Menu
Cos cumparaturi

Sanatate

Filtre
Brand: Minut SKU: mc-s-an-01
Aspirator Nazal Minut Baby Cu 2 Varfuri de silicon Aspiratie 2 in 1 Aspiratorul nazal cu 2 capete anatomice din silicon este un dispozitiv care faciliteaza curatarea cailor respiratorii ale bebelusilor si copiilor. De asemenea usureaza respiratia micutilor si previne aparitia otitelor, sinuzitelor s..
52,00 lei
Cu TVA:61,88 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-n-01
Nebulizator Minut Hi Neb Cu Piston Si Compresor Minut Presiunea inalta de lucru asigura o viteza mare de vaporizare si o dimensiune eficace din punct de vedere terapeutic a particulelor nebulizate, la care contribuie si flaconul nebulizator Neboplus cu 2 viteze. Gratie formei sale compacte, Hi Neb M..
143,58 lei
Cu TVA:170,86 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-02
Aspirator Nazal De Culoare Alba Minut Baby Utilizare : Comprimati pompita si asezati cu grija varful acesteia pe o nara. Apasati cealalta nara cu un deget. Decomprimati incet pompita pentru a extrage mucozitatile. Nu introduceti varful in interiorul narii bebelusului pentru ca il puteti rani. Varf..
7,00 lei
Cu TVA:8,33 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-n-02
Nebulizator Minut Cu Compresor Nebulizator cu compresor pentru terapie cu aerosoli. Pachetul Contine : Nebulizator cu piston. Masca pentru adulti. Masca pentru copii. Recipient pentru medicatie. Adaptor pentru gura. Racord pentru aer. Are un design atractiv si are picioruse anti - vibratie. S..
134,84 lei
Cu TVA:160,46 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-03
Aspirator Nazal De Culoare Roz Minut Baby Utilizare : Comprimati pompita si asezati cu grija varful acesteia pe o nara. Apasati cealalta nara cu un deget. Decomprimati incet pompita pentru a extrage mucozitatile. Nu introduceti varful in interiorul narii bebelusului pentru ca il puteti rani. Varfu..
7,00 lei
Cu TVA:8,33 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-n-03
Nebulizator Ultrasonic Minut Cu Membrana Mesh Nebulizatorul cu membrana Minut este foarte silentios, portabil, rapid, practic, ideal pentru calatorii, confortabil pentru copii si bebelusi. Nebulizatorul este foarte usor de utilizat, avand un singur buton de Pornit/Oprit. Volumul rezidual al soluţiei..
287,15 lei
Cu TVA:341,71 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-t-06
Termometru De Camera Minut Suport Plastic Termometrul pe suport de plastic. Lichidul termometric este lichid organic colorat. Pentru uz casnic. Domeniul de masura : -50, +50°C. Valoarea diviziunii : 1°C. Precizia este +/- 1 diviziune...
6,24 lei
Cu TVA:7,43 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-04
Aspirator Nazal De Culoare Bleu Minut Baby Utilizare : Comprimati pompita si asezati cu grija varful acesteia pe o nara. Apasati cealalta nara cu un deget. Decomprimati incet pompita pentru a extrage mucozitatile. Nu introduceti varful in interiorul narii bebelusului pentru ca il puteti rani. Varf..
7,00 lei
Cu TVA:8,33 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-t-04
Termometru De Camera Minut Suport Lemn Termometrul pe suport de lemn. Lichidul termometric este lichid organic colorat. Pentru uz casnic. Domeniul de masura : -35, +50°C. Valoarea diviziunii : 1°C. Precizia este +/- 1 diviziune...
4,16 lei
Cu TVA:4,95 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-t-02
Termometru Pentru Baie Minut Baby Acest produs este folosit pentru masurare temperaturi apei pentru baia ( imbaierea ) bebelusilor. Lichidul termometric este lichid organic. Capilarul este protejat pentru evitarea pericolului de spargere. Suportul este din plastic. Se foloseste imersat complet. Dome..
