau recoltarea primei urine de dimineata sau la cel putin 4 ore de la ultima mictiune. Pentru precizia rezultatelor ace..
0,33 lei
Cu TVA:0,39 lei
Brand: Syntesys SKU: l-cp-ru-02
Recoltor Universal Syntesys 60 ml Steril Ambalat Individual Recipiente universale pentru recoltare urina si alte fluide biologice. Recipientul se utilizeaza pentru urocultura sau recoltarea primei urine de dimineata sau la cel putin 4 ore de la ultima mictiune. Pentru precizia rezultatelor acest ..
0,31 lei
Cu TVA:0,37 lei
Brand: Syntesys SKU: l-cp-ru-03
Recoltor Universal Syntesys 120 ml Steril Ambalat Individual Recipiente universale pentru recoltare urina si alte fluide biologice. Recipientul se utilizeaza pentru urocultura sau recoltarea primei urine de dimineata sau la cel putin 4 ore de la ultima mictiune. Pentru precizia rezultatelor acest..
0,38 lei
Cu TVA:0,45 lei
Brand: Syntesys SKU: l-cp-ru-04
Recoltor Universal Syntesys 30 ml Nesteril Recipiente universale pentru recoltare urina si alte fluide biologice. Recipientul se utilizeaza pentru urocultura sau recoltarea primei urine de dimineata sau la cel putin 4 ore de la ultima mictiune. Pentru precizia rezultatelor acest recipient trebuie ..
0,33 lei
Cu TVA:0,39 lei
Brand: Syntesys SKU: l-cp-ru-05
Recoltor Universal Syntesys 60 ml Nesteril Recipiente universale pentru recoltare urina si alte fluide biologice. Recipientul se utilizeaza pentru urocultura sau recoltarea primei urine de dimineata sau la cel putin 4 ore de la ultima mictiune. Pentru precizia rezultatelor acest recipient trebuie ..
0,30 lei
Cu TVA:0,36 lei
Recoltor Universal Syntesys 120 ml Nesteril
Brand: Syntesys SKU: l-cp-ru-06
Recoltor Universal Syntesys 120 ml Nesteril Recipiente universale pentru recoltare urina si alte fluide biologice. Recipientul se utilizeaza pentru urocultura sau recoltarea primei urine de dimineata sau la cel putin 4 ore de la ultima mictiune. Pentru precizia rezultatelor acest recipient trebuie..
0,36 lei
Cu TVA:0,43 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.