Menu
Cos cumparaturi

Saci Galbeni Pericol Biologic

Filtre
Brand: Vetro Design SKU: cm-sd-sgpb-11
Saci Galbeni Biohazard 20 L Prima 25 Buc / Cutie Sac de unica folosinta obtinut din polietilena, de culoare galbena destinat procesului de pastrare si depozitare a tuturor deseurilor periculoase si produselor contaminate din laboratoarele medicale/ cosmetice, in vederea distrugerii acestora si a men..
10,00 lei
Cu TVA:11,90 lei
Brand: Vetro Design SKU: cm-sd-sgpb-12
Saci Galbeni Biohazard 40 L Prima 25 Buc / Cutie Sac de unica folosinta obtinut din polietilena, de culoare galbena destinat procesului de pastrare si depozitare a tuturor deseurilor periculoase si produselor contaminate din laboratoarele medicale/ cosmetice, in vederea distrugerii acestora si a men..
13,74 lei
Cu TVA:16,35 lei
Brand: Vetro Design SKU: cm-sd-sgpb-13
Saci Galbeni Biohazard 120 L Prima 25 Buc / Cutie Sac de unica folosinta obtinut din polietilena, de culoare galbena destinat procesului de pastrare si depozitare a tuturor deseurilor periculoase si produselor contaminate din laboratoarele medicale/ cosmetice, in vederea distrugerii acestora si a me..
31,24 lei
Cu TVA:37,18 lei
Brand: Vetro Design SKU: cm-sd-sgpb-10
Saci Galbeni Biohazard 10 L Prima 25 Buc / Cutie Sac de unica folosinta obtinut din polietilena, de culoare galbena destinat procesului de pastrare si depozitare a tuturor deseurilor periculoase si produselor contaminate din laboratoarele medicale/ cosmetice, in vederea distrugerii acestora si a men..
6,25 lei
Cu TVA:7,44 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.