1. Introducere

Conditiile aceastea de utilizare subliniaza drepturile si obligativitatile reciproce intre website-ul allmed.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor allmed.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligatii ce decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet allmed.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul mai reglementeaza drepturile si obligativitatile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor allmed.ro.

Furnizorul poate modifica sau completa conditiile de utilizare. Modificarile vor intra in vigoare imediat dupa afisarea acestora in platforma.

allmed.ro nu este un magazin online si nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor furnizate de terte parti, inclusiv descrierile produselor, preturile, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de fiecare achizitie, este recomandat sa revizuiti datele de pe platforma magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din allmed.ro. Toate produsele oferite sunt supuse conditiilor stabilite de terti si allmed.ro nu este responsabil pentru acestea.

2. Componenta contractului de furnizare de servicii

Acesti termeni guverneaza accesul si utilizarea serviciilor allmed.ro si servesc drept acord legal intre dvs. si allmed.ro. Accesand allmed.ro si alte utilizari ale serviciilor acestora, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu acesti termeni si conditii.

3. Termenii de serviciu

Furnizorul de servicii nu trebuie sa presteze serviciile in cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defectiuni ale retelei de date, defectiuni ale sistemelor informatice, alte defectiuni cauzate de terte parti sau interventii de forta majora.

Pe parcursul furnizarii serviciilor pot apare restrictii temporare, intreruperi intermitente, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Folosirea serviciilor

Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor allmed.ro de catre terte persoane sau sisteme informatice.

Utilizatorului nu ii este permisa utilizarea de aplicatii software sau sisteme care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverelor furnizorului pe care acestea opereaza serviciile, sau sa efectueze alte atacuri in acest sens asupra serverului, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automate.

5. Protectia datelor cu caracter persona si transferul de informatii

allmed.ro nu proceseaza date cu caracter personale altfele in afara de adresa de email a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a da consimtamantul neconditionat la transmiterea de informatii si de comunicate comerciale conexe serviciului. In acelasi timp, utilizatorul poate retrage acordul in orice moment.

Pentru informatii detaliate privind Principiile de procesare a datelor cu caracter personal si Principiile de utilizare a cookie-urilor, va rugam sa consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a anula contractul de furnizare servicii, prin transmiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau alta persoana care site-ul recunoaste ca, fara un acord in prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site ce sunt protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii website-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca sisteme, sisteme software sau alte sisteme care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii website-ului sau a serverelor.

Utilizatorul este autorizat sa adauge informatii pe website. Se face referire aici stric la adaugarea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctul de vedere al autorului si nu reprezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu este responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice contributie, fara justificare.

Contributiile intra in proprietatea Furnizorului in momentul adaugarii acestora pe website iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile ce ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara restrictii oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin adaugarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei adaugate.

Utilizatorul nu are drept la nici o compensatie pentru adaugarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Informatiile de contact ale Furnizorului: Adresa de email: admin@allmed.ro.

Ultima actualizare 18.10.2022.