Menu
Cos cumparaturi

Sterilizare Si Deseuri

Filtre
Brand: Prima SKU: cm-sd-cdi-15
Cutii Deseuri Intepatoare Volum 5 L Prima 1 Buc Cutie polipropilena pentru colectare deseuri intepatoare - taietoare, prevazuta cu pictograma „RISC BIOLOGIC”. Cutia este prevazuta cu capac autoblocant, odata inchis, acesta nu mai poate fi deschis. Capacul prezinta orificii pentru desfacerea acelor ..
16,92 lei
Cu TVA:20,13 lei
Brand: Altele SKU: cm-sd-cdi-10
Cutii Deseuri Intepatoare Volum 5 L 1 Buc Cutie polipropilena pentru colectare deseuri intepatoare - taietoare, prevazuta cu pictograma „RISC BIOLOGIC”. Cutia este prevazuta cu capac autoblocant, odata inchis, acesta nu mai poate fi deschis. Capacul prezinta orificii pentru desfacerea acelor de ser..
9,31 lei
Cu TVA:11,08 lei
Brand: Prima SKU: cm-sd-cdi-19
Cutii Deseuri Intepatoare Certificat ADR Volum 5 L Prima 1 Buc Este un produs certificat ADR folosit in saloanele de infrumusetare - coafura/ cosmetica/ manichiura-pedichiura, unitati hairstyling/ medicale, centre de tratament realizat din polipropilena de cea mai buna calitate, rezistent la uzura s..
19,74 lei
Cu TVA:23,49 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.