2,08 lei
Cu TVA:2,48 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-n-04
Umidificator Ultrasunete Cu Ionizare Lampa De Veghe Si Aromoterapie Minut Baby 2.8 Umidificatorul Minut Baby este un aparat ultrasonic cu emisie rece de vapori, cu un design atractiv si iluminare automata led in 7 culori. Emisia de vapori poate fi usor controlata ca si directie (varful umidificatoru..
133,59 lei
Cu TVA:158,97 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-05
Aspirator Nazal Minut Baby Prin Aspiratie Bucala Negru Ajuta la eliberarea nasucului bebelusului de mucozitati. A se pastra la loc uscat si racoros. A se folosi numai sub supravegherea unui adult. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol - BPA Free..
9,29 lei
Cu TVA:11,06 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-n-05
Difuzor Arome Si Cromoterapie Minut Difuzor de aromoterapie si cromoterapie Minut. Aromoterapia este o metoda terapeutica bazata pe efectul produsilor chimici mirositori din uleiurile volatile din plante si este folosita ca o forma de terapie complementara. Cromoterapia este de asemenea considerata ..
162,30 lei
Cu TVA:193,14 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-t-12
Termometru Exterior Minut Temp Lichidul termometric este lichid organic colorat. Suportul este din plastic. Sistem de prindere pe geam. Domeniul de masura : -35°C / +50°C. Valoarea diviziunii : 1°C. Precizia este +/- 1 diviziune...
12,48 lei
Cu TVA:14,85 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-t-13
Termometru Pentru Frigider Minut Temp Termometrul se foloseste pentru măsurarea temperaturii din frigidere, vitrine frigorifice, congelatoare. Lichidul termometric este lichid organic colorat. Suportul este din plastic. Pentru uz casnic. Domeniul de masura : -40°C / +45°C. Valoarea diviziunii : 1°C...
13,53 lei
Cu TVA:16,10 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-n-06
Adaptor Priza Pentru Nebulizator Ultrasonic Minut Cu Membrana Mesh Adaptor priza pentru nebulizatorul ultrasonic Minut cu membrana mesh...
40,58 lei
Cu TVA:48,29 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-06
Aspirator Nazal Minut Baby Prin Aspiratie Bucala Verde Ajuta la eliberarea nasucului bebelusului de mucozitati. A se pastra la loc uscat si racoros. A se folosi numai sub supravegherea unui adult. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol - BPA Free..
9,29 lei
Cu TVA:11,06 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-t-05
Termometru De Camera Minut Suport Lemn ZLM Termometrul pe suport de lemn. Lichidul termometric este lichid organic colorat. Pentru uz casnic. Domeniul de masura : -10, +50°C. Valoarea diviziunii : 1°C. Precizia este +/- 1 diviziune...
5,20 lei
Cu TVA:6,19 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-07
Aspirator Nazal Minut Baby Prin Aspiratie Bucala Roz Ajuta la eliberarea nasucului bebelusului de mucozitati. A se pastra la loc uscat si racoros. A se folosi numai sub supravegherea unui adult. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol - BPA Free..
9,29 lei
Cu TVA:11,06 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-n-07
Filtru De Rezerva Pentru Umidificator Minut Baby Filtru de apa pentru umidificatorul cu ultrasunete si lampa de veghe Minut. Se recomanda a fi schimbat o data la 6 luni. Daca umidificatorul este utilizat continuu timp de 6 luni sau a purificat apa pe durata a 150 de plinuri de rezervoare de apa, fil..
13,73 lei
Cu TVA:16,34 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-t-03
Termometru Pentru Camera Minut Baby cest produs este folosit pentru masurare temperaturi din camera copilului. Domeniul de masura : 0°C +50°C. Valoarea diviziunii : 1°C. Precizia este +/- 1 diviziune...
3,12 lei
Cu TVA:3,71 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-an-08
Aspirator Nazal Minut Baby Prin Aspiratie Bucala Bleu Ajuta la eliberarea nasucului bebelusului de mucozitati. A se pastra la loc uscat si racoros. A se folosi numai sub supravegherea unui adult. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol - BPA Free..
