Menu
Cos cumparaturi

Saci Galbeni Pericol Biologic

Filtre
Brand: Vetro Design SKU: cm-sd-sgpb-11
Saci Galbeni Biohazard 20 L Prima 25 Buc / Cutie Sac de unica folosinta obtinut din polietilena, de culoare galbena destinat procesului de pastrare si depozitare a tuturor deseurilor periculoase si produselor contaminate din laboratoarele medicale/ cosmetice, in vederea distrugerii acestora si a men..
10,38 lei
Cu TVA:12,35 lei
Brand: Vetro Design SKU: cm-sd-sgpb-13
Saci Galbeni Biohazard 120 L Prima 25 Buc / Cutie Sac de unica folosinta obtinut din polietilena, de culoare galbena destinat procesului de pastrare si depozitare a tuturor deseurilor periculoase si produselor contaminate din laboratoarele medicale/ cosmetice, in vederea distrugerii acestora si a me..
32,44 lei
Cu TVA:38,60 lei
Brand: Vetro Design SKU: cm-sd-sgpb-10
Saci Galbeni Biohazard 10 L Prima 25 Buc / Cutie Sac de unica folosinta obtinut din polietilena, de culoare galbena destinat procesului de pastrare si depozitare a tuturor deseurilor periculoase si produselor contaminate din laboratoarele medicale/ cosmetice, in vederea distrugerii acestora si a men..
6,49 lei
Cu TVA:7,72 lei
Brand: Vetro Design SKU: cm-sd-sgpb-12
Saci Galbeni Biohazard 40 L Prima 25 Buc / Cutie Sac de unica folosinta obtinut din polietilena, de culoare galbena destinat procesului de pastrare si depozitare a tuturor deseurilor periculoase si produselor contaminate din laboratoarele medicale/ cosmetice, in vederea distrugerii acestora si a men..
14,27 lei
Cu TVA:16,98 lei
Brand: Altele SKU: cm-sd-sgpb-09
Saci Galbeni Inscriptionati Pericol Biologic Pentru Cutii 60 L Sac de unica folosinta obtinut din polietilena, de culoare galbena destinat procesului de pastrare si depozitare a tuturor deseurilor periculoase si produselor contaminate din laboratoarele medicale/ cosmetice, in vederea distrugerii ace..
0,83 lei
Cu TVA:0,99 lei
Brand: Altele SKU: cm-sd-sgpb-08
Saci Galbeni Inscriptionati Pericol Biologic Pentru Cutii 40 L Sac de unica folosinta obtinut din polietilena, de culoare galbena destinat procesului de pastrare si depozitare a tuturor deseurilor periculoase si produselor contaminate din laboratoarele medicale/ cosmetice, in vederea distrugerii ace..
0,76 lei
Cu TVA:0,90 lei
Brand: Altele SKU: cm-sd-sgpb-07
Saci Galbeni Inscriptionati Pericol Biologic Pentru Cutii 20 L Sac de unica folosinta obtinut din polietilena, de culoare galbena destinat procesului de pastrare si depozitare a tuturor deseurilor periculoase si produselor contaminate din laboratoarele medicale/ cosmetice, in vederea distrugerii ace..
0,52 lei
Cu TVA:0,62 lei
Brand: Altele SKU: cm-sd-sgpb-06
Saci Galbeni Inscriptionati Pericol Biologic Pentru Cutii 10 L Sac de unica folosinta obtinut din polietilena, de culoare galbena destinat procesului de pastrare si depozitare a tuturor deseurilor periculoase si produselor contaminate din laboratoarele medicale/ cosmetice, in vederea distrugerii ace..
0,35 lei
Cu TVA:0,42 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.