Menu
Cos cumparaturi

Scutece Si Absorbante

Filtre
Brand: Bello SKU: cm-iu-sa-63
Scutece Copii 5 - 9 Kg Bello 40 Buc / Pachet Scutecele retin in siguranta umezeala pentru a mentine pielea bebelusului uscata si pentru a preveni scurgerile. De asemenea, materialul ca de bumbac din care sunt confectionate scutecele BELLO invaluie bebelusul de jur imprejur, pentru o senzatie de maxi..
32,33 lei
Cu TVA:38,47 lei
Brand: Bello SKU: cm-iu-sa-64
Scutece Copii Junior 12 - 25 Kg Bello 28 Buc / Pachet Scutecele retin in siguranta umezeala pentru a mentine pielea bebelusului uscata si pentru a preveni scurgerile. De asemenea, materialul ca de bumbac din care sunt confectionate scutecele BELLO invaluie bebelusul de jur imprejur, pentru o senzati..
31,38 lei
Cu TVA:37,34 lei
Brand: Bello SKU: cm-iu-sa-65
Scutece Copii XL 16 + kg Bello 22 Buc / Pachet Scutecele retin in siguranta umezeala pentru a mentine pielea bebelusului uscata si pentru a preveni scurgerile. De asemenea, materialul ca de bumbac din care sunt confectionate scutecele BELLO invaluie bebelusul de jur imprejur, pentru o senzatie de ma..
31,38 lei
Cu TVA:37,34 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.