Menu
Cos cumparaturi

Seni

Consumabile medicale de la Seni, cele mai bune preturi.
Filtre
Brand: Seni SKU: mc-pe-c-01
Seni Care Spuma Pentru Curatare Si Ingrijire Corp 500 ml Spuma pentru curatare Seni Care, ingrijeste delicat si lasa un strat protector la nivelul pielii. Recomandata pentru curatarea si ingrijirea pielii sensibile, predispuse la aparitia iritatiilor. Ideala pentru ingrijirea persoanelor cu inconti..
14,71 lei
Cu TVA:17,50 lei
Brand: Seni SKU: mc-pe-c-02
Seni Care Lotiune Pentru Curatare Corp 500 ml Lotiunea pentru curatare si hidratare Seni Care, ingrijeste delicat pielea sensibila, fara sa-i afecteze pH-ul. Recomandata pentru curatarea corpului si in special pentru pielea sensibila. Hidrateaza si catifeleaza, iar pH-ul 5, prietenos cu pielea, stab..
12,82 lei
Cu TVA:15,26 lei
Brand: Seni SKU: mc-pe-c-03
Seni Care Crema Pentru Curatare Corp 3 in 1 1 L Crema 3 in 1 Seni Care, curata delicat, hidrateaza si protejeaza pielea, fara sa afecteze stratul natural hidrolipidic. Pentru ingrijirea zilnica a pielii predispuse la aparitia iritatiilor, sensibila la apa si sapun. Nu afecteaza stratul natural hidr..
26,36 lei
Cu TVA:31,37 lei
Brand: Seni SKU: mc-pe-c-04
Seni Care Crema Pentru Piele Uscata Si Intarita 10 % UREA 100 ml Crema Seni Care cu 10% uree, hidrateaza intensiv pielea intarita, din zona genunchilor, a calcaielor si a coatelor. Pentru ingrijirea zilnica a pielii uscate, exfoliate si intarite, in special din zona genunchilor, a coatelor si a main..
9,47 lei
Cu TVA:11,27 lei
Brand: Seni SKU: mc-pe-c-05
Seni Care Emulsie Pentru Pielea Uscata 500 ml Seni Care Emulsie pentru piele uscata - hidrateaza si inmoaie epiderma uscata, catifeleaza pielea si imbunatateste elasticitatea. Pentru ingrijirea pielii deshidratate, sensibile si predispuse la aparitia iritatiilor. Emulsia are consistenta usoara si s..
20,38 lei
Cu TVA:24,25 lei
Brand: Seni SKU: mc-pe-c-06
Seni Care Crema Cu Oxid De Zinc 100 ml Crema Seni Care cu oxid de zinc, previne aparitia inflamatiilor, iritatiilor si dezvoltarea escarelor, grabeste procesul de regenerare a pielii iritate. Pentru ingrijirea pielii expuse la aparitia iritatiilor. Datorita ingredientelor active, crema protejeaza i..
9,32 lei
Cu TVA:11,09 lei
Brand: Seni SKU: mc-pe-c-07
Seni Care Crema Cu Arginina 100 ml Crema Seni Care cu arginina previne aparitia inflamatiilor, iritatiilor si escarelor, hidrateaza si ajuta la regenerarea pielii. Pentru ingrijirea pielii expuse la aparitia iritatiilor. Datorita ingredientelor active, crema protejeaza impotriva inflamatiilor, irit..
8,59 lei
Cu TVA:10,22 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.