Menu
Cos cumparaturi

Solutii Geluri Spray Creme

Filtre
Brand: Matopat SKU: cm-tip-sgsc-01
Hidrogel Transparent 15 gr Medisorb G 5 Buc / Cutie Se utilizeaza in tratamentul pentru rani cu necroza uscata si moale (cu lichid ), precum : Escare. Ulceratii la picioare. Arsuri de gradul I si II. Caracteristici : Hidrateaza tesutul necrotic – 40% din apa continuta de hidrogel ajunge l..
52,31 lei
Cu TVA:62,25 lei
Brand: Prima SKU: cm-tip-sgsc-18
Solutie NACL Sterila Irigare Ochi Si Plagi Cu Duza De Pulverizare Flacon 250 ml Prima Este o solutie de irigare sterila si apirogena, indicata pentru irigarea cu usurinta a plagilor de diferite etiologii, mai ales la nivel ocular. Este usor de manevrat, ceea ce determina economie de timp. Material..
7,90 lei
Cu TVA:9,40 lei
Brand: Prima SKU: cm-tip-sgsc-20
Spirt Medicinal Alcool 70 % 500 ml Prima Se utilizeaza pentru uz extern, actionand ca antiseptic fata de bacterii Gram-pozitive si Gram-negative, efectul maxim fiind la aceasta concentratie, care asigura cea mai buna patrundere a substantei in celula bacteriana. Are actiune antimicotica. Actiunea a..
6,06 lei
Cu TVA:7,21 lei
Brand: Prima SKU: cm-tip-sgsc-21
Spirt Medicinal Alcool 70 % 200 ml Prima Se utilizeaza pentru uz extern, actionand ca antiseptic fata de bacterii Gram-pozitive si Gram-negative, efectul maxim fiind la aceasta concentratie, care asigura cea mai buna patrundere a substantei in celula bacteriana. Are actiune antimicotica. Actiunea a..
4,11 lei
Cu TVA:4,89 lei
Brand: Prima SKU: cm-tip-sgsc-22
Solutie Rivanol 0,1 % Flacon 200 ml Prima Rivanol face parte din grupa colorantilor organici cu proprietati antiseptice. Actiunea bactericida este determinata de combinarea antisepticului cu acizii nucleici ai celulelor microbiene, tulburand procesele vitale ale acestora. Nu are actiune iritanta ..
3,25 lei
Cu TVA:3,87 lei
Brand: Prima SKU: cm-tip-sgsc-23
Solutie Alcool Iodat 1 % Flacon 200 ml Prima Solutie dezinfectanta si antiseptica de uz extern, utilizata pentru asepsia plagilor superficiale, pentru dezinfectia pielii in vederea administrarii de injectii cu alte substante medicamentoase, pentru igienizarea mainilor, in dezinfectia campului operat..
10,41 lei
Cu TVA:12,39 lei
Brand: Prima SKU: cm-tip-sgsc-24
Solutie PVP Iodine "S" 7.5 % Flacon 100 ml Prima Solutie pentru spalare si dezinfectare a tegumentelor, spalarea igenica a mainilor se toarna circa 3 ml Iodine S pe mainile umezite in prealabil, se freaca 1-3 minute si apoi se clatesc cu multa apa...
3,03 lei
Cu TVA:3,61 lei
Brand: Prima SKU: cm-tip-sgsc-25
Comprimate Perogen 10 Tablete 1 Flacon Comprimate ce contin peroxid de uree. Indicatii : Spalare plagi chirurgicale, ginecologice, supurate, otite. Actiune farmacoterapeutica : La eliberarea oxigenului produsul are actiune antiseptica de scurta durata...
11,97 lei
Cu TVA:14,24 lei
Brand: Roosin SKU: cm-tip-sgsc-26
Gel Calmant Pentru Arsuri Hidratant Steril Plic 3.5 gr BurnCare Gel hidratant, steril, utilizat pentru calmarea arsurilor de gradul I si II, in cazul arsurilor solare sau provocate de lichide fierbinti. Este un bun adjuvant in vindecarea arsurilor prin proprietatile sale calmante si protectoare. S..
9,52 lei
Cu TVA:11,33 lei
Brand: Roosin SKU: cm-tip-sgsc-27
Gel Calmant Pentru Arsuri Hidratant Steril tub 25 gr BurnCare Gel hidratant, steril, utilizat pentru calmarea arsurilor de gradul I si II, in cazul arsurilor solare sau provocate de lichide fierbinti. Este un bun adjuvant in vindecarea arsurilor prin proprietatile sale calmante si protectoare. Sca..
8,09 lei
Cu TVA:9,63 lei
Brand: Roosin SKU: cm-tip-sgsc-28
Gel Calmant Pentru Arsuri Hidratant Steril Tub 50 gr BurnCare Gel hidratant, steril, utilizat pentru calmarea arsurilor de gradul I si II, in cazul arsurilor solare sau provocate de lichide fierbinti. Este un bun adjuvant in vindecarea arsurilor prin proprietatile sale calmante si protectoare. Sca..
14,75 lei
Cu TVA:17,55 lei
Brand: Roosin SKU: cm-tip-sgsc-29
Gel Calmant Pentru Arsuri Hidratant Steril Flacon 59 ml BurnCare Gel hidratant, steril, utilizat pentru calmarea arsurilor de gradul I si II, in cazul arsurilor solare sau provocate de lichide fierbinti. Este un bun adjuvant in vindecarea arsurilor prin proprietatile sale calmante si protectoare. ..
6,67 lei
Cu TVA:7,94 lei
Brand: Roosin SKU: cm-tip-sgsc-30
Gel Calmant Pentru Arsuri Hidratant Steril Flacon 118 ml BurnCare Gel hidratant, steril, utilizat pentru calmarea arsurilor de gradul I si II, in cazul arsurilor solare sau provocate de lichide fierbinti. Este un bun adjuvant in vindecarea arsurilor prin proprietatile sale calmante si protectoare. ..
12,85 lei
Cu TVA:15,29 lei
Brand: Roosin SKU: cm-tip-sgsc-31
Gel Calmant Pentru Arsuri Hidratant Steril Spray 50 ml BurnCare Gel hidratant, steril, utilizat pentru calmarea arsurilor de gradul I si II, in cazul arsurilor solare sau provocate de lichide fierbinti. Este un bun adjuvant in vindecarea arsurilor prin proprietatile sale calmante si protectoare. S..
10,48 lei
Cu TVA:12,47 lei
Gel Calmant Pentru Arsuri Hidratant Steril Spray 120 ml BurnCare
Brand: Roosin SKU: cm-tip-sgsc-32
Gel Calmant Pentru Arsuri Hidratant Steril Spray 120 ml BurnCare Gel hidratant, steril, utilizat pentru calmarea arsurilor de gradul I si II, in cazul arsurilor solare sau provocate de lichide fierbinti. Este un bun adjuvant in vindecarea arsurilor prin proprietatile sale calmante si protectoare. ..
13,80 lei
Cu TVA:16,42 lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.