9,29 lei
Cu TVA:11,06 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-t-11
Termometru Digital Minut Digi Temp Inainte de folosire dezinfectati varful termometrului cu alcool sanitar. Apasati butonul On/Off pentru a deschide termometrul. Un semnal sonor se va auzi in momentul deschiderii. Ecranul acestuia va indica timp de 2 secunde ultima temperatura masurata, dupa care ..
11,44 lei
Cu TVA:13,61 lei
Brand: Baby Nadif SKU: mc-s-an-09
Aspirator Nazal Baby Nadif Aspiratorul nazal Nadif este un dispozitiv medical usor de folosit si sigur pentru copil datorita varfului moale, oferind o solutie imediata pentru adult pentru a elimina mucusul. Utilizare : Conectati varful flexibil in zona de prindere. Asezati marginea varfului in n..
31,20 lei
Cu TVA:37,13 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-n-09
Rezerve Burete Aromaterapie Umidificator Cu Ultrasunete Minut Baby 10 Buc / Pachet Rezerve burete pentru umidificator cu ultrasunete + aromoterapie Minut Baby. Buretele este special creat pentru umidificatorul Minut Baby cu functie de aromoterapie. Se inlocuieste ori de cate ori este nevoie...
5,74 lei
Cu TVA:6,83 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-n-10
Kit Pentru Nebulizare Minut Hi Neb Continut Pachet : Masca adulti. Masca pentru copii. Piesa de gura adulti. Capacul recipientului pentru medicatie cu supapa integrata. Recipient pentru medicatie. Furtun 2 m lungime...
43,70 lei
Cu TVA:52,00 lei
Brand: Baby Nadif SKU: mc-s-an-10
Rezerve Pentru Aspirator Nazal Baby Nadif 20 varfuri moi interschimbabile pentru aspiratorul nazal Baby Nadif. Fiecare varf contine un filtru absorbant care retine secretiile si evita contaminarea persoanei care il foloseste. Varfurile sunt de unica folosinta si trebuie aruncate dupa fiecarfe util..
28,23 lei
Cu TVA:33,59 lei
Brand: Minut SKU: mc-s-n-11
Kit Accesorii Pentru Nebulizator Minut Nulife Continut Pachet : Masca adulti. Masca pentru copii. Piesa de gura adulti. Capacul recipientului pentru medicatie cu supapa integrata. Recipient pentru medicatie. Furtun 2 m lungime...
19,35 lei
Cu TVA:23,03 lei
Brand: Narcis SKU: mc-s-t-19
Termometru Digital De Corp Narcis Termometru medical utilizat pentru masurarea temperaturii corpului uman. Temperatura corpului poate fi masurata sublingual, axilar sau rectal prin intermediul termometrelor digitale. La finalul procesului de masurare dispozitivul emite un semnal sonor. Functioneaza..
19,77 lei
Cu TVA:23,53 lei
Brand: Rossmax SKU: mc-s-n-12
Super Mini Nebulizator Cu Piston Catel Rossmax Mini pompa este un design inovativ pentru nebulizatoare mici portabile. Componentele pompei sunt de inalta calitate produse de Rossmax Japonia. In plus, pompa este un model customizat ce permite ajustarea caracteristicilor si functionalitatii pompei pen..
273,22 lei
Cu TVA:325,13 lei
Brand: Rossmax SKU: mc-s-n-13
Nebulizator Profesional Cu Piston Rossmax Dimensiunea media a particulelor generate de nebulizare VAT este de aproximativ 2,339 um (MMAD). In comparatie cu majoritatea cupelor de nebulizare de pe piata, cupa patentata VAT asigura o nebulizare mai performanta si mai eficienta. Caracteristici : MMAD..
369,55 lei
Cu TVA:439,76 lei
Super Mini Nebulizator Cu Piston Rossmax
Brand: Rossmax SKU: mc-s-n-14
Super Mini Nebulizator Cu Piston Rossmax Dimensiunea media a particulelor generate de nebulizare VAT este de aproximativ 2,339 um (MMAD). In comparatie cu majoritatea cupelor de nebulizare de pe piata, cupa patentata VAT asigura o nebulizare mai performanta si mai eficienta. Caracteristici : MMAD ..
272,17 lei
Cu TVA:323,88 lei
Afişare 1 - 32 din 45 (2 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.