Menu
Cos cumparaturi

Retur in 14 zile

Ce se intampla daca nu imi plac produsele ?

Puteti returna produsele in 14 zile calendaristice conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014.


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.


Pentru a returna un produs trebuie să solicitati formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții
la adresa de mail office@allmed.ro. sau un e-mail direct in care sa specificati nr. comenzii dvs.


Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile lucratoare de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit în formularul de returnare.

ATENTIE: Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


*Persoanele fizice nu pot renunta la (in conditiile art .10, litera C din O.G.34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid - , produse de igiena intima si produse care vin in contact cu mucoasele (de exemplu: pompe san, protectii mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, canute bebe, jucarii dentitie, chiloti de unica folosinta, bustiere si sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, dus bucal, etc.)

ATENTIE: Conform ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata:

În calitate de consumator nu puteti denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:

- contract de furnizare produse executate dupa specificatiile dumneavoastra, sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.


ATENTIE: In perioada de incercare, pastrati ambalajul original.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.