Menu
Cos cumparaturi

Teste

Filtre
Brand: Minut SKU: mc-pe-t-01
Test De Menopauza Minut Tip Stilou Testul se poate face pentru orice moment din zi, pe baza analizei hormonului HCG din urina. Instructiuni de utilizare : Deschideti plicul rupand marginea indicata. Scoateti testul din plic. Tineti capatul cu o mana si cu cealalta scoateti capacul testului pentru a..
15,33 lei
Cu TVA:18,24 lei
Brand: Minut SKU: mc-pe-t-02
Test De Ovulatie Minut Intim Tip Banda 3 Buc + 1 Test Sarcina Cadou Testul de ovulatie va ajuta sa determinati perioada in care exista posibilitatea cea mai mare sa ramaneti insarcinata. Hormonul LH (Hormon Luteinic) se afla permanent in urina, nivelul acestuia crescand inaintea celei mai fertile zi..
8,03 lei
Cu TVA:9,56 lei
Brand: Minut SKU: mc-pe-t-03
Test de ovulatie - tip banda Minut Testul de ovulatie urmareste nivelul hormonului LH (Hormon Luteinic) din urina. Usor, repede si eficient ! Determina cele mai bune 2 zile pentru conceptie. Testul de ovulatie va ajuta sa determinati perioada in care exista posibilitatea cea mai mare sa ramaneti i..
3,37 lei
Cu TVA:4,01 lei
Brand: Minut SKU: mc-pe-t-04
Test De Sarcina Minut Intim Tip Banda 2.5 mm Bulk Testul poate fi facut in orice perioada a zilei. Utilizare : Colecteaza urina intr- un vas curat si uscat. Introdu testul in vas pana la nivelul sagetilor indicatoare timp de 15 - 20 secunde, apoi aseaza - l pe o suprafata plana si uscata. Citeste r..
1,19 lei
Cu TVA:1,42 lei
Brand: Minut SKU: mc-pe-t-05
Test De Sarcina Minut Intim Tip Banda Testul poate fi facut in orice perioada a zilei. Utilizare : Colecteaza urina intr- un vas curat si uscat. Introdu testul in vas pana la nivelul sagetilor indicatoare timp de 15 - 20 secunde, apoi aseaza - l pe o suprafata plana si uscata. Citeste rezultatul du..
2,65 lei
Cu TVA:3,15 lei
Brand: Minut SKU: mc-pe-t-06
Test De Sarcina Minut Intim Tip Banda 4 mm Bulk Testul poate fi facut in orice perioada a zilei. Utilizare : Colecteaza urina intr- un vas curat si uscat. Introdu testul in vas pana la nivelul sagetilor indicatoare timp de 15 - 20 secunde, apoi aseaza - l pe o suprafata plana si uscata. Citeste rez..
1,54 lei
Cu TVA:1,83 lei
Brand: Minut SKU: mc-pe-t-07
Test De Sarcina Minut Intim Tip Caseta 4 mm Bulk Colecteaza urina intr-un vas curat si uscat si incepe efectuarea testului. Folosind pipeta, colecteaza din recipient urina, apoi pune 3-4 picaturi in compartimentul de test (S). Citeste rezultatul dupa 5 minute, dar nu-l interpreta mai tarziu de 10 ..
2,30 lei
Cu TVA:2,74 lei
Brand: Minut SKU: mc-pe-t-08
Test De Sarcina Minut Intim Tip Caseta Colecteaza urina intr-un vas curat si uscat si incepe efectuarea testului. Folosind pipeta, colecteaza din recipient urina, apoi pune 3-4 picaturi in compartimentul de test (S). Citeste rezultatul dupa 5 minute, dar nu-l interpreta mai tarziu de 10 minute. Te..
3,28 lei
Cu TVA:3,90 lei
Brand: Minut SKU: mc-pe-t-09
Test De Sarcina Minut Intim Tip Stilou Indeparteaza capacul care acopera varful absorbant al testului. Tine “stiloul” cu varful absorbant in jos, direct in jetul de urina pentru cel putin 15 secunde pana cand acesta este complet ud. Nu urina pe geamul liniei de control si al rezultatului. Se poate ..
6,30 lei
Cu TVA:7,50 lei
Test De Ovulatie Minut Intim Tip Banda-5 Bucati + 1 Test Sarcina Cadou
Brand: Minut SKU: mc-pe-t-10
Test De Ovulatie Minut Intim Tip Banda-5 Bucati + 1 Test Sarcina Cadou Testul de ovulatie va ajuta sa determinati perioada in care exista posibilitatea cea mai mare sa ramaneti insarcinata. Hormonul LH (Hormon Luteinic) se afla permanent in urina, nivelul acestuia crescand inaintea celei mai fertil..
10,69 lei
Cu TVA:12,72 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.