Menu
Cos cumparaturi

Servetele Umede pentru bebe

Filtre
Brand: Bella Baby SKU: mc-iib-su-01
Servetele umede Bella Baby Happy cu alantoina si vitamina E 64 Buc / Pachet Servetele umede delicate, ideale dupa schimbarea scutecului si pentru curatarea mainilor. Servetele umede imbogatite cu alantoina si vitamina E, ce curata delicat si hidrateaza, lasand un strat protector la nivelul pielii du..
5,47 lei
Cu TVA:6,51 lei
Brand: Bella Baby SKU: mc-iib-su-02
Servetele umede Bella Baby Happy cu alantoina si vitamina E 64 Buc x 2 Pachete Servetele umede delicate, ideale dupa schimbarea scutecului si pentru curatarea mainilor. Servetele umede imbogatite cu alantoina si vitamina E, ce curata delicat si hidrateaza, lasand un strat protector la nivelul pielii..
10,10 lei
Cu TVA:12,02 lei
Brand: Bella Baby SKU: mc-iib-su-03
Servetele umede Bella Baby Happy cu alantoina si vitamina E 64 Buc x 4 Pachete Servetele umede delicate, ideale dupa schimbarea scutecului si pentru curatarea mainilor. Servetele umede imbogatite cu alantoina si vitamina E, ce curata delicat si hidrateaza, lasand un strat protector la nivelul pielii..
15,14 lei
Cu TVA:18,02 lei
Brand: Bella Baby SKU: mc-iib-su-04
Servetele umede Cu Aloe Vera Bella Baby Happy Sensitive 56 Buc / Pachet Servetele umede Sensitive hipoalergenice, recomandate copiilor cu pielea foarte sensibila. Servetele umede imbogatite cu extract de aloe vera ce ingrijeste si hidrateaza delicat pielea sensibila si pH neutru, care ajuta la menti..
5,47 lei
Cu TVA:6,51 lei
Brand: Bella Baby SKU: mc-iib-su-05
Servetele umede Cu Aloe Vera Bella Baby Happy Sensitive 56 Buc x 2 Pachete Servetele umede Sensitive hipoalergenice, recomandate copiilor cu pielea foarte sensibila. Servetele umede imbogatite cu extract de aloe vera ce ingrijeste si hidrateaza delicat pielea sensibila si pH neutru, care ajuta la me..
10,10 lei
Cu TVA:12,02 lei
Brand: Bella Baby SKU: mc-iib-su-06
Servetele umede Happy Milk & Honey Cu Proteine Din Lapte Si Miere 64 Buc / Pachet Servetele umede cu proteine din lapte si extract de miere. Proteinele din lapte curata eficient si hidrateaza, iar extractul de miere calmeaza iritatiile pielii. Servetelele au pH-ul neutru ce ajuta la mentinerea bari..
5,47 lei
Cu TVA:6,51 lei
Brand: Bella Baby SKU: mc-iib-su-07
Servetele umede Happy Milk & Honey Cu Proteine Din Lapte Si Miere 64 x 2 Pachete Servetele umede cu proteine din lapte si extract de miere. Proteinele din lapte curata eficient si hidrateaza, iar extractul de miere calmeaza iritatiile pielii. Servetelele au pH-ul neutru ce ajuta la mentinerea barie..
10,10 lei
Cu TVA:12,02 lei
Brand: Bella Baby SKU: mc-iib-su-08
Servetele Umede Happy Silk & Cotton Servetele 64 Buc / Pachet Servetele umede cu proteine de matase si extract din bumbac, pentru ingrijirea si hidratarea pielii. Imbogatite cu proteine din matase cu efect de hidratare si extract din bumbac, ce protejeaza pielea si calmeaza iritatiile. Servetelele a..
5,47 lei
Cu TVA:6,51 lei
Brand: Bella Baby SKU: mc-iib-su-09
Servetele Umede Happy Silk & Cotton Servetele 64 Buc x 2 Pachete Servetele umede cu proteine de matase si extract din bumbac, pentru ingrijirea si hidratarea pielii. Imbogatite cu proteine din matase cu efect de hidratare si extract din bumbac, ce protejeaza pielea si calmeaza iritatiile. Servetelel..
10,10 lei
Cu TVA:12,02 lei
Brand: Bella Baby SKU: mc-iib-su-10
Servetele Umede Happy Silk & Cotton Servetele 64 Buc x 4 Pachete Servetele umede cu proteine de matase si extract din bumbac, pentru ingrijirea si hidratarea pielii. Imbogatite cu proteine din matase cu efect de hidratare si extract din bumbac, ce protejeaza pielea si calmeaza iritatiile. Servetelel..
15,14 lei
Cu TVA:18,02 lei
Brand: Monuk All SKU: mc-iib-su-11
Servetele Umede Pentru Copii Monuk All 72 Buc / Pachet Servetelele Monuk'all rasfata pielea printr-o atingere delicata si sunt special concepute pentru igiena pielii fine a copiilor. Servetelele prezinta o alternativa practica la spalarea cu apa si sapun. Ph fiziologic. Nu contin alcool !..
2,45 lei
Cu TVA:2,92 lei
Brand: Monuk All SKU: mc-iib-su-12
Servetele Umede Pentru Copii Monuk All 72 Buc / Pachet Servetelele Monuk'all rasfata pielea printr-o atingere delicata si sunt special concepute pentru igiena pielii fine a copiilor. Servetelele prezinta o alternativa practica la spalarea cu apa si sapun. Ph fiziologic. Nu contin alcool !..
2,45 lei
Cu TVA:2,92 lei
Servetele Umede Cu Lavanda Bebble 64 Buc / Pachet
Brand: Bebble SKU: mc-iib-su-13
Servetele Umede Cu Lavanda Bebble 64 Buc / Pachet Servetele umede multifunctionale, impregnate cu o lotiune cu formula blanda, cu proprietati calmante si antialergice, imbogatita cu extract de lavanda. Curata delicat si improspateaza pielea sensibila a bebelusului, ajutand la mentinerea unui nivel e..
13,11 lei
Cu TVA:15,60 lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.